Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

pas mus bauhofe yra adeniumu atvestu,bet ne is sakeles,o jau groziai tai sakes,ir su ziedukais 4u.gif tik kad kaina biski nemaza
Atsakyti
mergaite56, o kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 07 15, 22:19)
mergaite56, o kokia kaina?

149 lt pakolkas
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 07 15, 10:25)
O mano adeniumai pagaliau pajudėjo,lapus tik augina,ir jau gražūs,nesusisukę smile.gif

thumbup.gif Pasirodom pasirodom bigsmile.gif
Atsakyti
Na gerai, Arabicum ugio nesimato, bet lapu ir pas mus daugeja biggrin.gif Isdygo pirmoji mano seta Obesum "Be my Valentine" wub.gif sekliukė, tfu tfu tfu karsta.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 17 liepos 2012 - 20:47
O koks didelis ir gražus bigsmile.gif ar čia tik foto jis toks didelis atrodo? blush2.gif bet labai jau lapeliai gražūs biggrin.gif
Atsakyti
Alezee, koks grazuolis thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, tai tik įrodo, kad vazono dydis, t.y. laisvė šaknims ir substrato atitaikymas turi didelę reikšmę, nepaisant per ziopluma apdegintu keliu lapeliu ir vieno sonelio papudymo, kol perpratau laistymo įpatumus...(tręšiau tik kartelį ir jau po to didžiojo augimo šuolio, kai persodinus per pora mėnesių paaugo mažiausiai 2 cm ir lapai zymiai padidejo).

Visu ugiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sakykit, ar dažnai savo gražuoliukus persodinat į didesnius vazonėlius? ax.gif Maniškiai sėti kovo pradžioje, dabar kokių 7 cm aukščio, galvoju gal laikas persodinti į didesnius indelius ir keisti žemę? g.gif Kokius mišinius naudojat jau didesniems augaliukams? Prašau pasidalinkit patirtim, nes kol kas dar esu naujokė su adeniumais blush2.gif
Atsakyti
As ne profe, bet dar sakyciau ankstoka. Tiesa, nematome kokiuose vazonikuose jie dabar auga. smile.gif Jau atkapsciau liepos pradzioje ikeltas foto, tai dar tikrai gali augt tuose indeliuose, jei jiems patinka, persodinciau pamaciusi, kad augimas sustojo, bet ne saltuoju metu laiku. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 18 liepos 2012 - 14:01
Alezee, kokiom trasom tresei ir i kokia zeme? smile.gif mano adeniumu kazkokie lapai pasvieseje, nera tamsiai zali, tokie sviesiai zali, reik jau trast kazkuom g.gif

Dantiste, kaip tavo dygsta adeniumai? Mano 2 is 10, gal dar vienas bus, nes sekla lyg normali, jei nesupus. Gal dar liko seklu pas tave, nupirkciau? smile.gif Nes dezuteje gali 5 augti, tai gaila, kad pustuste stoves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 07 18, 16:15)
Dantiste, kaip tavo dygsta adeniumai? Mano 2 is 10, gal dar vienas bus, nes sekla lyg normali, jei nesupus. Gal dar liko seklu pas tave, nupirkciau? smile.gif Nes dezuteje gali 5 augti, tai gaila, kad pustuste stoves smile.gif

Nebeturiu, kiek liko, visas pasejau blush2.gif Pas mane is 30 isdyge 8. Kazkaip sunkiai dygsta g.gif
Atsakyti