Adenium Obesum Superstar Of Tomorrow,Adenium Multiflorum (Kruger), Adenium Arabicum Kaset Giant, Adenium Obesum 'BLACK SWAN'
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 23, 14:10)
Pas mane pirmieji mažiukiai lenda, praėjo 3d po pasėjimo :] Lenda pūkuotos kojytės :]
tai gal jums netgi pasisekė kad taip ilgai laukėt,gal gavo naujas šviežias sėklas ir jum atsiuntė

nes man kai atsiuntė,dygo blogai ir labai silpni daigeliai,įdėsiu vėliau nuotraukas palyginti kaip atrodo iš jų pirktų sėklų daigeliai ir iš kitur

Papildyta:
beje mano adeniumas pirktas iš ermitažo nukainuotas, jau atsigauna ir sukrovė pumpurėlius,taigi laukiu žiedų

na daigumas nėra didelis iš 9 jau sudygo 2, ir viena mąsto
Bet tos dvi vienos rūšies ir spalvos.

QUOTE(vakarvakare @ 2012 04 23, 23:53)
beje mano adeniumas pirktas iš ermitažo nukainuotas, jau atsigauna ir sukrovė pumpurėlius,taigi laukiu žiedų 

QUOTE(evers @ 2012 04 24, 10:48)
Iš šakos, ten kitokių nebūna, bent nemačiau, kai tik pražys parodysiu, bet turbūt jie visi vienodi būna

lauksim pasirodant su žiedais...
ūsų jau sudygo...o aš dar sėklų nesulaukiu....

QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 04 25, 10:51)
O nukirptos viršūnės šaknų neišleido?

Nes va manieji, vieno kur supuvo apačia viršūnė įsišaknijo, o kito kur specialiai pjoviau irgi viršūnė išleido šaknis.

Vienas laikytas ceolite ir vermikulite, antras tik vermikulite, po buteliu.

O čia ta šaka, kuri leidžia pumpuriukus

Visoms sėklytes išsiunčiau, tad laukit 1-3bėgyje :] Gali ir pastrigti, bet savaitės bėgy tikrai gausit. :]
Oj laukiam laukiam

QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 26, 08:49)
Visoms sėklytes išsiunčiau, tad laukit 1-3bėgyje :] Gali ir pastrigti, bet savaitės bėgy tikrai gausit. :]
dekojam