Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Pas mane iš 12 sėklų pirktų iš Dantistės sudygo 5. Kitos supuvo... Sakau, gal be reikalo mirkiau prieš sėjant? g.gif Reiks nufotografuoti ir parodyti. Dabar jau laukiu kada pradės žydėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Debesiuke* @ 2012 07 25, 14:02)
Pas mane iš 12 sėklų pirktų iš Dantistės sudygo 5. Kitos supuvo... Sakau, gal be reikalo mirkiau prieš sėjant?  g.gif Reiks nufotografuoti ir parodyti. Dabar jau laukiu kada pradės žydėti  lotuliukas.gif

thumbup.gif Normaliai, ne visos juk ir kitu geliu sudygsta. Silumos nebuvo, tai manau del to, nespeja isdziuti substratas. Mirkymas gerai, bet tik siltame vandenyje ir 2-3 val., lauksim foto 4u.gif
Atsakyti
Mano is 10 seklu 2 sudygo ir dar liko viena sekla lyg normali, tai gal bus ir trecias, kitos supuvo irgi, jau ismeciau smile.gif O is tu dvieju vienas jau su 4 lapukais, kitas dar tik su 2. Nors kai pagalvoju, tai uzteks ir tu 2 man mazgiu, ant palanges nera daug vietos, tiesiog [patenkintas smalsumas uzauginti nuo seklos smile.gif
Atsakyti
ir aš mirkiau, bet tai ne 2 val, o per naktį cool.gif sugalvojau su Daiga pamirkyt, o ten rašė sėklas mirkyti parą, tai sakau labai jau ilgai, tai tik per naktį paliksiu lotuliukas.gif bet įdomiai, vienoj daigykloj išdygo 8, vienas kol kas kapanojasi, šaknį išleidęs, bet neatsistoja niekaip, tai jaučiu iš jo nieko nebus, o kitoj daigykloj nei vienas unsure.gif mačiau kažkoks baltas gyvis į žemę nulindo, nespėjau pagaut, gal apgraužė tas sėklas, nors nesimato, taip ir stovi, nei pūna, ne dygsta g.gif reik gal gerai paliet, tai jei supus, ramia sąžine išmesiu biggrin.gif vieną iš naujai sudygusių iškėliau į vazonėlį, žiūrėsim ar patiks jam, kol kas nemiršta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 07 25, 20:37)
ir aš mirkiau, bet tai ne 2 val, o per naktį cool.gif sugalvojau su Daiga pamirkyt, o ten rašė sėklas mirkyti parą, tai sakau labai jau ilgai, tai tik per naktį paliksiu lotuliukas.gif bet įdomiai, vienoj daigykloj išdygo 8, vienas kol kas kapanojasi, šaknį išleidęs, bet neatsistoja niekaip, tai jaučiu iš jo nieko nebus, o kitoj daigykloj nei vienas unsure.gif mačiau kažkoks baltas gyvis į žemę nulindo, nespėjau pagaut, gal apgraužė tas sėklas, nors nesimato, taip ir stovi, nei pūna, ne dygsta g.gif reik gal gerai paliet, tai jei supus, ramia sąžine išmesiu biggrin.gif vieną iš naujai sudygusių iškėliau į vazonėlį, žiūrėsim ar patiks jam, kol kas nemiršta ax.gif

Jie labai jautrus visokiai chemijai, tai manau ir Daiga nelabai patiko. As vos vos uzliejau organiniu trasu uzsimirsusi, tai po keliu valandu rezultatas-nugelto puse lapu. Kai tik pradeda dygt, pastatau ant koju ir sakni uzkasu. Labai bijo daigeliai saules, viena diena pamirsau patraukt toliau, tai nukepe vos islindusi saknyte. unsure.gif Vandens nepilkit, tik papurkskit truputi, tada nepus. 4u.gif

Sutinku su j-urgit-a, kad misko juk neauginsi, tuo labiau, kad nuodingi, jei uzsaugs keli is tu seklyciu, tai bus labai gerai, nes lepus tikrai augaleliai. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 25 liepos 2012 - 19:49
Žydim ištisai ir pasirodom ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 07 25, 23:25)
Žydim ištisai ir pasirodom  ax.gif user posted image

Grazu, cia skiepytas, ar ne? wub.gif Skaiciau, kad apie 8 menesius gali istisai zydet...Ar is seklytes augintu pas ka nors jau zydi (įdomu kokie mūsų šansai) biggrin.gif
Atsakyti
as tureau 16 seklu. niekur nemirkiau. tai is 16, 8 sudigo. puse ant puses gaunasi. adenium obesum boing nei viena seklyte neparode gyvybes.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 07 26, 08:33)
as tureau 16 seklu. niekur nemirkiau. tai is 16, 8 sudigo. puse ant puses gaunasi.  adenium obesum boing nei viena seklyte neparode gyvybes.

Kokio dydzio jau, gal galit pafotkint? bigsmile.gif 8 tai nemaza kompanija jau. wub.gif O kad ne visos seklos daigios tai manau visos susidurem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 26 liepos 2012 - 08:01
QUOTE(pavilonyte @ 2012 07 25, 22:25)
Žydim ištisai ir pasirodom  ax.gif

Kaip gražu wub.gif wub.gif Įdomu, kada savo žiedais galėsiu pasidžiaugti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 07 26, 08:59)
Kokio dydzio jau, gal galit pafotkint?  bigsmile.gif 8 tai nemaza kompanija jau.  wub.gif O kad ne visos seklos daigios tai manau visos susidurem.

jo butinai nufotkinsiu ir idesiu.maziuliukai kudikeliai,bet kompanija nemaza uztat.
Atsakyti
pavilonyte, labai grazus wub.gif Mano isdyge tie mazgiai irgi truputi paraudo, gavo saules tiesiogines, gal nepakenks. Dabar jau slepiu nuo tiesioginiu spinduliu

Tas pats ir su arabikumu, lapukai dar mazi, jauni irgi itariu, kad kai kurie nukepe nuo tiesioginiu saules spinduliu, o honey moon bujoja, lapus leidzia tik smile.gif
Atsakyti