Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

As po viena sejau, kad nebutu "strioko" del persodinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Debesiuke* @ 2012 07 27, 15:53)
Bet ir kaudekso storumas  blink.gif  wub.gif O kokio jie amžiaus?  ax.gif

Dėkui už pagyras blush2.gif

Čia abu adenium obesum ir jiems apie 9mėnesius, atrodo spalį sėjau, bet reiktų pasitikslinti cool.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal kas iš jūsų kokį ūgtelėjusį adeniumą norit parduoti? Priglausčiau ax.gif Esu Kaune, per až smile.gif
Atsakyti
Na stai ir as pagaliau prisiruosiau parodyti savo adeniumus. Pirmieji du, tai jau dvieju metu, o antrieji keturi 1 metu. Vis dar tebeieskau tinkamu zemiu. Pabandziau ideti siek tiek kokoso drozliu, ziuriu nelabai patinka. Vienas nuauges labai ilgas, as ji jau pjoviau 2 kartus, taciau matosi, kad labai gailejau daug pjauti, dabar nori nenori tikriausia reikes rezti rimtai.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Dailuciai wub.gif

Deciau kokoso durpiu, plausu vietoj drozliu ir labiau jie megsta molinius vazoniukus, o jei ne, tai bent ne juodus (cia is savo ir interneto praktikos). 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš su savo vešliaisiais riteriais biggrin.gif
Tik pora tinūrų dar neturiu nufotkinus kur išvežti į kitus namus sad.gif ten truputį kitom sąlygom auga, tai ir apsipatenkinę gausuma lapų smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražuoliai kokie, o vienas, kad įdomiai šakojasi-per liemenį wub.gif
Atsakyti
Nu nieko sau, thumbup.gif ir tiek ilgai slepet blink.gif

Paskutinis is pirmos foto visai kaip egute wub.gif
Papildyta:
QUOTE(pavilonyte @ 2012 07 29, 14:12)
Gražuoliai kokie, o vienas, kad įdomiai šakojasi-per liemenį  wub.gif

Tuo jie man ir patinka, kad visi unikalus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dabar pasijautė adeniumam vasara, pradeda bujot, džiaugiasi saule ir karščiu
Atsakyti
Tikrai, kad wink.gif Iš vis visos gėlytės,taip atsiskleidė per visus tuos karščius smile.gif

Šitie mano mažuliai metinukai dar tik, iš sėklų auginti smile.gif

Bet tie lauke su storiu liemeniu koks grooožis wub.gif
Atsakyti
Bet kaip jūs juos per metus tiek sugebat išaugint biggrin.gif pasirodysiu savo varguolius hihihi.gif

user posted image

user posted image

Ir išsodinti sėjinukai

user posted image

Panašu, kad iš tų 8, trys neišgyvens, visai susisukę, šaknyčių beveik neradau, bet išsodinau vis tiek doh.gif
Atsakyti
Bent as tai susidariau nuomone,kad jei neauga,stovi vietoje,reikia keisti zeme,keisti kita sudeti.Anksciau sodindavau :kaktusu zeme,zvyras ir perlitas,vargo vargseliai,stovejo vietoje.Dabar dedu gera zeme,kaktusu ir perlita.Man jau geriau patinka.Cia kur idejau nuotraukas,tai fotikas juos kaip tai sumazino,susiaurino,naturoje jie truputi storesni,ir didesni.
Atsakyti