Įkraunama...
Įkraunama...

Vienintele gyvenimo partnere!?

Sveiki,
tiesiog noriu su jumis paklbeti-issipasakoti man rupimais dalykais, kurie man esti labia svarubus. Realiai neturiu su kuo ir nelabai noreciau taip atvirai ir betarpiskai su kuo is savo artimuju apie tai kalbeti, rimto pokalbio lygije.(pajuokaujant su savaja kartais apie tai bandau uzsiminti)

Esu 25m vaikinas, su savo daruge susipazinau pries daugiau nei 3 metus jai tada buvo 18m. be trejetos men. Nuo pirmos musu pazinties dienos taip ir likome karu. Vienas kita labai pamegome (nemanau kad pamilom, tiesiog susidraugavom labai) is karto neissiamiamos pokalbiu temos vienas kito supratimas, n-z bendrumo-mudvieju aktualiju nagrinejimo temu. Suitiknejom kone kasdien, kaip patys pajuokaujame susitikom, susikibom uz ranku, taip vis keliaujam per gyvemima. Darbar jau antri metai su pertraukom del mano darbu, su prtraukom, gyvename kartu. Abu esame labia linksmi, smagus, protingai (gal tik mums taip atrodo), racionaliai ir atsakingai vienas i kita, bei gyvenima ziurintys zmogeliukai. Viskas yra labia neblogai po siai dienai, vienas kita atitinkame visame kame, bendravime, pomegaiais gyvenimo budu, lovyteje sunku kazka smagesnio ir isivaizduoti viskas atrodytu buvo ir yra tiesiog ydealu, bet yra vienas bet…

Musu pazintis yvyko kai man buvo 22m. as buvau nekaltas (ji to nezino iki dabar) ji bebejo taip pat. Na koki menesi bendravom seip susitikdavom bendarudavom bucinukai glostinukai, veliau artimesni ir karstesni na viskas, palaipsniui estetiskai grazei, vienas kito niekur nevejant. O poros men. rutu vainkelis krito tiesa abiem. Prasidejo audrimgas mudvieju sexualinis gyvenimas, su daugybe nuotikiu atradimu, potyriu be tabu. Na as kaip man ir pridera (patyrusiam, nors taip niekada nesakiau, tiesiog jei leidau tap manyti), formavau musu sexualini gyvenima, ja (tuo paciu ir save) mokiau, experomentavom zaidem… Viska darem abu ir abiem.

Pauglysteje, mokykloje, studijuodamas su panelem bendarudavau, buvo kazko remtesnio uzuomazka, bet kazkaip nevisai sekmingai, Daug laiko leisdavau su draugais ir siaip vis uzsemes kuom nors budavai, aktyvus dviratizmas, paskui motoroleriai, vakakareiliai, buvo tarpas, kazkur nuo 11k iki studiju antro kurso, daug rukiau (funny things). Na gal dar mano ta artimo zmogaus neturejima, gal netgi baime ji tureti itakoji tai, kad jauciausi siek tiek per lieknas-kudas (esu gana savikritiskas pedantas, bet dabar sias savybes protingiau naudoju), na nevyriskas, o statusas viesumoje manano buvo tokio linskmo, bendraujancio, pasitikincio savimi, gana populiaraus bernioko. Dar turiu VCP (vaiku cerebrinis paralyzius) bet labia labia siplmas, praktiskai nematomas (aktyvus gyvenimo budas, sanatorijos padejo tai uzglaistyti). Zozdiu turejau kompleksiuku apie kuriuos niekas ne neitare, dabar manau tai tiesiog mano galvje buvo pernelyg tai ispusta. Tada as tai pikiai suvokiau, bet nenorejai, kad kas apie tai zinotu, o paugles mergiotes, kaip tada, galima sakyti bijojau, kuria buciau isileides i savo gyvenima butu tai suzinojusi ir paviesinusi, man tai atrode kazkaip zlugdanciai mano atzvilgiu. Gailiuosi kad taip buvo zodziu, turejau psihologine probemele, kuri mane stabde gyvenime tam tikra prasme.

