pas mus bauhofe yra adeniumu atvestu,bet ne is sakeles,o jau groziai tai sakes,ir su ziedukais
tik kad kaina biski nemaza

QUOTE(eliss @ 2012 07 15, 10:25)

O koks didelis ir gražus
ar čia tik foto jis toks didelis atrodo?
bet labai jau lapeliai gražūs

Alezee, koks grazuolis

Ačiū, mergaitės, tai tik įrodo, kad vazono dydis, t.y. laisvė šaknims ir substrato atitaikymas turi didelę reikšmę, nepaisant per ziopluma apdegintu keliu lapeliu ir vieno sonelio papudymo, kol perpratau laistymo įpatumus...(tręšiau tik kartelį ir jau po to didžiojo augimo šuolio, kai persodinus per pora mėnesių paaugo mažiausiai 2 cm ir lapai zymiai padidejo).
Visu ugiu

Visu ugiu

Sakykit, ar dažnai savo gražuoliukus persodinat į didesnius vazonėlius?
Maniškiai sėti kovo pradžioje, dabar kokių 7 cm aukščio, galvoju gal laikas persodinti į didesnius indelius ir keisti žemę?
Kokius mišinius naudojat jau didesniems augaliukams? Prašau pasidalinkit patirtim, nes kol kas dar esu naujokė su adeniumais

As ne profe, bet dar sakyciau ankstoka. Tiesa, nematome kokiuose vazonikuose jie dabar auga.
Jau atkapsciau liepos pradzioje ikeltas foto, tai dar tikrai gali augt tuose indeliuose, jei jiems patinka, persodinciau pamaciusi, kad augimas sustojo, bet ne saltuoju metu laiku.

Alezee, kokiom trasom tresei ir i kokia zeme?
mano adeniumu kazkokie lapai pasvieseje, nera tamsiai zali, tokie sviesiai zali, reik jau trast kazkuom
Dantiste, kaip tavo dygsta adeniumai? Mano 2 is 10, gal dar vienas bus, nes sekla lyg normali, jei nesupus. Gal dar liko seklu pas tave, nupirkciau?
Nes dezuteje gali 5 augti, tai gaila, kad pustuste stoves

Dantiste, kaip tavo dygsta adeniumai? Mano 2 is 10, gal dar vienas bus, nes sekla lyg normali, jei nesupus. Gal dar liko seklu pas tave, nupirkciau?

QUOTE(j-urgit-a @ 2012 07 18, 16:15)
Nes dezuteje gali 5 augti, tai gaila, kad pustuste stoves 

Nebeturiu, kiek liko, visas pasejau