QUOTE(varlyte96 @ 2012 03 19, 21:37)
Taip, jei esi garbingas vyras, taip ir pasakysi. O tai, kad bandai prisidengti kalbomis apie šventoves ir pan. yra tik išsisukinėjimas nuo akivaizdaus fakto (tu puikiai tai supranti, ar ne?), kad abiems partneriams taikomos tos pačios taisyklės, jei tu, tai ir aš. Beje, esi girdėjęs apie moterišką intuiciją? O apie moterišką kerštą? Moterys neištikimybę nujaučia, o kaip už ją atkeršija... Skonio reikalas. Jos vietoje mielai pasismaginčiau su pirmu sutiktu, vien tam, kad tamstelė pajustų, ką reiškia būti išduotojo vietoje. Va tada ir galėtum pakliedėti apie šventoves.
Beje, tai, kad atėjai čia, rodo, kad jautiesi netikras dėl galimo žingsnio, puikiai supranti, prie ko tai gali ir ko gero prives, tačiau nori padrąsinimo, patikinimo, kad nevisada poros išyra, kad gali baigtis ir gerai... Vargu ar to čia sulauksi, taigi siūlyčiau vadovautis savo galva ar kokia kita galūne
Jauciusi patekes patekes tarp feminisciu (but that's ok), kurios visame kame iesko lygybes, bet siuo atveju tai neiseitis ir nieko neissprenzia. Pasikartosiu tiesiogine prasme siulote man savo drauge pasiusti "na chui-ant galo" ir sitokiu budu ja iskaudinti, kas irgi nera gerai. O tada eiti paciam "v *****".
Taisykliu vienodu visiem niekada nebuvo ir nebus, ju tiek yra kiek ju paisai ir, kurios tau yra svarbios. Taisykles daznai primetamos kitu. Taip as savo moterei esu nubrezes aiskias ribas. Tikiu kad tai jums taip pat uzklius, o kur tavo ribos kodel to toks, o jei kitokia. As esu as, ji yra ji. Jos galimybes vienokios, mano dar kitokios. Mes tuom ir skiriames. Nesu niekom taip garantuotas siame pasaulyje kaip ja. Ji manimi irgi pasitiki ir jauciasi saugi, stengiuosi jos nenuvilti.
Man paprasciausia to reikia ir tiek, kaip naujo prieskonio gyvenime, taip pat kaip ir greicio, pavaojaus, rizikos, nauju potyriu. Dazniausiai taisykles savisauga ir kita, tai riboja, bet todel ir smagu ir gera gyventi nes jauti kad esi gyvas, o ne darzove.
As kaip tik ir rasiau cia, nes taikiau i toki segmenta, kuris tikrai manes neskatins. Galva aisku ir atvede mane cia, o kita galune tempia kitur...
So head against dick - how not to become a dickhead?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 03 20, 08:17)
nemanau, kad autorius neistikimas tik galvoje.
frediu,
nezinojau kad jau per pirmaji menesi glamonejei kitos moters lyt organas. na zinai, tai jau kaipo sekso preliudija, ne vien glamones. sakai, su bet kokiom pakeleivem kalem nesiduodi, o kas ta panele buvo-kurios nepazisti, kad padaret tai laiptinej? vot cia jau negerai negerai. nes buvo tik primas tavo ir drauges menuo, kad jus aptemdzius aistra turi isnakint potraukius ir zvilgsnius kitoms.
bet kokiu atveju, nusivyliau, isties tavo mintims apie moteri ir josa 'sventuma/sventove". esi tipinis maco, o gal net misoginistas (pagooglink ka tai reiskia), na, apskritai, privalges seniai nuvalkiotu mitu: moteris nejaucia potraukio, moteris tai sventove, moteris kale arba mergele marija, juoda/balta, daugiau nieko. moteriai tai NEATLEISCIAU, ...topinis tai sis: moteris tai turi zinot nuo ko pastojo.
deja, visa tai tik rodo vyrsika ego savintis moteri kaip dar viena daikta, ir nuo viduramziu iki dabar vyriska logika ir mastysena visai nepasikeite. kaip tas vienas mano pazistamas pareiske: vat as, tai as, galiu eiti i kaire, nes tai vyriski instinktai, o vat jei mano zmona nueis i kaire - tai skyrybos.
tai kur tas ultramodernumas, lygybe, visi gi nori tokie super madingi ir tolerantiski pasirodyt, bet moteru atzvilgiu yra labai labai urvinio mastymo.
frediu, jei tikrai atsimerktum, uz sio susirupinimo del moters 'sventoves ir dovores" slypi vyriskas ego savintis, ir ne tik. slypi taip pat vyriskos baimes, fobijos, kad moteris irgi turi teise buti laisva, kad vyras galbut nera tas vienintelis, kuris gali ja patenkinti ir tt. baimes, kad moteris, kuri del jo alpsta, gal nebealps visa laika. zodziu, vyras bijo but nusalintas kaip karalius nuo sosto, todel puikybes vedinas, kuria lozungus moteriskai lyciai. ir jei paziuresite visi atidziau, visa istorija pilna pamokymu....moterims

juk jei jos is esmes aukstesnes butybes, ne jas reik mokyt to, ar ne? visi pamokymai turi eiti vyrams...