Dabar esu gana gerai gyvenatis jaunuolis, kuriam nieko per daug netruksta, gera rupestinga, protinaga, studijuojanti-dirbanti lieknute, sportiska, mergyte. Turiu svajone sia vasara vel pradeti savo moto svajones pildyma. Pats dirbu ir turiu savo versla.

Supazindies jus su savo siuo gyvenimo trapsiu noriu rasti atsakyma patarimu del manyje vykstancios batalijos. Ka daryti kaip elgtis kad mano gyvenime yra tik viena moteris. Labia dazai svarsatu apie kitas, noriu su jomis permiegoti, tiesiog tiesiog pasimyleti ir tiek, bet esu mastantis zmogus ir tam stengoiuosi nepasiduoti, bet mano jegos silpsta, vos ne kasdiena tos mintys mano galvos neapleidia matant, tiek dailiu merginu aplinkui plaukiojant (saviseke, nesiskunziu, nors papukus didesnius ji galetu tureti, bet ir jos labia mieli). Nemanau, kad esu tas kuris visa gyvenima galetu nugyventi “paragaves” tiki vienos. Su savo mergyte noriu nugyventi visa gyvenima, bet esu pakliuves i tokia situaciaja, kad praktiskai esu neisvengiamoje isdavystes padetyje, "neissilakstes", apskritai "nelakstes".
Gyvenime esu gana extremalus, avantiuru nevengiantis ir jaunuoliui budingu visokiu nuotikiu patyes zmogutis iskyrus santykiu su moterimis. Linksma vaikyste, nuotykiu kupina paauglyste, dviraciai, moto, tevu masinos paslapcia vazinejimas, aisku ir apdauzymas, keliones po Europa, Rusija (po studiju dirbau tolimuju reisu vairuotoju. Jems budinga, su pakelinemis pasilinsminti, man tu plastakiu siek tiek gaila ir siaip baisu pasigaut kokia liga, neskaitant neistikimybes), studijuodamas buvau vasarai isvykes i JAV, ten irgi jokios amerikietes “nepadariau”. Dirbau, vakarais su trecios kartos pusbroliu kruizindavom, bet mergyciu taip ir nepaliksminau savo europieetisku made in SSRS galu.
Na kas nepatigejot sita rasliava skaityti isakykite savo nuomone, mintis moteru taip gundanciu mane tema (tai tikrai rimta, to taip stipriai reikia, kad net ziauru). Tiesiog kaip minejau noriu issikalbetu apie tai su zmonemis, gal pasidalinsiite savo patirtimi, o gal tai visai pateisinama…
Atsakyti
pabandyk, pamatysi, jei pamatysi, kad nesi geidžiamas ir nieks nepuola į tavo lovą-apsiraminsi. O jei kažkuri papuls, nepaisydama tavo "bučinukai, papukai, mergytė" ir bla bla, daryk tai tyliai.
Beje, niekur neįskaičiau, kad myli savąją.
Atsakyti
tai frediu ir nesake, kad myli. sake kad susidraugavo labai.
na nezinau net ka pasakyt, nes tai tolygu spelioti kaip viskas vystytusi.
yra aibe variantu.
paklausk saves apie ta varianta, jei ji suzino ir tave palieka. jei gali isivaizduoti skausma, ir jis pakeliamas, vadinasi, ne taip ja ir myli, o gal nemyli isvis, kaip pats rasei, prisirisimas ir tiek.
pazaidet seima, abu jauni susokot i lovas, bet gyvenimui neisipareigoje ir viens kitam visiskai(nors rasai, kad protingai ziurit i gyvenima), o esat jauni, pagundos niekur nedings. beje, noriu pabrezt, kad jos nedings net ir esatn 30, 40 metu, ir kuo toliau-tuo labiau.
tiesa sakant, ziuritn i pagundos filosofija, zmogus, norintis nueiti i kaire, pagalvja apie skausma, kuri atnesa kitam zmogui. jei tu apie tai negalvoji, tuomet tai pardo jusu santykiu gyli. taip pat yra pagalvojikmas apie tai, kad ka jaustum pats, jei mergina pati noretu eiti kairen. normalu? aisku, norejimas nueiti kairen yra normalu/naturalu, bet ka isgyventum? ir trecia. ka jau darytumet vienas su kitu, nueje i salis? kaip vystytusi toliau jusu santykiai? retas kuris sugeba toliau issilaikyti , be priekaistu ir be itarimu.
man rodos, jei jau taip nori permiegoti, kad mirsti(nors nuo sexo trukumo nieks nera mires), tai, man rodos, pats zinai, kad ne per sunkiausiai atsisveikintum su sia draugyste, jei mergina tave paliktu.
o toliau gali vystytis visaip. gali prasideti tavo selimas ir visa kita, o po to susirasi drauge, kuri gal net ne visai atitiks tavo dabartine. gal nesutarsit, ir su nostalgija prisiminsi sav pirmaja, kur visur kame sutardavo.
dar variantas, ka po 10metu abu vel sueisit su pirmaja(issisele)-o gal selti jai nereikes, na tiesiog.
siaip as manau, jei isirtu jusu draugyste dabar, gal ir gerai. jei jau dabar nejauciat nieko, o aistros kitkam verda-neilgai tempsit savo grazioj draugystej. skaiciau kaip tik knyga, kurioj vyras pataria jaunuoliams kaip tik siuo aspektu: ka rinktis, erosa ar draugyste. ir jis puikiai suprantu, kad jaunuoliai yra linke rinkti erosa(aistra paremtus santykius)-jiems tai azarta, kaip dar viena motociklo atmainu ar pan. bet ilgainiui begant, tendencija, net ir tau paciam bus - rinktis zmogu, su kuriuo nesies tave vien erosas.

