Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

user posted image

SENA TEMA
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif zuzlai
Laba mergaitės smile.gif kaip reikalai su sėklytėm?Gal kas girdėt?
Atsakyti
ax.gif visos laukiam nesulaukiam biggrin.gif na teks dar pakentėt..manau tikrai ši savaitę turėtu būt...
Atsakyti
Sakykit mergaites, suprantu, kad adeniumams nereikia daug vietos vazone, bet o patys vazonai geriau plalesni-zemi ar siauri-auksti? hm logiskai mastant gal zemi, ane? g.gif ar nera svarbu...

Tiesa, jau laukiu atkeliaujant savo adeniumu... thumbup.gif keturiu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
kokius išsirinkai... bigsmile.gif
Atsakyti
Na ir grožis biggrin.gif O kur jų galima būtų įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 03 19, 22:47)
kokius išsirinkai... bigsmile.gif

dvi mergaites pasiule, tai is abieju po pora ir prisigriebiau. Bondy red, arabicum, manora ir black purple wub.gif rinkausi, kad tureciau ivairesniu ziedu wub.gif dar noreciau honey lyg tais vadinas g.gif gelsvas toks wub.gif ir tokio tamsiai bordinis ziedas wub.gif bet ziuresiu, kaip pavyks su sitais susidraugaut, o tada gal ir didinsiu uki bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduter: 19 kovo 2012 - 21:22
o aš šiandien jau Honey į šiukšlinę išmečiau verysad.gif šitoks didelis buvo,matyt netiko jam kelionė,adaptacija baigėsi nekaip...tikiuosi likęs išgyvens
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 03 19, 23:54)
o aš šiandien jau Honey į šiukšlinę išmečiau  verysad.gif  šitoks didelis buvo,matyt netiko jam kelionė,adaptacija baigėsi nekaip...tikiuosi likęs išgyvens

O kaip kitas? g.gif
Labai gaila unsure.gif
Atsakyti
Gal nelabai tinkamu metu siuntėtės. Vistik šalčiai, o čia gi augaliukai. Ir dar šilčiamėgiai.
o man vienas metinukas numiriojo. Ale paskaičiau apie rievelį (kažkuri rašėte), o po kokių poros savaišių ir pas mane jau yra. Ale, kaip visada pats gražiausias. Buvo gal 6 šakas išauginęs. Nu, bet kiti svarbiausia vėl pagavo augti. Tai tikiuosi su jais nesikartos.
Atsakyti
Va taip būna,kad kerta per gražiausia,man taip pat buvo....o ir saviškius persodindama,teko 3 nupjaut šaknis,nes pajuodęs galas buvo,kaip pas vakarvakare..na dabar žiūrėsiu,kas gausis...
Atsakyti