Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

valio!!!! thumbup.gif Didelis dekui Reee,uz vargus ir pastangas! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Vis tik kokia atsakomybe apsiemusi buvot. 4u.gif
Atsakyti
Kame įdomumas neparašyta kada išsiųsta, tik lietuvos pašto antspaudas kad šiandien atėjo.
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 20, 15:58)
Kame įdomumas neparašyta kada išsiųsta, tik lietuvos pašto antspaudas kad šiandien atėjo.

Geras,o tai atgalinio jokio nera?Nu idomu.
Atsakyti
Gale jų adresas ir parašyta kad jei nenusiųs man, gražinti jiems. Viskas daugiau nieko nėra ant laiško :[ Bet jaučiu kad čia antras siuntinys, nes iš kart pasisiūlė antrą išsiųsti. Na jei gausim dar vieną, tai nežinau ką daryt tada biggrin.gif Jaučiu pervest pinigus antrą kart reikės ir bandyt čia "prakalt" sėklas, nes daug norinčių.
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 20, 13:41)
Tai blogai laistot, ne pagal žemę reik žiūrėt, o pagal augalo kotą, kai jis minkštėja tada palieti reikia. Dabar uždenkit augaliuką su nuplautu buteliu permatomu arba su maišiuku kad sudaryti šiltnamio sąlygas ir laukit, gal atsigaus.

Labai dekui, darysiu jau snd, va dar pasirodysim ( neturim dar metuku, bet ..)nu maziukas jis liabai 4u.gif gal vargsta pas mane blink.gif
Atsakyti
Na pagaliau sulaukėm-labai džiugu doh.gif thumbup.gif
vakarvakare-vienas tavo išlikęs gyvas-apsakytas,nupjauta viršūne rodo gyvybės ženklus thumbup.gif iš šonų rausvi spurgučiai lenda sokiai.gif ploja.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 04 20, 18:35)
Na pagaliau sulaukėm-labai džiugu  doh.gif  thumbup.gif
vakarvakare-vienas tavo išlikęs gyvas-apsakytas,nupjauta viršūne rodo gyvybės ženklus  thumbup.gif  iš šonų rausvi spurgučiai lenda  sokiai.gif  ploja.gif  biggrin.gif

Tai super thumbup.gif bus išsišakojęs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amila* @ 2012 04 20, 16:46)
valio!!!! thumbup.gif  Didelis dekui Reee,uz vargus ir pastangas! 4u.gif  4u.gif  4u.gif Vis tik kokia atsakomybe apsiemusi buvot. 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 20, 17:33)
Gale jų adresas ir parašyta kad jei nenusiųs man, gražinti jiems. Viskas daugiau nieko nėra ant laiško :[ Bet jaučiu kad čia antras siuntinys, nes iš kart pasisiūlė antrą išsiųsti. Na jei gausim dar vieną, tai nežinau ką daryt tada biggrin.gif Jaučiu pervest pinigus antrą kart reikės ir bandyt čia "prakalt" sėklas, nes daug norinčių.

antras jei bus - kompensacija uz sitiek merginu jaudulio lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vakarvakare @ 2012 04 20, 16:24)
Tiesa labai šaunu kad gavot visgi sėklas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

dabar lauksiu sėjimo ir dygimo rezultatų cool.gif
beje kas anksčiau iš čia užsisakė ir gavo, kaip dygo? kiek daugmaž procentų išdygo? g.gif

vienos setos is 3 sudygo 2 seklikes, o kitos rusies is 3 seklu tik vienas augaliukas smile.gif
Atsakyti
vakarvakare gautos porelės per mėnesį nenumarinau bigsmile.gif Tai gal pavyks susidraugauti? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Pas mane pirmieji mažiukiai lenda, praėjo 3d po pasėjimo :] Lenda pūkuotos kojytės :]
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 23, 14:10)
Pas mane pirmieji mažiukiai lenda, praėjo 3d po pasėjimo :] Lenda pūkuotos kojytės :]

lb dziugu kad taip greit, kokios rusies sejot? smile.gif
Atsakyti