Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(pavilonyte @ 2012 06 25, 17:56)
Sveikutės, kaip žadėjau, pasirodau su nauju pirkiniu

nu koks gražuolis, kad ir be kaudekso, bet užtai žiedais džiaugsitės greit wub.gif

QUOTE(evers @ 2012 06 25, 18:27)
o čia maniškiai numylėtiniai...

tokie riebūs, kad net pavydu darosi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
maniškiai ištremti į šiltnamį,nes prastai auga,parodžiau tik kelis kurie augo gerai,kiti mažiukai tėra,o jau metiniai doh.gif doh.gif sliekiukai ir mažiukai doh.gif
o vazonėliai nuo raibuolių,reikėjo revizija daryti o persodint neturėjau į ką,tai ir sukišau taip 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaip žadėjau, pasirodau su nauju pirkiniu, persodinau user posted image žiedų daug, tikiuos nenudžiovins, šaknys sveikos, žiūrėsiu kaip adaptuosis. Tuo pačiu persodinau visus sėjinukus, dėjau diskelius iškirptus po šaknim, kiek daug liko kokoso durpių, gal kam reikia  lotuliukas.gif

Nerealus thumbup.gif laikom kumscius-kad tik ziedeliai islystu drinks_cheers.gif Kaip ka tik is siltu krastu atskraidintas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(evers @ 2012 06 25, 20:17)
maniškiai ištremti į šiltnamį,nes prastai auga,parodžiau tik kelis kurie augo gerai,kiti mažiukai tėra,o jau metiniai  doh.gif  doh.gif sliekiukai ir mažiukai  doh.gif

Biohumuso imaisymas stipriai paspartino augima 4u.gif
Atsakyti
Alezee, ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaip žadėjau, pasirodau su nauju pirkiniu, persodinau

labai sveikai atrodo thumbup.gif thumbup.gif gražus augaliukas wub.gif

QUOTE(evers @ 2012 06 25, 18:27)
o čia maniškiai numylėtiniai...

o čia abu viduriniai yra morning glory  o lapų skirtumas tai  g.gif

Na tikrai neblogi storuliukai thumbup.gif

Šiaip iš sėklų auginant, tikrai ne visada išauga koks turėtų, rašo kad 70procentų tik atitinka g.gif
Bet bus matyt cool.gif kai sužydės bus gražu vistiek tongue.gif
Atsakyti
Tik nesijuokit biggrin.gif as ryte ir vakare apziuriu kiek paaugo lotuliukas.gif Laikau ant "palanges" kur saule vos speja pasidziaugt, nes kokia valanda-dvi tik sildo. rolleyes.gif
Tik sudaigint nesiseka dar. blush2.gif
Atsakyti
ir aš savus pasėjau.
pavilonyte, lb gražus medelis, jis Jums žydės ir žydės. Pas mane yra toks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 26 birželio 2012 - 05:19
ačiū, tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
Va žydi nesustodamas, rekordas mūsų 12 žiedų cool.gif thumbup.gif
user posted image
user posted image

Bet vandens iš tiesų geria daug, ir tik nepalaistyk, iškart žiedai apvysta doh.gif beveik kasdien tenka.

O čia šiaip gražuolis blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Laba mergaitės 4u.gif
vakarvakare apie tavo plantacijas ir ten esančius grožius aš tyliuuuuu wub.gif wub.gif
kitų merginų gėliukai irgi super-man labiausiai patinka storuliukai biggrin.gif
Dantiste sėkliukus jau gavau 4u.gif Ačiū tau,tuom pačiu ir pasėjau,uždengiau plėvele ir ant pietinės palangės smile.gif žiūrėsim kaip su šiais bus
Atsakyti
vakare, eina sau koks gražuolis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
vakarvakare, koks grazus tas zydintis thumbup.gif
Mano tai kazkokie uzsikoncervave, honey moon nureziau virsune (po skyscio isleidimo negrazi buvo), kol kas dar nesisakoja, bet is apacios dvi sakas pats leidzia thumbup.gif

Arabicumas, tai stovi vietoje, nei auga, nei nyksta g.gif

Bet gavau is Dantistes seklu, reiks paset, bus galima daugiau eksperimentuoti smile.gif Panos i ka jus sejat ir kaip sejat? Ar uzteks tik i kokoso plausus, ar ko primiksuot dar? g.gif
Atsakyti