Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Adenium Obesum Superstar Of Tomorrow,Adenium Multiflorum (Kruger), Adenium Arabicum Kaset Giant,  Adenium Obesum 'BLACK SWAN'
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 23, 14:10)
Pas mane pirmieji mažiukiai lenda, praėjo 3d po pasėjimo :] Lenda pūkuotos kojytės :]

tai gal jums netgi pasisekė kad taip ilgai laukėt,gal gavo naujas šviežias sėklas ir jum atsiuntė thumbup.gif nes labai greit dyksta bigsmile.gif
nes man kai atsiuntė,dygo blogai ir labai silpni daigeliai,įdėsiu vėliau nuotraukas palyginti kaip atrodo iš jų pirktų sėklų daigeliai ir iš kitur rolleyes.gif
Papildyta:
beje mano adeniumas pirktas iš ermitažo nukainuotas, jau atsigauna ir sukrovė pumpurėlius,taigi laukiu žiedų ax.gif
Atsakyti
na daigumas nėra didelis iš 9 jau sudygo 2, ir viena mąsto biggrin.gif Bet tos dvi vienos rūšies ir spalvos.
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 04 23, 23:53)
beje mano adeniumas pirktas iš ermitažo nukainuotas, jau atsigauna ir sukrovė pumpurėlius,taigi laukiu žiedų ax.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif kokį pirkai turbūt iš šakos,ar su pilvuku būna pirkt...norėčiau pamatyt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 04 24, 10:48)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  kokį pirkai turbūt iš šakos,ar su pilvuku būna pirkt...norėčiau pamatyt... ax.gif

Iš šakos, ten kitokių nebūna, bent nemačiau, kai tik pražys parodysiu, bet turbūt jie visi vienodi būna g.gif biggrin.gif Mano buvo su pavadinimu Emma smile.gif
Atsakyti
lauksim pasirodant su žiedais...
Atsakyti
ūsų jau sudygo...o aš dar sėklų nesulaukiu.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 04 25, 10:51)
ūsų jau sudygo...o aš dar sėklų nesulaukiu....  unsure.gif

O nukirptos viršūnės šaknų neišleido? g.gif

Nes va manieji, vieno kur supuvo apačia viršūnė įsišaknijo, o kito kur specialiai pjoviau irgi viršūnė išleido šaknis. rolleyes.gif
user posted imageuser posted image

Vienas laikytas ceolite ir vermikulite, antras tik vermikulite, po buteliu. smile.gif

O čia ta šaka, kuri leidžia pumpuriukus cool.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif tikrai bus žiedų..
Atsakyti
Visoms sėklytes išsiunčiau, tad laukit 1-3bėgyje :] Gali ir pastrigti, bet savaitės bėgy tikrai gausit. :]
Atsakyti
Oj laukiam laukiam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 26, 08:49)
Visoms sėklytes išsiunčiau, tad laukit 1-3bėgyje :] Gali ir pastrigti, bet  savaitės bėgy tikrai gausit. :]

dekojam 4u.gif as jau vakar pactaljones laukiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lauksiu dar, aciu dar karta uz vargeli 4u.gif
Atsakyti