Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Tik auginkit ir džiaukitės :] na man kaip pirmama kartui nelabai sekasi. biggrin.gif turiu tik du pyplius :] adenium obesum black swan user posted image
Toliau antras matosi. Bet tokie meilučiai jie man blush2.gif
Atsakyti
man tik įdomu, kur mes juos visus dėsim po 20 metų hihihi.gif jie jau nebebus tokie meilūs mažyliai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 26 balandžio 2012 - 19:22
Reikia tuos 20 metų išgyventi biggrin.gif o jei ką, visada padovanoti galima :] Tikiuosi išgyvens ir džiugins žiedais, nes vieną planuoju karpyt, o kitą ne. Nekarpytas, realiai gan greitai turėtų duot žiedų
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 26, 20:24)
Reikia tuos 20 metų išgyventi biggrin.gif o jei ką, visada padovanoti galima :]

vieną planuoju karpyt, o kitą ne.

nuuuu, padovanoti.. kai augini 20 metų nuo sėklytės, gaila būtų smile.gif

vienas, kitas.. pas mane jau 8, o kur dar naujos sėklos bigsmile.gif tikiuosi ateity didesnių namų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 26, 20:21)
man tik įdomu, kur mes juos visus dėsim po 20 metų hihihi.gif jie jau nebebus tokie meilūs mažyliai..

Man atrodo augalai moka susispausti, visada atsiranda dar viena vieta dar vienam augalui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 04 26, 22:47)
Man atrodo augalai moka susispausti, visada atsiranda dar viena vieta dar vienam augalui lotuliukas.gif

čia tai tikrai drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 04 26, 22:47)

maniškiai taip pat..ir dabar jau susispaudę bene 160 visokių doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 27, 08:28)
čia tai tikrai drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Taigi ir po 20 metų mes juos sutalpinsim, stoge skylę padarę lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Zuzla, o kokio amžiaus tavieji adeniumai? dar žydėt nesiruošia? kokiom trąšom tręši? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 04 27, 11:51)
Zuzla,  o kokio amžiaus tavieji adeniumai? dar žydėt nesiruošia? kokiom trąšom tręši?  rolleyes.gif

vyriausiems 2 metukai.. buvo ir 4-5, bet pasirodo per žiemą supūdžiau, gal jau būtų žydėjęs..
o tręšiu arba organinėmis (guano) arba nuo orchidėjų trąšų likusiu vandeniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 04 27, 12:17)
vyriausiems 2 metukai.. buvo ir 4-5, bet pasirodo per žiemą supūdžiau, gal jau būtų žydėjęs..
o tręšiu arba organinėmis (guano) arba nuo orchidėjų trąšų likusiu vandeniu smile.gif

aš taip pat,palaistau nuo orchidėju likusiu vandeniu,ir taip beveik visas gėles...(guano)ir man patiko tik tas kvapas,kol jas atskiedi blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 04 27, 14:03)
aš taip pat,palaistau nuo orchidėju likusiu vandeniu,ir taip beveik visas gėles...(guano)ir man patiko tik tas kvapas,kol jas atskiedi  blink.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif bet tai ko nepadarysi dėl mylimų gėlyčių hihihi.gif
o šiaip, kiek skaičiau, tai adeniumams reikėtų trąšų vienodo N-P-K santykio smile.gif ir, aišku, organinių, kad augtų dideli ir gražūs.
Atsakyti