Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Tai kitur tik su pirstinem pataria juos karpyt, o nusiplaut tai butina-labai nuodingi. rolleyes.gif kartu parasem lotuliukas.gif

Nezinau kaip jusiskiam, bet manajam patinka kartkartemis siltas dusas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 14 birželio 2012 - 15:13
Nuodingi tai nuodingi, bet daug, bent mano namuose nuodingų augalų, bet man viena botanikė aiškino, kad tas nuodingumas augalų priklauso ir nuo žmogaus, vienam gali apdeginti, kitam nieko g.gif aš jau pripratus rolleyes.gif

dabar taip: ir pas mane ant viršūnių būna lipnus lašelis, ir visgi manau kad tai kenkėjai ar kažkoks medžiagų trūkumas, nes dažniausiai poto kažkiek sustoja augti ir kartais išsišakoja. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 06 14, 15:19)
ir kartais išsišakoja. tongue.gif

tai gerai thumbup.gif

QUOTE(vakarvakare @ 2012 06 14, 15:19)
nes dažniausiai poto kažkiek sustoja augti

O čia jau blogiau g.gif
Atsakyti
Ir pas mane ta pati problema, kol augaliukai "miegojo" viskas buvo gerai, tik pradejo leisti lapukus ir pasirode tas skystis g.gif
Atsakyti
O tai cia ne pas mane viena jau taip yra. Gal ir nieko baisaus tada smile.gif Gali buti kad vesinasi, nes ta diena buvo karsta ir pirma karta buvau juos palikus balkone atviram, tai pasikaitino sauluteje neblogai. Si ryta jau neradau jokio skyscio. Ir siaip abu buvau isnesus adeniumus, bet tik vienas ta lasa isspaude.

Beje mano honey moon turbut isleis dvi sakas is akuciu, kur buvo pirmieji lapukai, virsune nepjauta, o jau sakojasi pats thumbup.gif Dar galvoju jei cia tas skystis del kokiu kenkeju (bet apziurejus nieko nematyti), tai nupjauciau virsune, tegu daugiau sakojasi smile.gif Ar dabar butu galima pjauti ja?
Atsakyti
Pas mane pastebejau, kad vienam virsunes lapeliai gelsta, pasiziurejus atidziau radau skylute, tai teko pjauti virsunelia unsure.gif
Atsakyti
Cia gera nuoroda http://www.tropicanu...um/problems.htm
pagal sia info iseina, kad adeniumams nepatinka, kai buna dregnos ir labai karstos dienos ( na kadangi manieji gvena siltnami, tai kaip tik tokios salygos doh.gif doh.gif ) kaupdami savije vandeni, jie negali "isgarinti", kai jau ir taip dregna, todel ir sprogsta tas skystis, nieko cia baisaus, tik lapukai nebegrazus buna.
Sorry jei netiksliai cia pasakiau ax.gif
Atsakyti
prisiruošiau nufotkinti ir saviškius smile.gif šiemet jau persodinti ir pakelti
dvimečiai

user posted image

user posted image

metinukai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 14 birželio 2012 - 19:53
Gražuoliai storuliai, ypač pirmieji wub.gif
Atsakyti