Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(Alezee @ 2012 05 15, 15:12)
Kokioje puseje auginat?  4u.gif

Pietinėje ax.gif
Atsakyti
na šio sėklos nuo pernai sėklu skiriasi,tiek dydžiu,tiek daigumu...o temperatūros tikrai reikia nemažos,tai dar laukiu pas mus naktys kažkaip vėsokos,o kai nekurename tai bijau sėti,bet reiks prisiruošt...
Atsakyti
Pasmane tos kur sudygo, tai per pora dienu ant radiatoriaus kur tikrai joms buvo karsta, bet ir tai joms patiko.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 15, 19:53)
nei viena neisdygo??????/// nevarykit i nevilti manes  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mano dar laiko turi dygimui, bet.....  doh.gif  lotuliukas.gif

sveikos, as snd lb laiminga, nes is siustuju seklu man jau 2 isdygo, parode gyvybe, laukiu toliau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 20, 18:57)
sveikos, as snd lb laiminga, nes is siustuju seklu man jau 2 isdygo, parode gyvybe, laukiu toliau 4u.gif  4u.gif

Sveikinimai thumbup.gif laukiam ir kitu pasirodant bei pasifotkinant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 20, 18:57)
sveikos, as snd lb laiminga, nes is siustuju seklu man jau 2 isdygo, parode gyvybe, laukiu toliau 4u.gif  4u.gif

jau 3 4u.gif
Atsakyti
merginos kaip kitos sėklos nei obesum kokios...maniškės arabicum kokios didelės bigsmile.gif na pasėjau po 2 visų dabar lauksiu kas iš to išeis...
Atsakyti
Aš išnešiau į lauką,nes lauke šilčiau nei kambary rolleyes.gif Ar kuri nešat?
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 05 21, 15:10)

aš dar ne, nes savaitės pabaigoj vėl praneša žemesnę temperatūrą naktimis, o aš norėčiau išnešt, palikt ir nesukt galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 05 21, 15:10)

aš nešioju į lauką jau seniai, kai tik saulė šviečia cool.gif Nakčiai tik dar nepalieku rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05)

thumbup.gif

QUOTE(evers @ 2012 05 21, 11:36)
merginos kaip kitos sėklos nei obesum kokios...maniškės arabicum kokios didelės  bigsmile.gif na pasėjau po  2 visų dabar lauksiu kas iš to išeis...

O aš iš savų adenium arabicum atrinkus buvau 5 didžiausias sėklas, viena išdygo tik, bet tokia keista, augaliukas visai nepanašus nei dydžiu nei lapais į kitus, parodysiu ax.gif Daug didesnis ir storesnis už kitus rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Va didysis arabicum ax.gif skiriasi lapų forma, o ypač dydžiu cool.gif
user posted imageuser posted image
user posted image

o čia kaip visi kiti:
user posted imageuser posted image

Šildosi saulėje:
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif wau kokie kiek jiems laiko...
Papildyta:
user posted image
rašo 2 metų thumbup.gif bigsmile.gif
user posted image
o čia 5...kažin kokiu stimuliatorium maitinami jie thumbup.gif
maniškiai iškeliavo į šiltnamį,tikiuosi patiks tvankus oras ir iš prūdo vanduo ax.gif
Papildyta:
user posted image
kad manieji tokie būtų...
Atsakyti