Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

as kai sodinau i kokosu plausus, tai jie jau savaime dregni buvo, seklu beveik neuzkapsciau, tiksliau su degtuku ciut pajudinau paziuret kas vyksta, tai dabar jos matosi pavirsiuje. O lieju ciut per virsu ant seklu, bet tik po truputi, kad neisplauktu jos. Laikau ant pietines palanges, tai per karscius gavo daug silumos ir tiesioginiu spinduliu, tik laikiau neuzdengtas dezutes, kad vedintusi. Siandien jau padariau siltnamiuka per nakti.

o tie mano didieji, tai sakas kad pradejo leist, pafotkinsiu kada thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi jau pasėjau. Dabar laukiu rezultatų rolleyes.gif Tik va su tuo laistymų, tai nežinau... vis baisu, kad per dregna, o jei per sausa tai nedygsta doh.gif
Atsakyti
nu geras, dar ir septintas adeniumas išlindo thumbup.gif
Atsakyti
o aš dariau eksperimenta sėklos pas mane blogai dygo,žemės mišinį buvau dariusi irš kokoso plaušo,vermikulito,perlito,kaktusų žemės,ir trupučio bio humuso..ir nieko..
o supykusi dabar sėjau paprastoje žemėje ir ką 3 iš 5... smile.gif
Atsakyti
panelės, gal kai pas visas priaugs adeniumų, galėsime mainytis, taip turėsime įvairių 4u.gif
Atsakyti
Nesiseka man sudaigint, seklas sugriauzia balti mikro vabaliukai, gal jos apkrestos atkeliavo? g.gif

Atsakyti
aš ryt dar sėsiu,ryt šaknų dienos prasideda ...reikia likusias sėklas susėti...
Atsakyti
Kaip ramu cia smile.gif mano is 10 pasetu tik vienas isdygo ir jau lapukus pradejo leist smile.gif Dar kokiu 4 laukiu (seklos issipute, grazios) ir 5 seklos turbut supuvo, susitrauke, pajuode kazkokios g.gif

Siandien pafotkinau kaip atrodo mano arabicumas, leidzia 6 sakas ir honey moon, leidzia 4 sakas smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano nupjautavirsunis is vakarvakare numiro (museles nugalejo), tai dairausi jau albumely naujo smile.gif o anksciau isigytas dar zaliuoja, nors per ziopluma nukentejo keli lapukai... Laukiu naujos partijos seklu biggrin.gif Pas ka dar zydi? Pasiilgau ziedu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 12 liepos 2012 - 19:32
Tai kiba visos siandien seja... Jei jau taip, laikas ir man.... Gal is 5 rusiu bent vienas sudygs. Socotranum tai dvigubai didesnes, bet kai virs 10 lt. uz sekla... tai galetu ir zydet pirmais metais pavyzdziui biggrin.gif Vos nepamirsau pamirkyt seklas. doh.gif Ar visos mirkot? 4u.gif Ziuriu Kelvinas tokia issamia instrukcija idejes bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 12 liepos 2012 - 21:48
Oi gaila kad numirė, toks gražus buvo verysad.gif

Na va manasis jau su 30 žiedų bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 07 12, 19:22)

Siandien pafotkinau kaip atrodo mano arabicumas, leidzia 6 sakas ir honey moon, leidzia 4 sakas smile.gif

Gražiai šakojasi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2012 07 12, 19:22)

labai gražiai šakojasi thumbup.gif

QUOTE(Alezee @ 2012 07 12, 20:31)
Pas ka dar zydi? Pasiilgau ziedu...

kur čia žydės, kad net nedygsta niekaip hihihi.gif

QUOTE(vakarvakare @ 2012 07 12, 23:06)
Na va manasis jau su 30 žiedų bigsmile.gif

vau... wub.gif wub.gif wub.gif aš vis gundaus, gal nusipirkti tokį iš šakelės, tai bent žiedais pasidžiaugčiau wub.gif ermitaže mačiau atsivežę kelis, tokie patys žiedai, tik žiedlapių galiukai lyg tamsūs
Atsakyti