Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Uzknisiu dabar visas su klausimais blush2.gif Koki laistymo buda jiems taikote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2012 05 15, 18:29)

Alezee, 15 Geg 2012 - 18:29, parašė:

Uzknisiu dabar visas su klausimais  blush2.gif Koki laistymo buda jiems taikote?  4u.gif

Uzknisiu dabar visas su klausimais  blush2.gif Koki laistymo buda jiems taikote?  4u.gif

Laistyti geriausia tada, kai visiškai išdžiūna žemė, galima orientuotis pagal kotelį, kai jis pradeda minkštėt ax.gif aš pati tai neišlaukiu kotelis nesuminkštėja, bet labai svarbu neperlaistyt, nes gali supūti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amila* @ 2012 05 14, 20:51)

*Amila*, 14 Geg 2012 - 20:51, parašė:

Nedygsta. triniti.gif

Nedygsta. triniti.gif

QUOTE(Reeeeee @ 2012 05 14, 21:08)

Reeeeee, 14 Geg 2012 - 21:08, parašė:

Pas mane mirtis alyvose.... Kad juos kur

Pas mane mirtis alyvose.... Kad juos kur

QUOTE(zuzla @ 2012 05 14, 21:12)

zuzla, 14 Geg 2012 - 21:12, parašė:

pas mane tas pats.

pas mane tas pats.

nei viena neisdygo??????/// nevarykit i nevilti manes doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano dar laiko turi dygimui, bet..... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O purskiat juos vandenuku, kaip daznai?
Atsakyti
Ne jų nepurškiam ir kiek žinau nemėgsta jie purškimo g.gif
Atsakyti
aš bebijau sėt,vis kažko laukiu...iš dovanotu sėkliukiu 1 lygtais bus ..kitos ne...tai ir baimė..o dar sėklos tokios menkos man pasirodė ax.gif
Atsakyti
Pas mane iš atsiustų pirmom dienom sudygo dvi, viena tokia laiba, antra jau su 4lapukais, o daugiau, deja jokių gyvybės ženklų, jaučiu tame ir pigumas tų sėklų ir buvo kad nedaigios... Apgavikai...
Atsakyti
Is to ka perskaiciau uzsienio forumuose per tris naktis, galiu pasakyti, kad siu bonsu daiginimas didelis menas. Daiginama vesiai, ne ant saules ir net dezese su dangciais (skyletais), o jau kiek sluoksniu tos zemes i kuria iterpia seklikes, tai net bijau sumeluot, gal kokius 5 rekomenduoja, vienas is ju organines trasos, kiti kokoso plausai, kokoso milteliai, apacioje kiminai. Net 3 menesiu mazyli fotkese maciau zydinti. bigsmile.gif O kad seklos nedaigios, gali buti senos arba uzkrestos kazkokiu ten brudu, todel supuna. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 15 gegužės 2012 - 21:24
QUOTE(Alezee @ 2012 05 15, 22:24)

Alezee, 15 Geg 2012 - 22:24, parašė:

Is to ka perskaiciau uzsienio forumuose per tris naktis, galiu pasakyti, kad siu bonsu daiginimas didelis menas. Daiginama vesiai, ne ant saules ir net dezese su dangciais (skyletais), o jau kiek sluoksniu tos zemes i kuria iterpia seklikes, tai net bijau sumeluot, gal kokius 5 rekomenduoja, vienas is ju organines trasos, kiti kokoso plausai, kokoso milteliai, apacioje kiminai. Net 3 menesiu mazyli fotkese maciau zydinti.  bigsmile.gif O kad seklos nedaigios, gali buti senos arba uzkrestos kazkokiu ten brudu, todel supuna.  ax.gif

Is to ka perskaiciau uzsienio forumuose per tris naktis, galiu pasakyti, kad siu bonsu daiginimas didelis menas. Daiginama vesiai, ne ant saules ir net dezese su dangciais (skyletais), o jau kiek sluoksniu tos zemes i kuria iterpia seklikes, tai net bijau sumeluot, gal kokius 5 rekomenduoja, vienas is ju organines trasos, kiti kokoso plausai, kokoso milteliai, apacioje kiminai. Net 3 menesiu mazyli fotkese maciau zydinti.  bigsmile.gif O kad seklos nedaigios, gali buti senos arba uzkrestos kazkokiu ten brudu, todel supuna.  ax.gif

nezinau kokia menininke is manes, bet dovanotosios seklytes sudygo is 3 dvi, sudygo paprastame universaliame zemiu durpiu indelyje 4u.gif o siustu laukiu vis nekantriai 4u.gif
Atsakyti
kad daiginant gali ir nebūti šviesos, tai taip, bet kad daiginama vėsiai, tai pirmą kartą girdžiu mastau.gif mano žiniomis turi būti pastovi 26-28 laipsnių temperatūra ir vėdinimas.. bet kokiu atveju, bent jau pas mane kitaip nedygsta.
Atsakyti
Tai zinoma, kad mes taip nedaiginsim, kaip profesionalus augintojai, tuo norejau parasyti, kad nors ir labai stengtumemes visos sodint vienodai, bet kiekvienuose namuose bus skirtinga prieziura, temperatura ir kt. Kaip ir visur: vienoms geriau seksis sudaigint, kitoms prasciau, bet kas nerizikuoja... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš naujokė šių gėlių auginime. blush2.gif Apie jas sužinojau visai neseniai ir jos mane sužavėjo žiedų grožiu. wub.gif Pasisėjau iš vienos forumietės parsisiųstas sėklytes-3 skirtingų spalvų po 4 sėklytes. Pasėjau gegužės 10d.
Laikau šiltai šiltnamyje, daigyklą uždengusi plėvele. Sėklos atrodo tokios išbrinkę-bent jau didesnės nei prieš sėjimą. Nežinau ar man pavyks kas nors-tiesiog rūpi išbandyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingushka: 16 gegužės 2012 - 08:57