Įkraunama...
Įkraunama...

Vienintele gyvenimo partnere!?

QUOTE(Cebule @ 2012 03 19, 17:39)
Vaistai... tokie ir vaistai, tas noras greičiausiai nedings, tai ir vaistai, lakstyti, lakstyti, po to įvertinti ką turėjai, gal po kokio dešimtmečio ir "ūgtelėsi", tik ar vertybės atsiranda tokiu  būdu  g.gif turiu du pusbrolius, tavo amžiaus, tai jie kaip diena nuo nakties, vienas tai net vyresnis atrodo, rimtas vyras, užima rimtas pareigas ir ne vėjai galvoj, o kitas tai... subrendimas kaip 19m. jei  ne mažiau.
Na iki analitiškumo tai dar toli tamstai  wink.gif o padrikos mintys taip pat ne filosofija, taip, kad yra ką siekti ir bręsti, mokintis ir tapti tikra asmenybe ir tikru vyru, bet dabar tai nepanašu nė kiek į tai, paskutinė žinutė, tai išvis draikalynė, net pamaniau, gal ką "nurijęs"

Ne apie mano rasybos stiliu kalbekime mielos moterys. Puikiai suprantu, kad jums pikta del tokiu vyriskio keslu. Esate labai vieningos, netgi nepazinodamos manosios ginate ja. Taip ir turi buti, tai naturalu nes ji siuo atveju butu labiasiai nukentejes asmuo. Chvatit mano rastus kritikuot ir mane nesubrendeliu ir dar viaip kaip kitaip vadinti, nemanau kad taip kalbate tikroveje, taigi priartekime rie realaus bendravimo buto ir teskime sios netik man opios temos.
Nesijauciu viska zinas ir suprantantis, bet gyvenime, kaip savo amziui esu pasiekes siek tiek, o gal visai ir nemazai. Ir pareigas uzimu ir realizuoju save, savo idejas ir gyvenu tiesiok ok.
Nepamirskim kalbame apie tai, kaip vyrukui esanciam tokioje padetyje (ji daugiau nei aiski is tiek rasliavos) elgtis , kad ir avele sveika butu ir vilkas sotus
Atsakyti
QUOTE(Cebule @ 2012 03 19, 18:02)
Tai toks vaizdas, kad tik tie  "apdėti" suvaržymai ir belaiko tamstą, ir tik plauko trūksta, kad nutrūktum, "čia" lyg ir nesąmoningai ieškai pateisinimo savęs.
Taip "atmink, kad mirsi", tik va vienam, tai nuoroda "pirmyn", o kitam, kaip tik susilaikymui ir supratimui, kad gyvenime bus daugybė pagundų ir vingių, tik nuo žmogaus priklauso.

Be abejo, kad ieskau pateisinimo, prasmes ir pasekmiu, tam ka rosiusi daryti. Todel cia ir diskutuoju sia tema, bandydamas, bent kiek arciau jus pritraukti prie to, kas mano gyvenime dabar vyksta.
Taip yra ir graziu pagundu svajoniu, kurias zmones regi, kaip nepasiekiamos, nors jos visai salia, o jie vis stabdo, stabdo ir taip sustoje nieko nekeisdami ir nugyvena pilka gyvenima. Aisku savo noru reikia siekti atsakingai, bet rizikuoti ar sunkiai del to dirbti dzniausiai tenka...
O kuris tuo tiesiu keliuku nukeliauja, tiesiai i savo mirty, taigi jo gyvenimas del to tik trumpesnis ir nuobodesnis. Bet pagal visas taisykles doresnis ir kas is to, juk gyveni savo gyvenima, kuruo reikia dziaugtis ir po ji vingiuoti. Tai daryti tikras menas.
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 19, 17:47)
Jo tokiu nesutikau kurios net kavos negertu su manim. O i lova nekvieciu, apie tai ir kalba kviesti ar ne.

