Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Dziugu girdet, kad bujoja thumbup.gif Mano irgi vienas nuraudusiu sonu auga, nuo saules tiksliai. Zinojau, kad reikia saugot, bet ji taip retai pas mus ir netiketai uzsuka... Liko man dar sekliukiu, manau uzteks, nes mazai vietos jiems saltuoju laikotarpiu turesiu, tai jei dar kas noresit paeksperimentuot daiginime, brukstelkit. 4u.gif
Atsakyti
Čia maniškis ne sėjinukas, o parduotuvinis jau suaugęs augalas, pirmus pumpurus nubarstė, bet sukrovė krūvą naujų, tikiuosi žydės ilgai. O mano sėjinukams tik du metai, tai žiedų dar tikrai nėr ko tikėtis...
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 07 26, 19:31)
Čia maniškis ne sėjinukas, o parduotuvinis jau suaugęs augalas, pirmus pumpurus nubarstė, bet sukrovė krūvą naujų, tikiuosi žydės ilgai. O mano sėjinukams tik du metai, tai žiedų dar tikrai nėr ko tikėtis...

Tokie medziai, o jautrus kaip orchytes del pumpuru barstymo g.gif

Labai grazus man ju ziedeliai, labiausiai laukiu pilnaviduriu Flamingo dance ir By me Valentine prazystant, ech doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 11, 13:46)
Sveikutes 4u.gif
vakarvakare- Reeeee dovanotos seklytes viena jau parode zenklus gyvybes, kitu 3 ejau budinti su krapstuku ir per ta savo zadinima kazi ar nebusiu velniu prikretusi smile.gif
nes dar vienas jau kaip ir butu kiles is patalo, nu bus matyt ar jie bais lepus ar ne, lova paklojau is naujo, bet kazi kaip ten bus buve. situos sejau i paprastas universalias durpes, o siustas sejau i kokoso durpes (bet tik vakar)  lotuliukas.gif  blush2.gif

sVEIKOS, atsekiau savo zinute, nebuvau uzsirasiusi niekur kitur sejos datos, taigi rodomes smile.gif skirtumas akivaizdus smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 27 liepos 2012 - 13:03
Kokie gražuoliai thumbup.gif thumbup.gif

o aš profilaktiškai parodau savuosius dičkius cool.gif
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Pavilonyte ar kvepia žiedai?
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 07 27, 14:22)

Bet ir kaudekso storumas blink.gif wub.gif O kokio jie amžiaus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 07 27, 14:01)
sVEIKOS, atsekiau savo zinute, nebuvau uzsirasiusi niekur kitur sejos datos, taigi rodomes smile.gif skirtumas akivaizdus smile.gif

QUOTE(vakarvakare @ 2012 07 27, 14:22)

Nu kokie gražuoliai wub.gif
o jau vakarvakare tie dičkiai swoon.gif wub.gif į pirmą nuotrauką žvilgtelėjau, maniau kad iš interneto lotuliukas.gif tai jau gal greit ir žiedų sulauksi thumbup.gif
Atsakyti
Smagu, kai auginancios zydincius ar tokius dickius kaip vakarvakare, paerzina mus. biggrin.gif Pirmas Arabicum? O gal Socotranum? Labai jau drutas wub.gif

Mano dar tik toks darzelis:

user posted image

Auginu viena Adenium Somalense, gal kas zinot geriau tuos sutartinius prieziuros zenkliukus?

http://www.cactusjun...m_somalense.htm

http://www.cactusjun...um_arabicum.htm

http://www.cactusjun...nium_obesum.htm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 27 liepos 2012 - 17:16
bigsmile.gif na merginos thumbup.gif thumbup.gif kaip jums jie taip ir auga,maniškiai kiti kaip konservai šiemetiniai atrodo aplenks augimu,na bet aš kantri..
vakarvakare swoon.gif 000189.gif
Atsakyti
O tai dar koncervu nepersodinot? smile.gif Turi jie augt, ypac kai toks karstis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 27 liepos 2012 - 17:31
o kada jau reik išsodint į atskirus vazonėlius? ax.gif kažką lyg prisimenu kai 6 lapelius turi? g.gif vieną išsodinau eksperimento tikslu biggrin.gif tai jau lenda antra pora lapelių, lyg ir patiko jam, sakau gal ir kitus iš daigyklos jau perkelt ax.gif sėti jie 06.30, bet tai sudygo po kokių 2 savaičių tik g.gif
Atsakyti
persodinau ,bet konservai lieka konservais...stovi su dviem mažais lapukais(čia pernykščio sėjimo)
Atsakyti