Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

oho thumbup.gif turbut visos noretu tokiu tinutru wub.gif
Atsakyti
pas vakarvakare visai neblogi auga... thumbup.gif thumbup.gif kuom palepini,laistai??
Atsakyti
Ziurejau ziurejau ir nusprendziau ikelti savuosius parodyti biggrin.gif nieko ypatingo,bet pasirodysim ax.gif kokybe nekokia, bet gal matysis ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 21 gegužės 2012 - 17:42
atrodo gerai thumbup.gif kiek jiems laiko...ir kaip suprantu tik vienas nupjautas..kitų nepjausi...
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 05 22, 07:57)
atrodo gerai  thumbup.gif  kiek jiems laiko...ir kaip suprantu tik vienas nupjautas..kitų nepjausi...

Na jeims kazkur metai jau (tiksliai neatsimenu biggrin.gif ) to vieno tik virsune nupjoviau ir po to jis gan puikiai auga rolleyes.gif nuotraukoi nesimato, bet esu vienam pacia virsunele nupjovus ziuresiu kas bus. Turiu viena ir su saknim nupjautom ir siek tiek virsune, bet kazka blogai padariau turbut, nes isvaizda jo nekokia, na bet lapelius leidzia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 05 21, 18:28)
pas vakarvakare visai neblogi auga... thumbup.gif  thumbup.gif  kuom palepini,laistai??

Ačiū bigsmile.gif Maniesiems dar nėra metų, tręšiu kas antrą kartą humuso trąšom arba kemira universaliom ax.gif

QUOTE(Wilmaw @ 2012 05 21, 18:41)
Ziurejau ziurejau ir nusprendziau ikelti savuosius parodyti biggrin.gif  nieko ypatingo,bet pasirodysim ax.gif kokybe nekokia, bet gal matysis ax.gif

Liuks thumbup.gif labai gražūs ir storuliukai, ypač antras. kokios čia rūšies ir pavadinimai kokie? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 05 22, 12:04)
Liuks thumbup.gif  labai gražūs ir storuliukai, ypač antras. kokios čia rūšies ir pavadinimai kokie? cool.gif

Gal ir mano nera metu, neatsimenu kada sejau blush2.gif Tai vat, kad as nezinau kokie cia unsure.gif buvau idejus lapelius, bet suslapo ir nebeperskaiciau tai dabar auginsiu kol zydes biggrin.gif tada issiaiskinsiu biggrin.gif
Tas kur desiniausias, tai neleidziu auginti saknu tam mazesnem indelyje tai leidzia jau is apacios sakas, o kiti dideliuose indeliuose ju neleidzia dar rolleyes.gif
Atsakyti
aš saviškius pagaliau persodinau savaitgalį smile.gif žadėjau pafotkyt, bet kažkaip ant smūgio gavosi, tai taip ir liko.. pakėliau visus truputį. buvo mintis kuriam nors šaknį nukirpti, bet pagalvojau, turėčiau kokius du ar daugiau vienodus, tai eksperimentuočiau, o dabar tai tegu auga be tokių stresų irnesakyk.gif
Atsakyti
O as savo seklyciu dar nepasejau doh.gif vis laiko nera.
Wilmaw grazuliukai storuliukai thumbup.gif
Labai grazus Tinutrai parodoje buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2012 05 22, 12:47)

Wilmaw grazuliukai storuliukai  thumbup.gif

Aciu 4u.gif Stengiuosi blush2.gif
Atsakyti
Kelios foto is parodos
user posted image user posted image
Atsakyti
galėtu foto daugiu būti bigsmile.gif thumbup.gif
kažin kiek tieps ilgšims metų... g.gif