Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Norėjau paklaust dėl purškimo, kas dar purškiate, mano gėlių knygoj purškimas nepažymėtas g.gif iki šiol nepurškiau
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 06 27, 13:54)
Ir as purskiu bent porakart per savaite, jei silta ir dazniau. Jiems tikrai patinka (distiliuotu vandeneliu arba orchideju purskalu). 4u.gif

~Sandrita~, visi skirtingo amziaus, dar linksmiau tokius augint manau. Labai idomus pirmojo kaudeksiukas, taip staigiai apacia istorejusi. bigsmile.gif

O ta koncerva seniai persodinot? Kazkas jam toj zemelej nepatinka ax.gif

Aš nupurškiu ir šluoste nusausinu,žodžiu vlomės nuo dulkių,bet tai retai darau.
Gal ir įdomiau,tik va tas koncervas mane nervina biggrin.gif Man irgi tas kaudekas patinka,burbuliukas toks smile.gif
Koncervą šiandien persodinau neapsikentus į kitą mišinį-žiūrėsim kaip gyvens jame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2012 06 27, 14:34)
Norėjau paklaust dėl purškimo, kas dar purškiate, mano gėlių knygoj purškimas nepažymėtas  g.gif iki šiol nepurškiau

aš juos dažniausiai lieju iš purkštuvo, kad nepripilt per daug vandens, tai ir visi šlapi būna blush2.gif bet kažkada lyg sakė čia merginos, kad gerai juos purkšt g.gif
Atsakyti
Merginos kaip jūsų sėklytės iš mūsų užsakymo sudygo g.gif
Pas mane multiflorum iš 7- 4, socotranum iš 2 - 2, somalense iš 5- 1 blush2.gif
Galvoju kada jau reiktu juos persodinti, nes sėjau į kokosą g.gif
Atsakyti
Aš nepurškiu, nes kažkur skaičiau kad nemėgsta g.gif

Šiandien jau net 17 žiedų žydėjo bigsmile.gif

Sandrita thumbup.gif thumbup.gif gražūs, keista tik kad tas vienas neauga g.gif
Atsakyti
o kokio amžiaus pradeda žydėti?
Atsakyti
Iš sėklų auginami pražysti turėtų po 3-4metų teoriškai tongue.gif , bet viskas priklauso kaip auga, jei neauga stovi vietoj, tikrai nežydės, o šiaip praktiškai pamatysim kada pražys, tikėkimės anksčiau cool.gif . Pas kažką iš čia atrodo žydėjo 3 metų adeniumas rolleyes.gif
Atsakyti
Mano metinukai po persodinimo į atskirus vazonėlius pagaliau pradėjo viršūnes augint bigsmile.gif tik vieno viršūnėlė kažkokia tamsi, apdžiūvus lyg, nupjaučiau, bet kad jie tokie mažiukai dar g.gif dar vienas bando augint šone šakelę. Tas vienintelis kitoks, visi tokie rausvai žali sliekai, o tas vienas storas ir žalias žalias biggrin.gif tik va kai kurie lapeliai šviesėja, kaži čia azoto trūkumas ar drėgmės per daug ar per mažai? nelaistau aš jų dažnai g.gif

gal kam nors jau sudygo sėklytės, kas iš manęs ėmėt? aš tik vakar ryte pasėjau, tai dar laukiu kada pradės gyvybę rodyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantiste: 02 liepos 2012 - 16:24
Kaip tas šviesėjimas atrodo, gal nuotrauką kokią galima būtų pamatyt? g.gif

o šiaip smagu, kad jau ima augti thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

nekokios foto, nemoku aš gerą makro padaryt doh.gif taip lapeliai pusė normalūs, pusė gelsvi, salotiniai tokie. Nors palaistau su universaliom trąšom, turėtų azoto kaip ir užtekt g.gif

o čia tas pats, bando šakelę augint kairėj virš lapo bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Dantiste, pas mane šiandien išdygo, vakar dar nesimatė.
Gražus storulis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xx: 02 liepos 2012 - 21:20
Dantiste, dar as nepasejau, vis laukiau kada atsils, gal ryt prisiruosiu jau smile.gif O i kokia zeme sejai ? Del pasviesejimu nieko negaliu pasakyt, bet ziuriu ant virsunes lyg ciut dziusta lapiukai 2, pas mano arabicuma taip buvo.

Maniskiai abu jau su nupjautom virsunem, arabicuma mano buvo nuvertes MB ir virsuneje is sono, kazkoks idubimas daresi doh.gif Nelaukiau kol pabloges ir nupjoviau, ir vakar ziuriu bus turbut 4 sakos is lapu akuciu auga, o lapai visi dziusta toliau. Honey moon pjautas birzelio 20 d., dar nerodo jokio sakojimo, tik dvi sakas toliau augint pradejo jau tikrai is apatiniu akuciu smile.gif
Atsakyti