Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Ir kiek tie Ermitaziniai grazuoliai kainuoja? ax.gif Gal net nevaziuot ton pusen? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 07 12, 22:40)
  Ar visos mirkot?  4u.gif Ziuriu Kelvinas tokia issamia instrukcija idejes  bigsmile.gif

aš nemirkiau nei vienų,tik apipurškiu ir viskas.... rolleyes.gif
o čia apie kokia instrukciją kalbi g.gif

vakarvkare bigsmile.gif thumbup.gif wau..maniškis dabar tik pavieniais žiedais džiugina...
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 07 13, 09:31)
aš nemirkiau nei vienų,tik apipurškiu ir viskas.... rolleyes.gif
o čia apie kokia instrukciją kalbi  g.gif

vakarvkare  bigsmile.gif  thumbup.gif  wau..maniškis dabar tik pavieniais žiedais džiugina...

Kiek pirkau ebay seklytes, tai tik is jo gavau A4 formato rekomendacijas del sejimo, auginimo ir t.t. (gaila angliskai) bigsmile.gif

Daug kur skaiciau, kad pamirkyt adeniumu ir plumeriju seklas siltam vandeny 2-3 valandas pries sejant (tik kaip ta vandeni silta islaikyt tiek laiko). lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 13 liepos 2012 - 09:05
QUOTE(Alezee @ 2012 07 13, 08:15)
Ir kiek tie Ermitaziniai grazuoliai kainuoja?  ax.gif Gal net nevaziuot ton pusen?  smile.gif

35-40 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 07 13, 09:43)

Normaliai, tikrom maniakem net nebrangu sakyciau.... aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
vakarvakare, oho kaip ispudingai atrodo wub.gif thumbup.gif

Dantiste, kaip tavo seklos dygsta? Pas mane jau antra matau sakni leist pradejo smile.gif As pries sodinant pamirkiau truputi jas.
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 07 13, 13:20)
vakarvakare, oho kaip ispudingai atrodo  wub.gif  thumbup.gif

Dantiste, kaip tavo seklos dygsta?  Pas mane jau antra matau sakni leist pradejo smile.gif As pries sodinant pamirkiau truputi jas.

pora sėklų lyg rodo gyvybę bigsmile.gif bet kelias jau supūdžiau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 07 13, 09:42)
Daug kur skaiciau, kad pamirkyt adeniumu ir plumeriju seklas siltam vandeny 2-3 valandas pries sejant (tik kaip ta vandeni silta islaikyt tiek laiko).  lotuliukas.gif

As nemirkau, tik apipurskiau. Kaskur skaiciau, kad didesne tikimybe suputi pamirkytom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 07 13, 09:06)
Normaliai, tikrom maniakem net nebrangu sakyciau.... aciu  mirksiukas.gif

tikrai nebrangu, nes žydi kiaurus metus su trumpu poilsiu bei lb gerai atrodo tie dideli raudoni žiedai.
Pavasarį buvau užmerkus šakelių, bet supuvo.
Atsakyti
O aš sakyčiau brangoka, reikia laukti kol nukainuos rolleyes.gif

Pavilonyte gal jau pražydo pirktas adeniumas? bigsmile.gif man atrodo turėtų būti kitoks nei mano, nes lapai skiriasi cool.gif

Atsakyti
Vakar buvau gėlių bazėje Draugystės g., tai mačiau tuos adenium obesum iš šakelės. Nors ir už 25 atidavinėjo, bet jau tokie man pasirodė susnos, kad nepirkau. Norėjau dukrai padovanoti.
Jei kam rūpi, tai yra 6 vazonai "Tik gėlėse".
Atsakyti
O mano adeniumai pagaliau pajudėjo,lapus tik augina,ir jau gražūs,nesusisukę smile.gif
Atsakyti