aš dedu kokosas + perlitas+ kaktusų žemė

QUOTE(vakarvakare @ 2012 06 26, 12:20)
Neimanoma neuzpavydeti (tik baltai), vakarvakare

Uzsakinejau is UK daiginimo rinkini, tai ten tik kokoso durpes buvo.

Aš vien kokose daiginau, mane rezultatas tenkino, šaknys buvo gražesnės, nei maišytoj žemėj

QUOTE(vakarvakare @ 2012 06 26, 22:08)
Aš vien kokose daiginau, mane rezultatas tenkino, šaknys buvo gražesnės, nei maišytoj žemėj 

vakarvakare, gražuoliai jūsų augalai

O sėjinukus kur susodinus, kokios maždaug proporcijos ir ar perlitą vieną dedat, aš tai su vermikulitu dar pamaišau

QUOTE(pavilonyte @ 2012 06 26, 22:30)
vakarvakare, gražuoliai jūsų augalai
O sėjinukus kur susodinus, kokios maždaug proporcijos ir ar perlitą vieną dedat, aš tai su vermikulitu dar pamaišau

maišau kokosą, humusą, perlitą daugmaž vienodom proporcijom, vermikulito nededu, nes ir taip kokosas drėgmę laiko, žodžiu pasidarau tokią, kad greit džiūtų ir neperlaistyčiau

QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 06 26, 12:59)
Laba mergaitės
vakarvakare apie tavo plantacijas ir ten esančius grožius aš tyliuuuuu
kitų merginų gėliukai irgi super-man labiausiai patinka storuliukai
Dantiste sėkliukus jau gavau
Ačiū tau,tuom pačiu ir pasėjau,uždengiau plėvele ir ant pietinės palangės
žiūrėsim kaip su šiais bus

vakarvakare apie tavo plantacijas ir ten esančius grožius aš tyliuuuuu

kitų merginų gėliukai irgi super-man labiausiai patinka storuliukai

Dantiste sėkliukus jau gavau

smagu

vakarvakare, koks grožis žiedų

QUOTE(karosimi @ 2012 06 24, 11:47)
sveikutes,nu va pagaliau pasejau ir as savo seklytes i kokoso substrata. ar gerai padariau,nes atmintyje isliko kazkada skaiciau,kad seklytes neapiberti zemem.tai taip ir padariau. apgivendinau siltnamyje.ar viska taip turi buti?
Ta pacia diena sejom, as dar pora plumeriju del kompanijos ikisau, parasykit kada sudygs, aciu

manieji trys

vakarvakare vienas išlikęs

šitas pirktas iš vienos forumietės(nepamenu jau niko) kaleidoscope 04,22 jau buvo metai

na o šitas velniai žino kas

QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 06 27, 12:15)
Kodėl vieno lapai šlapi?
Persodinau ir aš savo gražiuolius,kada imesiu nuotraukytes.

Papildyta:
QUOTE(vakarvakare @ 2012 06 26, 12:20)
Va žydi nesustodamas, rekordas mūsų 12 žiedų

Vau koks grožis

visų šlapi,gavo vandens iš purkštuvo su stimuliatorium

Ir as purskiu bent porakart per savaite, jei silta ir dazniau. Jiems tikrai patinka (distiliuotu vandeneliu arba orchideju purskalu).
~Sandrita~, visi skirtingo amziaus, dar linksmiau tokius augint manau. Labai idomus pirmojo kaudeksiukas, taip staigiai apacia istorejusi.
O ta koncerva seniai persodinot? Kazkas jam toj zemelej nepatinka

~Sandrita~, visi skirtingo amziaus, dar linksmiau tokius augint manau. Labai idomus pirmojo kaudeksiukas, taip staigiai apacia istorejusi.

O ta koncerva seniai persodinot? Kazkas jam toj zemelej nepatinka

QUOTE(Dantiste @ 2012 06 24, 15:39)
žiūrėjau siamadenium saite, tai ten taip įdomiai, nusijoja kokoso plaušą, nu tuos gaurus
deda į dugną, ant viršaus kas liko kokoso, tos durpės tokios, tada deda žuvų trąšas, vėl kokoso durpes, tada sėklas, tada vėl durpėm užberia, atrodo taip
kitur rodo, kad negalima užberti sėklų, tai ir nebežinau
pernai kai sėjau neužbėriau sėklų, sudygo normaliai, tik paskui išmirė pusė, bet čia manau mano kaltė, perlaistymas, nedalaistymas ir pan
pandora82 400 adeniumų?
pasirodykit savo plantaciją, labai įdomu 

pandora82 400 adeniumų?

reiks eit padaryti fotosesija ju