dar man atejo minciu. pvz, apie ta noriu issidukti. ar manai, kad jis privalomas, visuomenes primestas? as manau, isgyventi norejimus pasimylet su kitom tikrai naturalu, bet ar butina juos vykdyti. tarkim, o kas poto? juk nedraugausi su jomis. ate, viso gero... tas issidukimas tai dar viena kruto vyro klise,ivaizdis... kita vertus, jei manai, kad abar nori pinigus leisti del vienos ar keliu naktu-juk reik pavezint, pavaisint, kava ir kt nesamones-tai atpalaiduok savo drauge, ir pradek leisti savo pinigus kaip pats rasai, antram galui ir selionems. joms pasibaigus, po trejeto ar kiek metu...vel turbut noresis ieskotis kazko pastovaus?

dar priminsiu savo klausima: o kaip jaustumeis? kalbejau su vienu zmogum, kuris vedes, bet pats eidavo per visur, ir mum atejes dar pasakodavo. zmona mylejo tai juodai, bet sekso poreikis buvo ohoho. tai as, manydama kad jis ultraliberalus ir visoks kitosk modernus, paklausiau, o jei zinotum kad ir tavoji zmona eina per kitus, kaip reaguotum. vaje, kaip soko anas, biggrin.gif ISKART SKYRYBOS... biggrin.gif ...vat ir vyriskas iskrypes ego. ka su tokiu toliau bediskutuoti...

