Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(zuzla @ 2012 04 27, 14:09)
drinks_cheers.gif bet tai ko nepadarysi dėl mylimų gėlyčių hihihi.gif
o šiaip, kiek skaičiau, tai adeniumams reikėtų trąšų vienodo N-P-K santykio smile.gif ir, aišku, organinių, kad augtų dideli ir gražūs.

o nebandei žydėjimą skatinančiomis tręšti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 04 27, 16:45)
o nebandei žydėjimą skatinančiomis tręšti? g.gif

ne, o kam? jauni juk dar, tegu kaudeksą augina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 26, 20:21)
man tik įdomu, kur mes juos visus dėsim po 20 metų hihihi.gif jie jau nebebus tokie meilūs mažyliai..

Sėdėsim tarp tinutrų kaip kokioj baobabų giraitėj.
Beje, Reeee, išdygo taviškės pasifloros, vakar jau žadėjau išmest šiltnamiuką, matyt išsigando lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 27, 17:09)
ne, o kam? jauni juk dar, tegu kaudeksą augina smile.gif

O aš bandau, tada ne taip stiebiasi į viršų, o gal koks kokį pumpuriuką išaugins rolleyes.gif bigsmile.gif

Va nuotraukos, kaip iš šviežių sėklų daigai auga (dygimas buvo 90proc.) ir gautų iš Plumeria (koks 15procentų)... Skirtumas matosi ir labai jautėsi daigumas. Fotografuota tą pačią dieną.

Čia sėtos vien tik kokoso durpėse, lapai gražūs dideli, blizga. Didžiausias turi 6 lapus.
Sėti 2012 03 27
user posted imageuser posted image
user posted image

O čia išlikę tik 4 daigai, pats tvirčiausias dar nieko, bet lapų dar tik 3 pora lenda, o kiti tai silpni, neaišku ar gyvens. Sėti 2012 03 27
user posted imageuser posted image

Beje jei sėklos nepelyja laukit ir laikykit šiltnamio sąlygom, kitos dygsta ir po 2 savaičių cool.gif
Atsakyti
Labuka mergaitės 4u.gif Ačiū už sėklytes,jau gavau,pasėjau smile.gif laukiu dygimo
Atsakyti
ax.gif aš dar nesėjau,kažkaip kur buvau sėjusi nenori dygt tai dar kažko laukiu...na bet pastebėjimas iš ebay pirktos sėklytės stambesnės buvo nei iš čia...
Atsakyti
kaip dygsta jusu seklytes tos ilgai ilgai lauktos? Mano kazkaip sunkiai...... is 13 tik 3 kolkas rodo gyvybes zenklus. g.gif
Atsakyti
aš dar nesėjau...kažkaip žemaitijoj,bent pas mus atšąlo..tai laukiu labiau šiltesnio oro..
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2012 05 08, 10:59)
kaip dygsta jusu seklytes tos ilgai ilgai lauktos? Mano kazkaip sunkiai...... is 13 tik 3 kolkas rodo gyvybes zenklus. g.gif

mano taip pat sunkiai schmoll.gif iš 15-kos pora sudygusių, nežinau, ar nesustojusių, ir vieną supelyjusią išmečiau.
Atsakyti
Mano tik tie du augaliukai ir teyra sad.gif
Atsakyti
mano pasėta 27-tyla ramybė doh.gif
Atsakyti
Na vat sakiau, kad sėklos matyt pas juos pasenusios, nes ir pas mane taip pat dygo g.gif ilgai neatsiunčia, apgauna ir dar sėklas blogas siunčia doh.gif

Atsakyti