Et, butume anksciau zinoje, nebutume siuntesis, isirasau i juoda sarasa ta puslapi...
O iš kokio puslapiuko čia siuntėtės?
Kad kita kartą neapsigauti...

kol kas neisdygo ne viena.
Nu bliam,,taip ilgai laukem,jei dar apgavo,senas seklas pardave.

Ar nebus dėl to kad tolia maža kaina įkišę mum senas tikrai sėklas.... http://plumeria2u.co.uk iš čia siuntėmės...
tai ką čia dabar speliosi..
ar užsakinėsim dar iš kitur?
ar užsakinėsim dar iš kitur?
Aš tai turbūt supratau tiek,kad AŠ-neturiu kantrybės sėklom
jei dar dygsta-tai majį velnias,bet kai lakstai,žiūri,pelyja,palieja-iškyla,eina jos .... geriau jau auginį nusipirkai ir vargo nulis,o čia
ne man toks bovinimasis.Aš dar laukiu-jei nieks nedigs,mesiu tas daigyklas velniop ir nesuksiu galvos.Parašysiu vakarvakare-nusipirksiu augalą ir bus gerai,jai sekasi

Sveikos,
susidomėjau ir aš šiais augaliukais, o sėklų užsisakiau iš SM, kur skyrelis "parduoda, dovanoja...augalus". Viena forumietė parduoda sėklas įvairių spalvų adeniumų.
Šiandien jau turėčiau gauti sėklytes-trijų skirtingų spalvų.
Bandysiu sėti. Manu laikas palankus, šilta, daug saulės, šiltnamyje bus pats tas vazonėliams.
susidomėjau ir aš šiais augaliukais, o sėklų užsisakiau iš SM, kur skyrelis "parduoda, dovanoja...augalus". Viena forumietė parduoda sėklas įvairių spalvų adeniumų.
Šiandien jau turėčiau gauti sėklytes-trijų skirtingų spalvų.

Kuo mūsų daugiau tuo geriau, nes patirties daugiau
Sėti palankus metas tikrai, nes šilta ir pavasaris
Įkelsiu vėliau nuotraukas, kokias šaknis užsiaugino augdami kokoso durpėse per mėnesį ir šiaip grunte, palyginimui

Sėti palankus metas tikrai, nes šilta ir pavasaris

Įkelsiu vėliau nuotraukas, kokias šaknis užsiaugino augdami kokoso durpėse per mėnesį ir šiaip grunte, palyginimui

Va jau visai nedaug liko iki žiedo išsiskleidimo
:

Laukiu laukiu

Laukiu laukiu

QUOTE(vakarvakare @ 2012 05 09, 12:42)
Vau kaip faina

Keista, kad tai firma nesaugo savo vardo
Jei tik pas vieną žmogų nesudygtų, tai gal atsitiktinumas, jei pas visus, tai ....
Pasidžiaugsiu savo augintiniais, sėti kovo 1d. Sakykit, po kiek laiko yra tikimybė pamatyti pirmuosius žiedelius
Aš labai nekantri

Pasidžiaugsiu savo augintiniais, sėti kovo 1d. Sakykit, po kiek laiko yra tikimybė pamatyti pirmuosius žiedelius

QUOTE(*Debesiuke* @ 2012 05 09, 16:32)
Sakykit, po kiek laiko yra tikimybė pamatyti pirmuosius žiedelius
Aš labai nekantri

min 3 metai