Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(Reeeeee @ 2012 03 27, 11:53)
Na is mano puses tikrai ataka, bet vis del to ne uz 20lt siuntinys. Gal kokiu seklu neturejo, nes daug ko pajamem po paskutini pakeli

visko gali būt...
Atsakyti
Sveikos, gal kam liko atliekamų sėklyčių? ax.gif Mielai perpirkčiau kelias 4u.gif Rašykit per a.ž. mirksiukas.gif
Atsakyti
iingutte, kiek laiko pas tave mini dark red sėklytės dygo? g.gif
Atsakyti
Labuka merginos 4u.gif Kaip ilgu laukt sėklyčių unsure.gif o jau taip būtų gerai sukišt.....
vakarvakare-norėjau paklaust,o kažin jei sodinciau vien tik į:vermikulitas,perlitas-kokoso durpė sėklas?Ar dar būt gerai kaktusų žemės maišyt?a....Iš tavo liko tik dark blod sodinukas-stagnuoja,jokio judesio,bet bent jau nustojo minkštėt....o honey kibire...o toks didelis zdaravs buvo doh.gif Na tikiuosi bent šitas išgyvens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 29, 10:34)
iingutte, kiek laiko pas tave mini dark red sėklytės dygo? g.gif

siek tiek virs savaites laukiau smile.gif
Atsakyti
Padarykit paslaugą kurios su manim sėklas užsakinėjo, čia tos firmos paštas, šturmuokit laiškais, kad mes užsakinėjom, neatrašo ir sėklų DAR nėr. plumeria2u@googlemail.com
Užsakymas Renatos Avlasaitės.
Man nebeatrašo, ir tas truputį nervina... g.gif doh.gif
Atsakyti
Sveiki ;
Mano dvi metinukai vakar gavo naujus didelius namus ir bunda po žiemos:

Siam violet
user posted image

Blood diamond

user posted image

Charming

user posted image

Double violet

user posted image

visi draugeliai
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 03 29, 12:00)
Padarykit paslaugą kurios su manim sėklas užsakinėjo, čia tos firmos paštas, šturmuokit laiškais, kad mes užsakinėjom, neatrašo ir sėklų DAR nėr. plumeria2u@googlemail.com
Užsakymas Renatos Avlasaitės.
Man nebeatrašo, ir tas truputį nervina...  g.gif  doh.gif

nemoku anglu,o ta rašyčiau...net nemandagu,nebeatrašyt,juk suma nemenka buvo...
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 03 29, 11:04)
vakarvakare-norėjau paklaust,o kažin jei sodinciau vien tik į:vermikulitas,perlitas-kokoso durpė sėklas?Ar dar būt gerai kaktusų žemės maišyt?a....Iš tavo liko tik dark blod sodinukas-stagnuoja,jokio judesio,bet bent jau nustojo minkštėt....o honey kibire...o toks didelis zdaravs buvo  doh.gif  Na tikiuosi bent šitas išgyvens smile.gif

Manau sėkloms gerai toks mišinys smile.gif galima gal net nedėt vermikulito g.gif
Atsakyti
vis pagalvoju apie sėkliukes mūsų,ar tik nenuplauks jau pilnai mėnuo praėjęs unsure.gif
Papildyta:
va radau ,kad išsiskleidžia žiedai ir to keistuolio...
user posted image
Atsakyti
o geras, kaip keistai atrodo smile.gif Įdomu ar mano įgaus tokią formą g.gif
Atsakyti
Mergaites, koks sio keistuolio pavadinimas smile.gif ?
Atsakyti