Norėjau paklaust dėl purškimo, kas dar purškiate, mano gėlių knygoj purškimas nepažymėtas
iki šiol nepurškiau

QUOTE(Alezee @ 2012 06 27, 13:54)
Ir as purskiu bent porakart per savaite, jei silta ir dazniau. Jiems tikrai patinka (distiliuotu vandeneliu arba orchideju purskalu).
~Sandrita~, visi skirtingo amziaus, dar linksmiau tokius augint manau. Labai idomus pirmojo kaudeksiukas, taip staigiai apacia istorejusi.
O ta koncerva seniai persodinot? Kazkas jam toj zemelej nepatinka

~Sandrita~, visi skirtingo amziaus, dar linksmiau tokius augint manau. Labai idomus pirmojo kaudeksiukas, taip staigiai apacia istorejusi.

O ta koncerva seniai persodinot? Kazkas jam toj zemelej nepatinka

Aš nupurškiu ir šluoste nusausinu,žodžiu vlomės nuo dulkių,bet tai retai darau.
Gal ir įdomiau,tik va tas koncervas mane nervina

Koncervą šiandien persodinau neapsikentus į kitą mišinį-žiūrėsim kaip gyvens jame

QUOTE(pavilonyte @ 2012 06 27, 14:34)
Norėjau paklaust dėl purškimo, kas dar purškiate, mano gėlių knygoj purškimas nepažymėtas
iki šiol nepurškiau

aš juos dažniausiai lieju iš purkštuvo, kad nepripilt per daug vandens, tai ir visi šlapi būna

Merginos kaip jūsų sėklytės iš mūsų užsakymo sudygo
Pas mane multiflorum iš 7- 4, socotranum iš 2 - 2, somalense iš 5- 1
Galvoju kada jau reiktu juos persodinti, nes sėjau į kokosą

Pas mane multiflorum iš 7- 4, socotranum iš 2 - 2, somalense iš 5- 1

Galvoju kada jau reiktu juos persodinti, nes sėjau į kokosą

Aš nepurškiu, nes kažkur skaičiau kad nemėgsta
Šiandien jau net 17 žiedų žydėjo
Sandrita
gražūs, keista tik kad tas vienas neauga

Šiandien jau net 17 žiedų žydėjo

Sandrita

o kokio amžiaus pradeda žydėti?
Iš sėklų auginami pražysti turėtų po 3-4metų teoriškai
, bet viskas priklauso kaip auga, jei neauga stovi vietoj, tikrai nežydės, o šiaip praktiškai pamatysim kada pražys, tikėkimės anksčiau
. Pas kažką iš čia atrodo žydėjo 3 metų adeniumas

Mano metinukai po persodinimo į atskirus vazonėlius pagaliau pradėjo viršūnes augint
tik vieno viršūnėlė kažkokia tamsi, apdžiūvus lyg, nupjaučiau, bet kad jie tokie mažiukai dar
dar vienas bando augint šone šakelę. Tas vienintelis kitoks, visi tokie rausvai žali sliekai, o tas vienas storas ir žalias žalias
tik va kai kurie lapeliai šviesėja, kaži čia azoto trūkumas ar drėgmės per daug ar per mažai? nelaistau aš jų dažnai
gal kam nors jau sudygo sėklytės, kas iš manęs ėmėt? aš tik vakar ryte pasėjau, tai dar laukiu kada pradės gyvybę rodyt

gal kam nors jau sudygo sėklytės, kas iš manęs ėmėt? aš tik vakar ryte pasėjau, tai dar laukiu kada pradės gyvybę rodyt

Kaip tas šviesėjimas atrodo, gal nuotrauką kokią galima būtų pamatyt?
o šiaip smagu, kad jau ima augti

o šiaip smagu, kad jau ima augti

nekokios foto, nemoku aš gerą makro padaryt

o čia tas pats, bando šakelę augint kairėj virš lapo

Dantiste, dar as nepasejau, vis laukiau kada atsils, gal ryt prisiruosiu jau
O i kokia zeme sejai ? Del pasviesejimu nieko negaliu pasakyt, bet ziuriu ant virsunes lyg ciut dziusta lapiukai 2, pas mano arabicuma taip buvo.
Maniskiai abu jau su nupjautom virsunem, arabicuma mano buvo nuvertes MB ir virsuneje is sono, kazkoks idubimas daresi
Nelaukiau kol pabloges ir nupjoviau, ir vakar ziuriu bus turbut 4 sakos is lapu akuciu auga, o lapai visi dziusta toliau. Honey moon pjautas birzelio 20 d., dar nerodo jokio sakojimo, tik dvi sakas toliau augint pradejo jau tikrai is apatiniu akuciu

Maniskiai abu jau su nupjautom virsunem, arabicuma mano buvo nuvertes MB ir virsuneje is sono, kazkoks idubimas daresi