bet kokiu atveju, autoriau, issispres i viena are kita puse tavo dilema...
Atsakyti
Aciu given444 uz mintis,
"meile" (neaisku kas tai yra) bent is mano puse, kaip pasts jauciu yra labai banguojanti jos atzvilgiu, tiesiog katatis pradedu ja dvejoti, buna kai kvaishtu del jos, buna kad atsalu, o ji visada dziaugiasi manimi daznai sako mylinti, vis diziuojasi manimi (tai glosto savimeile, vyram to tikrai reikia), Aisku is as ja giriu, bet ir kritiskas esu (kaip ir sau,toks mano budas, esu pedantas), bet tai stengiusi isreksti itin taktiskai ir savalaikei. Mano pozitsija-gal pasiteisnimas,tiesiog noriu patarti parodti kas negerai. Any way nulenkes galva galiu pasakyti visdelto kad ja dazniasiai myliu. Ji man be abejo labai brangi ir netiketa gyvenimo deimanciuke, be kurios sunkia save isivaizduoju, kad ir kaip viskas pakryptu... Karais apie issisyrimapa kalbame, kai jauciu atsalima, tiesiog taip pakrypus poklabiui "O jeiku atskirai...", jei vien tik nuo tos minties asarytes kaupiasi (pries tai niekad netsilaikau ir nutuksta musu, pokalbis apie tai). Buvo keleta kartu, kad rimtai jau sakiau noriu pabaigt musu istorija, aisku tada asaros, ramus pasikalbejimas (tarp musu nera triuksmo, jai leiziu papykti agresyviau, pats nesu pries ja keles balaso, saukes ar kitaip pratrukes, tiesiog manau tai nieko neduoda, konstruktyvus ramus srendimo ieskojimas mano moto) ir paskui boom aistringas sexas. Jei reikalai pakriptu link siirtingu keliu pasirinkimo, jai tai butu (bent dabar taip atrodo) katasrofiska, as taip pat sunkiai su tuo susidorociau...

Pagundos, kaip ir kiekvina mane persiakioja nuo pat musu sntykiu pradziu.
Kai tik pradejome bendrauti vieno vakarelio metu, kurieme is buvome karu, po jos isvykimo tai buvo apie 00:00 (tevai jei liepe gryst). Tai buvo pirmas musu draugyste menuo. "Susisokau" su kita panele, viskas netiketai pakrypo kai palipome i antra auksta, kur tyliau pakalbet, bet pradelom aistringai buciutis glamonetis, ji buvo su sijonuku, jei glosciau putyte ji istrauke ano gala, ir as pasiraukiau nuo jos. Negalejau taip paselgti, tiesiog atsibudau. Jai pasakiau zinai, kad triu zmoguti, del kurio negaliu taip... O dabar nezinau jauciu kad nesustociau.

Sexo trukumo pas mus beveik niekada nebuna. Na pertraukeliu padarom, bet po to viskas buna up to the sky. Ir seip lovoj ir ne tik joje viskas abiem puiku, man gera ji patenkinama taip, kad po to guli susukusi kojytes is malonumo apsvaigus, suspaudus savo gelyte.

Kitos troskimas yra tiesiog del to, kad uzpuola zveriskas nenugalimas laukinis jausmas, savimi pasidalinti su kitomis, tai tiesiog atrodo beprotiska ir kartais nenugalima. Noras kaip laukiniam zveriukui tiesio be jokiu minciu paimti ir "patvarkyti kita. Jei tai butu siaip tai nesukciau betai buna really intense.
Gal tai isaukia, kad mes beveik visada laisvalaikiu buname kartu. Visur esame kaip vienas, sprendimai priimami kartu, o kai atskirai visada zinome kur esame (darbas, studijos ir pan), o paskui vel kartu. Gana retai laisvalaikiu susitinkam su draugais, ju ne taip dauk cia ir like (na tu tikru). miegame visada kartu jau keleta menesiu.
Viskas tuo atzvilfiu buvo siek tiek ramiau, kai vaziudavau su fura aisku, kai kadencija tureavau pora men tai pasilgimas budavo tokiame pikiniame lygije, bet su kalemis nebuvo ne minties prasideti (dabar irgi, tai tiesiog neriimtina). Gyvenimo rutina manau cia yra kalciausia. Nors gryzes budavo kad savise siek tiek nusivildavau, po pirmo reiso gryzes ja radau sulieknejuse labai nors ir taip kudute buvo, ji labai pergyveno del manes, nors vis sakydavau nera ko viskas ok einas. Si darba manau del jos ir meciau nes labai jau sunku mum budavo atskirai. Isvykus los labai pasilgdavau jau praktiskai antraja diena. Budavo gan sunku. Dabrar dziaugius tuo kad pradejau savo idejas realizuoti transporte, dirbu gana nebloga darba ir siaip viskas toje srityje susiitvarke, nors buvo momentu tikrai sudetingu.
O kaip sakoma kai viskas nurimo norisi astrumo...
del to noriu savo kita aistra atgaivinti (motociklizma) gal tai kiek nustelbs ta mano kitu moteru troskima, o gal tai kaip tik pavirs yrankiu jas medzioti.
Vistik gryztant prie esmes Kaip jauciaus po visko. Kazkaip atrodo, kad visu pirma silpnas, bet sexo as savo atzvilgiu nesu linkes sureiksminti, tai tik butu pramoga naujas potyris ir tiek, gal vilioja banyti ieskoti naujos partneres, kuri butu dar visakeriopai geresne, bet jei nera tos geresnes!? O sviskes tokio polelgio jokiais budais nepateisinciau it tai nulemtu musu santykiu pabaiga, nes kaip ir jei esu sakes ji yra sventove, kuri yra svari niekieno nesutepta. Ir tom ji labai diziuojasi yra tik mano katyte.
Isbandyti vis kazka naujo, buityje pramogose mano gyvenime gana daznas reiskinys, arba tobulinti tai kas ir taip gerai. Tai is cia ir tas kitos trosimas.
Ji manau del to tikrai nepaliktu manes, aisku butu labai iskaudinta, pazeminta. Ir aisku tai paliktu randa musu santykiu istorijoje.
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 18, 19:02)
Sveiki,
tiesiog noriu su jumis paklbeti-issipasakoti man rupimais dalykais, kurie man esti labia svarubus. Realiai neturiu su kuo ir nelabai noreciau taip atvirai ir betarpiskai su kuo is savo artimuju apie tai kalbeti, rimto pokalbio lygije.(pajuokaujant su savaja kartais apie tai bandau uzsiminti)

