Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(j-urgit-a @ 2012 07 02, 22:24)
Dantiste, dar as nepasejau, vis laukiau kada atsils, gal ryt prisiruosiu jau smile.gif O i kokia zeme sejai ? Del pasviesejimu nieko negaliu pasakyt, bet ziuriu ant virsunes lyg ciut dziusta lapiukai 2, pas mano arabicuma taip buvo.

tie du lapukai jau seniai tokie padžiūvę truputį, bet dabar šviežia viršūnėlė toliau auga g.gif sėjau į kokoso durpes su trupučiu kompostinės žemės ir daug perlito, dar tą visą mišinį paliejau previkuru, pradžiovinau, tada susėjau, apibarsčiau truputį paviršių smėliu, kad negulėtų visai jau taip kaip numestos tos sėklos biggrin.gif bet pilnai neužbėriau g.gif dar pamirkiau sėklas prieš tai 'Daigos' tirpale. Vieną dėžutę pakišau po lempa, kitą ant palangės pastačiau ax.gif pabando jie man nesudygt biggrin.gif
Atsakyti
Siandien ir as jau pasejau, tikiuosi isdigs, sejau beveik vien i kokosu durpes, dar idejau sauja kaktusu zemes, seklas pusdieni pamirkiau vandenyje, dezutes ikisau i maisiukus ir pastaciau ant palanges smile.gif Dabar lauksiu, kol isdigs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 07 02, 16:42)
Iš sėklų auginami pražysti turėtų po 3-4metų teoriškai tongue.gif , bet viskas priklauso kaip auga, jei neauga stovi vietoj, tikrai nežydės, o šiaip praktiškai pamatysim kada pražys, tikėkimės anksčiau cool.gif . Pas kažką iš čia atrodo žydėjo 3 metų adeniumas rolleyes.gif

ech kaip dar ilgai laukti, maniškiai tik metinukai su biškiuku smile.gif
Atsakyti
as turejau 4 rusiu po 4 seklytes.pasejau birzelio 22d.tai vienas siandien jai pilnumoje stovi su dvien minetiuriniais lapukais.kiti maciau irgi jau kabinasi i zeme.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 07 04, 20:05)
as turejau 4 rusiu po 4 seklytes.pasejau birzelio 22d.tai vienas siandien jai pilnumoje stovi su dvien minetiuriniais lapukais.kiti maciau irgi jau kabinasi i zeme.

tai tik po dviejų savaičių sudygo g.gif man pernai po kelių dienų pradėjo dygt, kažkaip labai greit, o dabar niekas nevyksta, nu lyg pabrinko truputį sėklos, net nežinau g.gif
Atsakyti
Dantiste, čia iš Jūsų pirktų adenium obesum extra aroma sėklų išdygę net šeši adeniumai smile.gif
Būtų buvę gal daugiau, bet biski užsimiršus pridirbau blush2.gif
Atsakyti
xx, per kiek laiko isdygo? Mano is 10 setu, 2 lyg jau bando dygt, kiti dar ne smile.gif
Atsakyti
lygtais 06.24d. sėjau. Tik aš užsimiršus vandenio ant viršaus paliejau, tai sėklos išplaukė, teko dantų krapštuku tvarką įvesti. Dabar tai merkiu vazoną.
Sluoksniavau kaktusų žemė, stambus vermikulitas ir truputis kokoso plaušo dulkių.
Atsakyti
As tai tik liepos 3 d sejau, tai dar laiko turi isdygti smile.gif
Atsakyti
j-urgit-a, gal jums visos sėklos sudygs, tikrai dar yra laiko
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 07 08, 19:41)
Dantiste, čia iš Jūsų pirktų adenium obesum extra aroma sėklų išdygę net šeši adeniumai  smile.gif
Būtų buvę gal daugiau, bet biski užsimiršus pridirbau  blush2.gif

thumbup.gif
aš liepos 1d. pasėjau bet dar niekas nevyksta g.gif o jūs merkiat visą daigyklėlę? gal pas mane drėgmės per mažai, aš tik nupurškiu paviršių vis, kai pradžiūsta, bijau, kad supus doh.gif

su senaisiais vėl nudirbau rolleyes.gif biggrin.gif buvo atsiradę kažkokių gyvių, žemėj lakstė, ant lapukų kelis radau, išsigūglinau, kad panašiausia į tripsus g.gif paliejau actara, tai matai vienam baisiai nepatiko, nugeltonino visus lapelius doh.gif bet viršūnėj kažką lyg leidžia, tai nejudinu ax.gif
Atsakyti
merkiu vazoną, bet ne iki viršaus, nuo apačios į viršų vandens prisitraukia.
Viršaus nepurškiu ir saulėj nelaikau. Na bus matyt, pirma tokia patirtis. Taip norisi tų gražių kamienų.
Atsakyti