Va butent,nesutikai,nes su tokiomis padrikomis mintimis ir nesupratimu ko nori is gyvenimo(na kaip suprantu ne 16-likinis esi),tai protingos moterys negertu ne tik kavos.Gyvenimas eina i prieki,o tu ,toks ispudis ,stovi,kaip tos pakeleivingos "damos",vietoje. Plauki pasroviui ir...fantazuoji,kas butu,jeigu butu. Gal tu apsispresk.Dievini viena,o mastai,ar eiti i kaire,ir kas is to bus.Drauge visada sako,kad iki Kristaus amz. vyrams vesti(ir apsistoti ties viena) negalima,dar smegenys per minkstos,ir anas galas vis neduoda ramybes,ka su juo daryti,ir kur geriau ikisti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neta&: 19 kovo 2012 - 20:59
QUOTE(Frediu @ 2012 03 19, 16:17)
Tai ka as turiu savo antrajei pusei pasakyti: davai eik tu i kaire ir as tada rame sazine nuesiu ten pat grysim pasidalinsi yspudziais.

Taip, jei esi garbingas vyras, taip ir pasakysi. O tai, kad bandai prisidengti kalbomis apie šventoves ir pan. yra tik išsisukinėjimas nuo akivaizdaus fakto (tu puikiai tai supranti, ar ne?), kad abiems partneriams taikomos tos pačios taisyklės, jei tu, tai ir aš. Beje, esi girdėjęs apie moterišką intuiciją? O apie moterišką kerštą? Moterys neištikimybę nujaučia, o kaip už ją atkeršija... Skonio reikalas. Jos vietoje mielai pasismaginčiau su pirmu sutiktu, vien tam, kad tamstelė pajustų, ką reiškia būti išduotojo vietoje. Va tada ir galėtum pakliedėti apie šventoves.
Beje, tai, kad atėjai čia, rodo, kad jautiesi netikras dėl galimo žingsnio, puikiai supranti, prie ko tai gali ir ko gero prives, tačiau nori padrąsinimo, patikinimo, kad nevisada poros išyra, kad gali baigtis ir gerai... Vargu ar to čia sulauksi, taigi siūlyčiau vadovautis savo galva ar kokia kita galūne 4u.gif
Atsakyti
Visu pirma, pazeminti save gali tik pats zmogus, kitas jo negali pazeminti. Gal pradekime skirti kur pazeminimas, kur lukesciu neispildymas, nusivilimas, melas, isnaudojimas.

Kita vertus, tai normali zmogaus busena, mes visi siaip, ar kitaip esame gundomi. Siuo metu temos autorius neistikimas yra tik galvoje, isileido minti i galva ir dabar mintis ji baigia uzvaldyti. Ar reikia tai kontroliuoti, pazaboti... O cia jau priklauso nuo prioritetu. Jei ta mergina jam svarbi, tuomet, manyciau, nenoras skaudinti brangu zmogu ji sulaikys nuo to.

O del to issilakstymo, kad as pati esu neissilaksciusi ir nieko. Mano galva, cia daugiau toks stereotipas, i kurio pinkles ikliuna zmones, arba pasiteisinimas, neva reikia issilakstyti, nors mano galva, to nereikia. Tiesa, pagundu visada buvo ir dabar ju nemazeja. Kai pragyveni tam tikra laiko tapra suvoki, kad surasti zmogu su kuriuo gali patyleti yra didele laime. Sekso partnieriu susirasti tai viena karta nusispjauti, bet zmogu, kuriuo gali pasitiketi, tai reta. Neretai buna, kad kol turi nebrangini, kai prarandi pradedi vertinti, bet deja, saukstai po pietu. Kaip ten besuksi, bet isdavystes slogutis jis niekur nedingsta, pasitikejimas siemoje, tarp zmoniu yra labai svarbus faktorius. Mes kartais per savo durnuma, idejas fiks, sujaukiame savo gyvenimus. Ir ne visada tai pasiteisina. Pagaliau, jei pradeti "ragauti kitus pyragus", gali atsirasti nauju komplikaciju. Tarkim, o kaip su tom merginom, kuriomis naudosiesi? Kaip ju emocijos, jausmai, lukesciai? Siuo metu, galvoje kirba mintis, veliau gyvensi dviguba gyvenima, meluosi, issisukinesi ir t.t. Ar to taip jau reikia iki pilnos laimes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 kovo 2012 - 00:41
nemanau, kad autorius neistikimas tik galvoje.
frediu,
nezinojau kad jau per pirmaji menesi glamonejei kitos moters lyt organas. na zinai, tai jau kaipo sekso preliudija, ne vien glamones. sakai, su bet kokiom pakeleivem kalem nesiduodi, o kas ta panele buvo-kurios nepazisti, kad padaret tai laiptinej? vot cia jau negerai negerai. nes buvo tik primas tavo ir drauges menuo, kad jus aptemdzius aistra turi isnakint potraukius ir zvilgsnius kitoms.

bet kokiu atveju, nusivyliau, isties tavo mintims apie moteri ir josa 'sventuma/sventove". esi tipinis maco, o gal net misoginistas (pagooglink ka tai reiskia), na, apskritai, privalges seniai nuvalkiotu mitu: moteris nejaucia potraukio, moteris tai sventove, moteris kale arba mergele marija, juoda/balta, daugiau nieko. moteriai tai NEATLEISCIAU, ...topinis tai sis: moteris tai turi zinot nuo ko pastojo.
deja, visa tai tik rodo vyrsika ego savintis moteri kaip dar viena daikta, ir nuo viduramziu iki dabar vyriska logika ir mastysena visai nepasikeite. kaip tas vienas mano pazistamas pareiske: vat as, tai as, galiu eiti i kaire, nes tai vyriski instinktai, o vat jei mano zmona nueis i kaire - tai skyrybos.
tai kur tas ultramodernumas, lygybe, visi gi nori tokie super madingi ir tolerantiski pasirodyt, bet moteru atzvilgiu yra labai labai urvinio mastymo.

frediu, jei tikrai atsimerktum, uz sio susirupinimo del moters 'sventoves ir dovores" slypi vyriskas ego savintis, ir ne tik. slypi taip pat vyriskos baimes, fobijos, kad moteris irgi turi teise buti laisva, kad vyras galbut nera tas vienintelis, kuris gali ja patenkinti ir tt. baimes, kad moteris, kuri del jo alpsta, gal nebealps visa laika. zodziu, vyras bijo but nusalintas kaip karalius nuo sosto, todel puikybes vedinas, kuria lozungus moteriskai lyciai. ir jei paziuresite visi atidziau, visa istorija pilna pamokymu....moterims lotuliukas.gif juk jei jos is esmes aukstesnes butybes, ne jas reik mokyt to, ar ne? visi pamokymai turi eiti vyrams...

Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2012 03 19, 21:37)
Taip, jei esi garbingas vyras, taip ir pasakysi. O tai, kad bandai prisidengti kalbomis apie šventoves ir pan. yra tik išsisukinėjimas nuo akivaizdaus fakto (tu puikiai tai supranti, ar ne?), kad abiems partneriams taikomos tos pačios taisyklės, jei tu, tai ir aš. Beje, esi girdėjęs apie moterišką intuiciją? O apie moterišką kerštą? Moterys neištikimybę nujaučia, o kaip už ją atkeršija... Skonio reikalas. Jos vietoje mielai pasismaginčiau su pirmu sutiktu, vien tam, kad tamstelė pajustų, ką reiškia būti išduotojo vietoje. Va tada ir galėtum pakliedėti apie šventoves.
Beje, tai, kad atėjai čia, rodo, kad jautiesi netikras dėl galimo žingsnio, puikiai supranti, prie ko tai gali ir ko gero prives, tačiau nori padrąsinimo, patikinimo, kad nevisada poros išyra, kad gali baigtis ir gerai... Vargu ar to čia sulauksi, taigi siūlyčiau vadovautis savo galva ar kokia kita galūne  4u.gif

Jauciusi patekes patekes tarp feminisciu (but that's ok), kurios visame kame iesko lygybes, bet siuo atveju tai neiseitis ir nieko neissprenzia. Pasikartosiu tiesiogine prasme siulote man savo drauge pasiusti "na chui-ant galo" ir sitokiu budu ja iskaudinti, kas irgi nera gerai. O tada eiti paciam "v *****".
Taisykliu vienodu visiem niekada nebuvo ir nebus, ju tiek yra kiek ju paisai ir, kurios tau yra svarbios. Taisykles daznai primetamos kitu. Taip as savo moterei esu nubrezes aiskias ribas. Tikiu kad tai jums taip pat uzklius, o kur tavo ribos kodel to toks, o jei kitokia. As esu as, ji yra ji. Jos galimybes vienokios, mano dar kitokios. Mes tuom ir skiriames. Nesu niekom taip garantuotas siame pasaulyje kaip ja. Ji manimi irgi pasitiki ir jauciasi saugi, stengiuosi jos nenuvilti.
Man paprasciausia to reikia ir tiek, kaip naujo prieskonio gyvenime, taip pat kaip ir greicio, pavaojaus, rizikos, nauju potyriu. Dazniausiai taisykles savisauga ir kita, tai riboja, bet todel ir smagu ir gera gyventi nes jauti kad esi gyvas, o ne darzove.
As kaip tik ir rasiau cia, nes taikiau i toki segmenta, kuris tikrai manes neskatins. Galva aisku ir atvede mane cia, o kita galune tempia kitur...
So head against dick - how not to become a dickhead? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 03 20, 08:17)
frediu,
nezinojau kad jau per pirmaji menesi glamonejei kitos moters lyt organas. na zinai, tai jau kaipo sekso preliudija, ne vien glamones. sakai, su bet kokiom pakeleivem kalem nesiduodi, o kas ta panele buvo-kurios nepazisti, kad padaret tai laiptinej? vot cia jau negerai negerai. nes buvo tik primas tavo ir drauges menuo, kad jus aptemdzius aistra turi isnakint potraukius ir zvilgsnius kitoms.

bet kokiu atveju, nusivyliau, isties tavo mintims apie moteri ir josa 'sventuma/sventove". esi tipinis maco, o gal net misoginistas (pagooglink ka tai reiskia), na, apskritai, privalges seniai nuvalkiotu mitu: moteris nejaucia potraukio, moteris tai sventove, moteris kale arba mergele marija, juoda/balta, daugiau nieko. moteriai tai NEATLEISCIAU, ...topinis tai sis: moteris tai turi zinot nuo ko pastojo.
deja, visa tai tik rodo vyrsika ego savintis moteri kaip dar viena daikta, ir nuo viduramziu iki dabar vyriska logika ir mastysena visai nepasikeite. kaip tas vienas mano pazistamas pareiske: vat as, tai as, galiu eiti i kaire, nes tai vyriski instinktai, o vat jei mano zmona nueis i kaire - tai skyrybos.
tai kur tas ultramodernumas, lygybe, visi gi nori tokie super madingi ir tolerantiski pasirodyt, bet moteru atzvilgiu yra labai labai urvinio mastymo.

frediu, jei tikrai atsimerktum, uz sio  susirupinimo del moters 'sventoves ir dovores" slypi vyriskas ego savintis, ir ne tik. slypi taip pat vyriskos baimes, fobijos, kad moteris irgi turi teise buti laisva, kad vyras galbut nera tas vienintelis, kuris gali ja patenkinti ir tt. baimes, kad moteris, kuri del jo alpsta, gal nebealps visa laika. zodziu, vyras bijo but nusalintas kaip karalius nuo sosto, todel puikybes vedinas, kuria lozungus moteriskai lyciai. ir jei paziuresite visi atidziau, visa istorija pilna pamokymu....moterims  lotuliukas.gif juk jei jos is esmes aukstesnes butybes, ne jas reik mokyt to, ar ne? visi pamokymai turi eiti vyrams...

Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 19, 19:17)
Koks tai diedas kisa svo daikta i moters vidu. Ten gi vieta naujei gyvybei prasideti. O Ji taip pritratinta  galu buna, kad gal ji noretu savo vaikuciui papasakot kiek ten visokiu marozu buvo uzklyde. O dar baisiau jei kuri nors turejo netgi  keleta diedu jo prasidejimo metu, ir net nebeaisku kuris cia privaflino. Cia jokios neteisybes nera Jus privalote buti svarios, nes pas Jus vyksta tai kas sventa.

blink.gif kelintam amžiuj gyveni, vaikiuk? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Frediu @ 2012 03 20, 11:41)
Man paprasciausia to reikia ir tiek, kaip naujo prieskonio gyvenime, taip pat kaip ir greicio, pavaojaus, rizikos, nauju potyriu. Papildyta:

reikia-imk. Gal ir tavo gėlytė-mergytė svajoja apie kitą kūną, o tu ją ant pjedestalo užkėlei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 20, 11:41)
Jauciusi patekes patekes tarp feminisciu (but that's ok), kurios visame kame iesko lygybes, bet siuo atveju tai neiseitis ir nieko neissprenzia. Pasikartosiu tiesiogine prasme siulote man savo drauge pasiusti "na chui-ant galo" ir sitokiu budu ja iskaudinti, kas irgi nera gerai. O tada eiti paciam "v *****".
Taisykliu vienodu visiem niekada nebuvo ir nebus, ju tiek yra kiek ju paisai ir, kurios tau yra svarbios. Taisykles daznai primetamos kitu. Taip as savo moterei esu nubrezes aiskias ribas. Tikiu kad tai jums taip pat uzklius, o kur tavo ribos kodel to toks, o jei kitokia. As esu as, ji yra ji. Jos galimybes vienokios, mano dar kitokios. Mes tuom ir skiriames. Nesu niekom taip garantuotas siame pasaulyje kaip ja. Ji manimi irgi pasitiki ir jauciasi saugi, stengiuosi jos nenuvilti.
Man paprasciausia to reikia ir tiek, kaip naujo prieskonio gyvenime, taip pat kaip ir greicio, pavaojaus, rizikos, nauju potyriu. Dazniausiai taisykles savisauga ir kita, tai riboja, bet todel ir smagu ir gera gyventi nes jauti kad esi gyvas, o ne darzove.
As kaip tik ir rasiau cia, nes taikiau i toki segmenta, kuris tikrai manes neskatins. Galva aisku ir atvede mane cia, o kita galune tempia kitur... 
So head against dick - how not to become a dickhead? biggrin.gif

Sakot feministes... Siap, stengiausi sioje temoje buti "gerute", bet...

Klausykit, o kodel jus manotes, jog kitam zmogui galite uzbrezti ribas? Jums asmeniskai patiktu, kad kas kitas jas uzbreztu jums...
Tiesa pasakius, man neskanu kai taikomi dvigubi elgesio standartai. Ir tai tikrai nieko bendro su feminizmu neturi. Cia tiesiog pagarbos stoka.

O jus savo vaikam pasakosite i kelias "svetimas skyles" buvote pries jiems tveriant, o ir po ju stuverimo, ikises savo rakanda, vien tam kad nesijaustumete darzove? Na neikertu tokios info pasidalinimo butinybes su savo atzalomis, kam reikia to vaikam? Jusu tevai su jumis dalinosi savo lovos reikalais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 kovo 2012 - 11:54
QUOTE(Moonte @ 2012 03 20, 12:21)
Sakot feministes... Siap, stengiausi sioje temoje buti "gerute", bet...

Klausykit, o kodel jus manotes, jog kitam zmogui galite uzbrezti ribas? Jums asmeniskai patiktu, kad kas kitas jas uzbreztu jums...
Tiesa pasakius, man neskantu kai taikomi dvigubi elgesio standartai. Ir tai tikrai nieko bendro su feminizmu neturi. Cia tiesiog pagarbos stoka.

O jus savo vaikam pasakosite i kelias "svetimas skyles" buvote pries jiems tveriant, o ir po ju stuverimo, ikises savo rakanda, vien tam kad nesijaustumete darzove? Na neikertu tokios info pasidalinimo butinybes su savo atzalomis, kam reikia to vaikam? Jusu tevai su jumis dalinosi savo lovos reikalais?

smile.gif matyt vienu pirštu dešimt nosių krapštyt ne taip bjauru, kaip vieną nosį-dešimčia pirštų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 03 20, 08:17)
frediu,

frediu, jei tikrai atsimerktum, uz sio  susirupinimo del moters 'sventoves ir dovores" slypi vyriskas ego savintis, ir ne tik. slypi taip pat vyriskos baimes, fobijos, kad moteris irgi turi teise buti laisva, kad vyras galbut nera tas vienintelis, kuris gali ja patenkinti ir tt. baimes, kad moteris, kuri del jo alpsta, gal nebealps visa laika. zodziu, vyras bijo but nusalintas kaip karalius nuo sosto, todel puikybes vedinas, kuria lozungus moteriskai lyciai. ir jei paziuresite visi atidziau, visa istorija pilna pamokymu....moterims  lotuliukas.gif juk jei jos is esmes aukstesnes butybes, ne jas reik mokyt to, ar ne? visi pamokymai turi eiti vyrams...

Juk tai tik pradia buvo mes, pradejo tik kaip draugai bendrauti, nuvarydavom sein bei ten, bet ji jau kazka man reiske, todel ir nepratesiau tos preliudijos su ja. O pries savo dabartine mergyte turejau, kita, kuria palikau del esamos, su ja susitikinejau, gal kokias 3sav. Manau tada buvo prasidejes mano, paneliu rimtesnis tyrinejimas, bet staiga baigesi ties esama partnere.

O del tos situacijos tai ce privaciame name viskas vyko, antrame aukste i kambaryje buvome o ne laiptineje (kaip pamanete, gal daugiabucio) viskas butu buve gana handy ir tvarkinga ir ta mergina siek tiek pazystama. Dabar susimasciau kaip viskas butu pasisuke jei.. gal mano gyvenimas butu visai kitoks dabar. g.gif
Taip mano ego yra toks ir as to nelepiu, as esu vyras ginu tai kas mano ir rupinuosi, kad mano aplinka butu stabili prognozuojama ir taip jauciuos gerai. Tai darau taktiskai, nesusidarykite ispuzio kad mano panele yra po patu. Ne kaip tik ji labai laisva, manes ne kiek nebijo, prie manes ka nori ta takalba, labai daug bendraujam viska aptarinejam, man net paciam ispudinga atrodo, kaip mes tiek laiko neygrystame vienas kitam.Ji kaip nori taip elgiasi, jokiu tabu tarp musu nera, nei kalbose nei vieksmuose, esame vienas pries kita visiskai nuogi, visakeriopai.
Mokydamas noriu palaikyti jusu auksta lygi, parodyti toms kurios primorso, kas is prigimties ira moteris ir kokia ji turi buti. Kaip norit taip, bet vyras ir motersi yra skirtingi. Ir apskritai zmones yra ivairus, kaip individai su skirtingais poreikeis ir skirtingu poreikiu vertinimu, ir ju siekimo iniciatyva.
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 20, 12:30)
jokiu tabu tarp musu nera, nei kalbose nei vieksmuose, esame vienas pries kita visiskai nuogi, visakeriopai.

na jeigu jau butumete kalbose ir veiksmuose vienas pries kita visiskai nuogi, visekeriopai, tai sios temos nebutu.
Susestume ir aptartartumete abu, kad neduoda ramybes ir kaip tai galima spresti.

QUOTE(Frediu @ 2012 03 20, 12:30)
Mokydamas noriu palaikyti jusu auksta lygi, parodyti toms kurios primorso, prigimties ira moteris ir kokia ji turi buti.kas is 

kokia moteris turi buti ar kokia noretumei, kad jinai butu?
Atsakyti