Esu 25m vaikinas, su savo daruge susipazinau pries daugiau nei 3 metus jai tada buvo 18m. be trejetos men. Nuo pirmos musu pazinties dienos taip ir likome karu. Vienas kita labai pamegome (nemanau kad pamilom, tiesiog susidraugavom labai) is karto neissiamiamos pokalbiu temos vienas kito supratimas, n-z bendrumo-mudvieju aktualiju nagrinejimo temu. Suitiknejom kone kasdien, kaip patys pajuokaujame susitikom, susikibom uz ranku, taip vis keliaujam per gyvemima. Darbar jau antri metai su pertraukom del mano darbu, su prtraukom, gyvename kartu. Abu esame labia linksmi, smagus, protingai (gal tik mums taip atrodo), racionaliai ir atsakingai vienas i kita, bei gyvenima ziurintys zmogeliukai.  Viskas yra labia neblogai po siai dienai, vienas kita atitinkame visame kame, bendravime, pomegaiais gyvenimo budu, lovyteje sunku kazka smagesnio ir isivaizduoti viskas atrodytu buvo ir yra tiesiog ydealu, bet yra vienas bet…

Musu pazintis yvyko kai man buvo 22m. as buvau nekaltas (ji to nezino iki dabar) ji bebejo taip pat. Na koki menesi bendravom seip susitikdavom bendarudavom bucinukai glostinukai, veliau artimesni ir karstesni na viskas, palaipsniui estetiskai grazei, vienas kito niekur nevejant. O poros men. rutu vainkelis krito tiesa abiem. Prasidejo audrimgas mudvieju sexualinis gyvenimas, su daugybe nuotikiu atradimu, potyriu be tabu. Na as kaip man ir pridera (patyrusiam, nors taip niekada nesakiau, tiesiog jei leidau tap manyti), formavau musu sexualini gyvenima, ja (tuo paciu ir save) mokiau, experomentavom zaidem… Viska darem abu ir abiem.

