Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(Wilmaw @ 2012 06 14, 21:40)
O jiems nepermazai vietos, tuose mazuose vazoneliuose? g.gif

aš manau, kad ne smile.gif didžiausia dalis jau paviršiuje, žemėje smulkesnės šaknelės, kiek per metus paags - tiek, nebetilps - augins kaudeksą rolleyes.gif kitąmet jau keisiu vazonėlį.

ačiū už pagyras 4u.gif
Atsakyti
Dailus zuzlos tinutru kaudeksiukai wub.gif mes tai lapus ir sakeles auginames, pilvukus tegu ziema augina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 14, 20:52)
prisiruošiau nufotkinti ir saviškius smile.gif šiemet jau persodinti ir pakelti

Gražuoliukai, storuliukai thumbup.gif
Atsakyti
Norėčiau sužinoti, kai gaunate adeniumų sėklų mix (per e-bay), ar būna jos surūšiuotos pagal pavadinimus, ar "kai užaugs, pamatysi"?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 06 15, 12:30)
Norėčiau sužinoti, kai gaunate adeniumų sėklų mix (per e-bay), ar būna jos surūšiuotos pagal pavadinimus, ar "kai užaugs, pamatysi"?

Dėl to ir Mix, kad niekas jų nerūšiuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Zuzla thumbup.gif wub.gif thumbup.gif storuliukai thumbup.gif

va parodysiu kaip atrodo pažeistos viršūnės pas mane:
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 06 15, 12:37)
Zuzla thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif storuliukai thumbup.gif

va parodysiu kaip atrodo pažeistos viršūnės pas mane:

mirksiukas.gif

pas mane tas pats su didčkiu buvo, kaip pirmoje nuotaukoje.. vieną kartą nupjoviau iki sveikos vietos, kitą... galų gale išvis supuvo ir išmečiau unsure.gif
Atsakyti
Gaila butu, tiek auginta... o gal kiek daugiau nupjovus ir gerai padezinfekavus isgyventu unsure.gif

P.S. su pirma foto akivaizdziai kazkas negerai, o kitose as neiziuriu kame bedos? rolleyes.gif

Ar seklas sodindamos jas pilnai uzkasate i zeme? Vertikaliai jas sejate, ar horizontaliai? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 15 birželio 2012 - 11:53
QUOTE(ingriga @ 2012 06 15, 11:36)
Dėl to ir Mix, kad niekas jų nerūšiuoja  mirksiukas.gif

verysad.gif
Atsakyti
Zuzla, tavo gėliukai kokie gražūs smile.gif
rodau savuosius,kažkokie jie ligoti,mesiu lauk aš juos ir nusipirksiu kitų ,nes kaudeksas gražus,o lapai baisu žiūrėt verysad.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 06 15, 14:27)
Zuzla, tavo gėliukai  kokie gražūs smile.gif
rodau savuosius,kažkokie jie ligoti,mesiu lauk aš juos ir nusipirksiu kitų ,nes kaudeksas gražus,o lapai baisu žiūrėt verysad.gif

Neskubekit mesti, manau atsigaus tik patreskit, o gal ir laistymo daugiau nori g.gif o gal zeme netinkama g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 06 15, 14:27)

jau tik nemesk schmoll.gif labai gražūs jie, kaudeksai nemaži, išsišakoję, geriau statyk po bet kokia lempa, šilčiau ir tau visi tuoj gražius lapus pradės leisti. gali persodinti, nufotografuok šaknis. ax.gif kaip dažnai tręši? rolleyes.gif
man atrodo jie dar neatbudę normaliai po žiemos, atrodo kad trūksta energijos. rolleyes.gif
Atsakyti