Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Nu va o aš sugalvojau, kad reikia visus sukulentus nupurkšti nuo kenkėjų, tuo pačiu ir adeniumus. Ir ką, išbandžiau pirmą kartą Schultz smile.gif
user posted image

Rezultatas toks, manęs nedžiuginantis g.gif . Ogi nudegino lapus tas purškalas doh.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 03 20, 12:05)
Rezultatas toks, manęs nedžiuginantis g.gif . Ogi nudegino lapus tas purškalas doh.gif

nu va unsure.gif per gležni lapukai.. falenopsiams išvis nieko neatsitiko, kai naudojau. šiaip šis insekticidas - superinis.
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 03 20, 12:05)
Nu va o aš sugalvojau, kad reikia visus sukulentus nupurkšti nuo kenkėjų, tuo pačiu ir adeniumus.

O tai pas jus jau kenkejai puldineja g.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri turite adeniumų sėklyčių? Vakar viena forumietė pasiūlė, bet atsisakiau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 20, 13:08)
nu va unsure.gif per gležni lapukai.. falenopsiams išvis nieko neatsitiko, kai naudojau. šiaip šis insekticidas - superinis.

Tai va visiems kitiems augalams nieko nenutiko. ir žinau, kad jis labai giriamas, bet net nepagalvojau, kad taip gali būti doh.gif

QUOTE(skarpionuke @ 2012 03 20, 13:23)
O tai pas jus jau kenkejai puldineja  g.gif

Kai didelės augalų plantacijos lotuliukas.gif tai laikas nuo laiko profilaktiškai kuom nors purškiu, arba palaistau, nes vis ir naujų augalų atsiranda ax.gif o šiaip kai kurių adeniumų viršūnių lapeliai, kažkokie pažeisti, dar neišsiaiškinau nuo ko, gal kokie kenkėjai. g.gif
Atsakyti
Sveikos, net nespėjau susigaudyti kada čia naują temą sukūrėt. Mane jau tikrai nervina kad mūsų sėklos jau 3sav eina... Tikiuosi paštininkės ten pas save ale pašto nepamiršo....
Atsakyti
Siaip kiek esu siuntusi is uzsienio, tai tokie siuntiniai 21-28 dienas keliauja. Tikrai neverta kol kas pergyventi smile.gif
Atsakyti

Sveikos,

gal galite patarti, kodėl mano adenium (tuoj metai bus ) sėdi vietoje, t.y. neauga. Išleido kelis mažusl apelius ir tie nukrito. Jau persodinau į naują žemę (kaip vakarvakare rekomendavo), bet nieko gero. Gal galite pasakyti, ką darote, kad jūsų tokie gražūs lapeliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mona4 @ 2012 03 21, 08:54)
Sveikos,

gal galite patarti, kodėl mano adenium (tuoj metai bus ) sėdi vietoje, t.y. neauga. Išleido kelis mažusl apelius ir tie nukrito. Jau persodinau į naują žemę (kaip vakarvakare rekomendavo), bet nieko gero. Gal galite pasakyti, ką darote, kad jūsų tokie gražūs lapeliai smile.gif

gal reikėtų pastimuliuoti? smile.gif nusipirkite augimo stimuliatorių.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 21, 08:58)
gal reikėtų pastimuliuoti? smile.gif nusipirkite augimo stimuliatorių.

Ačiū, reikės šiandien nusipirkti. Ir dar pasakykite, kaip dažnai laistote, nes vieną jau supūdžiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mona4 @ 2012 03 21, 09:12)
Ačiū, reikės šiandien nusipirkti. Ir dar pasakykite, kaip dažnai laistote, nes vieną jau supūdžiau sad.gif

pirštais tikrinu smile.gif jei kotelis paminktėjęs, tada lieju.
Atsakyti
QUOTE(mona4 @ 2012 03 21, 08:54)
Sveikos,

As tai dar padaryciau tipo siltnamiuka, jei yra galimybe uzmauciau "banbali"ant vazonelio. Kalbu is patirties smile.gif man pasiteisino (tiesa man taip vasara buvo g.gif )
Atsakyti