Įkraunama...
Įkraunama...

Vienintele gyvenimo partnere!?

QUOTE(ada21lt @ 2012 04 09, 15:10)
Ir dar kurkite vaikeli-kai pamatysite savo Meiles vaisiu  isikunijusi, gal kitaip i viska ziuresit , suprasit,kam tie lytiniai santykiai skirti smile.gif ir galu gale turesite daugiau uzsiemimo, nes butinai reikai visame kame dalyvauti ir remti savo vaiko mama visame kame  biggrin.gif Sekmes  4u.gif

vajei blink.gif blink.gif blink.gif na tikrai matosi is posto kad zmogus svieziai tikintis, bet taip ne i vieta savo isitikinimus siulyt...joks vaikelis neturi buti priemone suaugusiu sugedusiai moralei taisyti, ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 balandžio 2012 - 07:32
Man net kritikuot nesinori tokio posto...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 04 09, 07:53)
"Mes ne zodziais, o darbais tevyne mylim." mirksiukas.gif Tiesa pasakius man nusispjauti kiek, kas ir kodel buvo. Svarbu, jog esu paskutine. Mes nesusituoke, vargu ar istkesiu, nes pati nenoriu, nemtau tame prasmes. Tad formaliai mes laisvi kaip vejai, bet ne...

drinks_cheers.gif
santuoka tėra formalumas. žmogus pasirenka būti su kitu žmogumi laisva valia. santykių įteisinimas neapdraudžia nuo neišikimybės, nepagarbos ir nemeilės vienas kitam. Taip kad palaikau Moontes žodžius visomis keturiomis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 04 09, 23:58)
skamba labai jau itartinai  g.gif
tai kur vaikeli ar nekurt?
jei mintys apie nuejima i kaire yra, jos nepatrukdys busimam vaikeliui but laimingam? ar tik veiksmas (ikist istraukt) patrukdys?  g.gif

Apie vaikei parasiau daugiau su jumoru, nes matosi, kad zmogui gyvenime problemu per mazai, o su vaiku atsiradimu uzplusta tukstanciai darbu, bet aisku daugiau moteriai ne vyrui, todel ir parasiau ,kad viska darytu kartu smile.gif
Nu del minciu ir darbu, tai kaip baznycia sako nusiklastame mintimis, zodziais ,darbais ir apsileidimais, tai taip, jei kazkas mintyse nueina i kare ir tam pritaria mintyse, tai toks pat nusikaltimas kaip ir fiziskai sugulti.Pamenat Kristaus zodzius, kas ziuri i kita -jau istvirkauja? Pagundu visada yra ir bus, gali ateiti tokios mintys, sapnai ar pan, bet svarbu sirdi tam nepritarti, geriausia nekovoti su tuo bet nukreipti mintis paprasciausiai kita linkme. Nes eiti su tuo i dialoga beprasmiska .Cia taip baznycia moko,bet tai ne vienintelis mano informacijos saltinis, zinau ir detaliai kaip viskas vyksta subtiliame musu plane. Cia parasiau tik informacija, nenoriu nieko niekom itikinti , kaip kas nori tai lai taip ir elgiasi, rasiau vaikinui , kuriam gal tai bus idomu , o gal visai ne , gal siaip pajuokaut kas sugalvojo :)sekmes visiems 4u.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau, jei kam atrodys kazkokia mistika, tai ka sneku, tai pasidomekit telegonijos reiskiniu. Pagalvokit, kodel pvz veislinis suo vien del to, kad susiporuoja su ne savo veisle, praranda kilminguma ir teise vadintis veisliniu. Ne tik ta vada, net ir jei nera suniuku, jo palikuonis nebegaus veisliniu suniuku statuso ir dokumentu. Tai cia tik sunys, o ka kalbet apie zmones smile.gif
Atsakyti
a, mistinė telegonija...Na ir ką tu jai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 04 11, 08:56)
a, mistinė telegonija...Na ir ką tu jai... biggrin.gif

Mistine nemistine, bet kas turi sunu veislynus, grieztai to laikosi, nes kitaip gali prarasti teisia is vis veisti veilinius suniukus smile.gif KAzi kodel jie taip elgiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 04 11, 08:39)
Mistine nemistine, bet kas turi sunu veislynus, grieztai to laikosi, nes kitaip gali prarasti teisia is vis veisti veilinius suniukus  smile.gif KAzi kodel jie taip elgiasi g.gif

nes veisėjas nenori, kad kalė pastotų nuo kitos veislės atstovo ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 04 11, 00:29)
Dar prisiminiau, jei kam atrodys kazkokia mistika, tai ka sneku, tai pasidomekit telegonijos reiskiniu. Pagalvokit, kodel pvz veislinis suo vien del to, kad susiporuoja su ne savo veisle, praranda kilminguma ir teise vadintis veisliniu. Ne tik ta vada, net ir jei nera suniuku, jo palikuonis nebegaus veisliniu suniuku statuso ir dokumentu. Tai cia tik sunys, o ka kalbet apie zmones  smile.gif

pataisykit, jei netesingai supratau Jūsų post'ą, bet pagal tai gaunasi taip, jei aš du metus miegojau su lenku, praradau dalį lietuviškumo? g.gif ir mano vaikas, net jei ir susilaukčiau jo su lietuviu, jau nebebus tikras lietuvis? aš dabar nekalbu apie tai, kad sąvoka "tikras lietuvis" neegzistuoja genetine prasme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 04 11, 09:18)
pataisykit, jei netesingai supratau Jūsų post'ą, bet pagal tai gaunasi taip, jei aš du metus miegojau su lenku, praradau dalį lietuviškumo? g.gif ir mano vaikas, net jei ir susilaukčiau jo su lietuviu, jau nebebus tikras lietuvis? aš dabar nekalbu apie tai, kad sąvoka "tikras lietuvis" neegzistuoja genetine prasme smile.gif

jo, vaikas gali turėt lenko akis bigsmile.gif arba dar ką. bet faktas-jau nebešvari esate
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 04 11, 09:18)

QUOTE(Montekrista @ 2012 04 11, 10:08)
jo, vaikas gali turėt lenko akis bigsmile.gif arba dar ką. bet faktas-jau nebešvari esate

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 04 11, 12:08)

nu načiort... doh.gif gerai, kad dar žmogus neblogas buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti