Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

aš dedu kokosas + perlitas+ kaktusų žemė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 06 26, 12:20)
Va žydi nesustodamas, rekordas mūsų 12 žiedų cool.gif  thumbup.gif
user posted image

Neimanoma neuzpavydeti (tik baltai), vakarvakare wub.gif

Uzsakinejau is UK daiginimo rinkini, tai ten tik kokoso durpes buvo. smile.gif
Atsakyti
Aš vien kokose daiginau, mane rezultatas tenkino, šaknys buvo gražesnės, nei maišytoj žemėj tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 06 26, 22:08)
Aš vien kokose daiginau, mane rezultatas tenkino, šaknys buvo gražesnės, nei maišytoj žemėj tongue.gif

vakarvakare, gražuoliai jūsų augalai wub.gif
O sėjinukus kur susodinus, kokios maždaug proporcijos ir ar perlitą vieną dedat, aš tai su vermikulitu dar pamaišau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 26 birželio 2012 - 21:31
QUOTE(pavilonyte @ 2012 06 26, 22:30)
vakarvakare, gražuoliai jūsų augalai  wub.gif
O sėjinukus kur susodinus, kokios maždaug proporcijos ir ar perlitą vieną dedat, aš tai su vermikulitu dar pamaišau  g.gif

maišau kokosą, humusą, perlitą daugmaž vienodom proporcijom, vermikulito nededu, nes ir taip kokosas drėgmę laiko, žodžiu pasidarau tokią, kad greit džiūtų ir neperlaistyčiau doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 06 26, 12:59)
Laba mergaitės  4u.gif
vakarvakare apie tavo plantacijas ir ten esančius grožius aš tyliuuuuu  wub.gif  wub.gif
kitų merginų gėliukai irgi super-man labiausiai patinka storuliukai  biggrin.gif
Dantiste sėkliukus jau gavau  4u.gif  Ačiū tau,tuom pačiu ir pasėjau,uždengiau plėvele ir ant pietinės palangės smile.gif žiūrėsim kaip su šiais bus

smagu smile.gif tikėkimės gerai sudygs g.gif aš savo dar neprisiruošiau pasėt doh.gif

vakarvakare, koks grožis žiedų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 06 24, 11:47)
sveikutes,nu va pagaliau pasejau ir as savo seklytes i kokoso substrata. ar gerai padariau,nes atmintyje isliko kazkada skaiciau,kad seklytes neapiberti zemem.tai taip ir padariau. apgivendinau siltnamyje.ar viska taip turi buti?

Ta pacia diena sejom, as dar pora plumeriju del kompanijos ikisau, parasykit kada sudygs, aciu wub.gif
Atsakyti
user posted image
manieji trys smile.gif
user posted image
vakarvakare vienas išlikęs smile.gif dark blood
user posted image
šitas pirktas iš vienos forumietės(nepamenu jau niko) kaleidoscope 04,22 jau buvo metai smile.gif
user posted image
na o šitas velniai žino kas biggrin.gif metinukas-koncerva(taip ir vadinu-koncerva),nu iki tiek neaugt,tai tyliu...dabar pavasariop jau pradėjo judėt,gal atsigaus,Sėjus pati....
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 06 27, 12:15)

Kodėl vieno lapai šlapi?

Persodinau ir aš savo gražiuolius,kada imesiu nuotraukytes. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vakarvakare @ 2012 06 26, 12:20)
Va žydi nesustodamas, rekordas mūsų 12 žiedų cool.gif  thumbup.gif

Vau koks grožis wub.gif Nebesulaukiu ir aš kada pražys blush2.gif
Atsakyti
visų šlapi,gavo vandens iš purkštuvo su stimuliatorium smile.gif
Atsakyti
Ir as purskiu bent porakart per savaite, jei silta ir dazniau. Jiems tikrai patinka (distiliuotu vandeneliu arba orchideju purskalu). 4u.gif

~Sandrita~, visi skirtingo amziaus, dar linksmiau tokius augint manau. Labai idomus pirmojo kaudeksiukas, taip staigiai apacia istorejusi. bigsmile.gif

O ta koncerva seniai persodinot? Kazkas jam toj zemelej nepatinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 27 birželio 2012 - 12:57
QUOTE(Dantiste @ 2012 06 24, 15:39)
žiūrėjau siamadenium saite, tai ten taip įdomiai, nusijoja kokoso plaušą, nu tuos gaurus biggrin.gif deda į dugną, ant viršaus kas liko kokoso, tos durpės tokios, tada deda žuvų trąšas, vėl kokoso durpes, tada sėklas, tada vėl durpėm užberia, atrodo taip g.gif kitur rodo, kad negalima užberti sėklų, tai ir nebežinau biggrin.gif pernai kai sėjau neužbėriau sėklų, sudygo normaliai, tik paskui išmirė pusė, bet čia manau mano kaltė, perlaistymas, nedalaistymas ir pan ax.gif

pandora82 400 adeniumų? ohmy.gif pasirodykit savo plantaciją, labai įdomu 4u.gif

reiks eit padaryti fotosesija ju smile.gif) auginu juos pardavimui i ebay smile.gif) todel ju tiek ir turiu nemazai smile.gif)
Atsakyti