Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(Merii @ 2012 06 15, 12:30)
Norėčiau sužinoti, kai gaunate adeniumų sėklų mix (per e-bay), ar būna jos surūšiuotos pagal pavadinimus, ar "kai užaugs, pamatysi"?

pernai kai mes darėme užsakymą,tai gavome surušiuotas ax.gif

QUOTE(eliss @ 2012 06 15, 14:27)
Zuzla, tavo gėliukai  kokie gražūs smile.gif
rodau savuosius,kažkokie jie ligoti,mesiu lauk aš juos ir nusipirksiu kitų ,nes kaudeksas gražus,o lapai baisu žiūrėt verysad.gif

tikrai neverta mesti tokio gražuolio,gal pakeiti vieta,ir keletą kartų praplaut su kuom nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 06 15, 14:49)
jau tik nemesk schmoll.gif  labai gražūs  jie, kaudeksai nemaži, išsišakoję, geriau statyk po bet kokia lempa, šilčiau ir tau visi tuoj gražius lapus pradės leisti. gali persodinti, nufotografuok šaknis. ax.gif  kaip dažnai tręši? rolleyes.gif
man atrodo jie dar neatbudę normaliai po žiemos, atrodo kad trūksta energijos. rolleyes.gif

jie dabar lauke būna,gal sakau,nešt namo ir į maišelius g.gif pavasarį persodinau juos,irgi maišeliuos buvo,tai kaudeksai taip papilnėjo.Gal iš tiesų dar gerai neatsigavo po žiemos,pas mane visad pavasaris ateina vėliau ,šviesos stoka unsure.gif kaip tik vakar tręšiau,gal ir mažoka trąšų jiems g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 06 15, 15:01)
,nešt namo ir į maišelius g.gif

O kam jiems maišeliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 06 15, 12:50)
Ar seklas sodindamos jas pilnai uzkasate i zeme? Vertikaliai jas sejate, ar horizontaliai? ax.gif  blush2.gif

aš tiesiog suguldžiau sėklas, truputėlį įspaudžiau į žemę. vertikaliai manau negerai, nes neaišku kurioj pusėj šaknį leis, kad nesigautų aukštyn kojom biggrin.gif jie gi kai sudygsta taip gražiai atsitiesia smile.gif
Atsakyti
dėl sėjimo: sėklas reikia suguldyti,aš neužberiu,bet galima ir užberti. rolleyes.gif
Atsakyti
o kokią žemę pilat? Ar tinka skirta kaktusams?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 06 16, 07:41)
o kokią žemę pilat? Ar tinka skirta kaktusams?

tinka,galima ir primaišyti vermikulito,perlito,ir kokoso plaušo...
Atsakyti
As itartinus lapus nugnybu, kad neuzsikrestu like, lasiukas to skyscio pasirodo, nusluostau servetele ir labai greit uzsitraukia zaizdele.

eliss, tikrai atsigaus, persodinciau ir siltu dusu nuprausciau-tikrai atsigaus. mirksiukas.gif

Aciu uz patarimus del sekliukiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 16 birželio 2012 - 11:27
QUOTE(ingriga @ 2012 06 15, 15:20)
O kam jiems maišeliai  g.gif

palankesnės sąlygos augt,šilta ,drėgna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 06 17, 15:48)
palankesnės sąlygos augt,šilta ,drėgna smile.gif

Aš manau, kad maišeliai gerai persodinus, bet pastoviai kišti juos į maišelius schmoll.gif Juk jie pripras tie tokiu sąlygų ir išėmus vėl bus nepatenkinti g.gif
Atsakyti
Sakykit, o tinutru ziedai ar kvepia? ax.gif
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 19 birželio 2012 - 07:37