Pauglysteje, mokykloje, studijuodamas su panelem bendarudavau, buvo kazko remtesnio uzuomazka, bet kazkaip nevisai sekmingai, Daug laiko leisdavau su draugais ir siaip vis uzsemes kuom nors budavai, aktyvus dviratizmas, paskui motoroleriai, vakakareiliai, buvo tarpas, kazkur nuo 11k iki studiju antro kurso, daug rukiau (funny things). Na gal dar mano ta artimo zmogaus neturejima, gal netgi baime ji tureti itakoji tai, kad jauciausi siek tiek per lieknas-kudas (esu gana savikritiskas pedantas, bet dabar sias savybes protingiau naudoju), na nevyriskas, o statusas viesumoje manano buvo tokio linskmo, bendraujancio, pasitikincio savimi, gana populiaraus bernioko. Dar turiu VCP (vaiku cerebrinis paralyzius) bet labia labia siplmas, praktiskai nematomas (aktyvus gyvenimo budas, sanatorijos padejo tai uzglaistyti). Zozdiu turejau kompleksiuku apie kuriuos niekas ne neitare, dabar manau tai tiesiog mano galvje buvo pernelyg tai ispusta. Tada as tai pikiai suvokiau, bet nenorejai, kad kas apie tai zinotu, o paugles mergiotes, kaip tada, galima sakyti bijojau, kuria buciau isileides i savo gyvenima butu tai suzinojusi ir paviesinusi, man tai atrode kazkaip zlugdanciai mano atzvilgiu. Gailiuosi kad taip buvo zodziu, turejau psihologine probemele, kuri mane stabde gyvenime tam tikra prasme.

Dabar esu gana gerai gyvenatis jaunuolis, kuriam nieko per daug netruksta, gera rupestinga, protinaga, studijuojanti-dirbanti lieknute, sportiska, mergyte. Turiu svajone sia vasara vel pradeti savo moto svajones pildyma. Pats dirbu ir turiu savo versla.

Supazindies jus su savo siuo gyvenimo trapsiu noriu rasti atsakyma patarimu del manyje vykstancios batalijos. Ka daryti kaip elgtis kad mano gyvenime yra tik viena moteris. Labia dazai svarsatu apie kitas, noriu su jomis permiegoti, tiesiog tiesiog pasimyleti ir tiek, bet esu mastantis zmogus ir tam stengoiuosi nepasiduoti, bet mano jegos silpsta, vos ne kasdiena tos mintys mano galvos neapleidia matant, tiek dailiu merginu aplinkui plaukiojant (saviseke, nesiskunziu, nors papukus didesnius ji galetu tureti, bet ir jos labia mieli). Nemanau, kad esu tas kuris visa gyvenima galetu nugyventi “paragaves” tiki vienos. Su savo mergyte noriu nugyventi visa gyvenima, bet esu pakliuves i tokia situaciaja, kad praktiskai esu neisvengiamoje isdavystes padetyje, "neissilakstes", apskritai "nelakstes".
Gyvenime esu gana extremalus, avantiuru nevengiantis ir jaunuoliui budingu visokiu nuotikiu patyes zmogutis iskyrus santykiu su moterimis. Linksma vaikyste, nuotykiu kupina paauglyste, dviraciai, moto, tevu masinos paslapcia vazinejimas, aisku ir apdauzymas, keliones po Europa, Rusija (po studiju dirbau tolimuju reisu vairuotoju. Jems budinga, su pakelinemis pasilinsminti, man tu plastakiu siek tiek gaila ir siaip baisu pasigaut kokia liga, neskaitant neistikimybes), studijuodamas buvau vasarai isvykes i JAV, ten irgi jokios amerikietes “nepadariau”. Dirbau, vakarais su trecios kartos pusbroliu kruizindavom, bet mergyciu taip ir nepaliksminau savo europieetisku made in SSRS galu.
Na kas nepatigejot sita rasliava skaityti isakykite savo nuomone, mintis moteru taip gundanciu mane tema (tai tikrai rimta, to taip stipriai reikia, kad net ziauru). Tiesiog kaip minejau noriu issikalbetu apie tai su zmonemis, gal pasidalinsiite savo patirtimi, o gal tai visai pateisinama…

Paskaiciau ir man baisu pasidare, nes as saviskiui irgi pirma.. doh.gif
Atsakyti
Man patika seksas,todel su viena negaleciau gyventi.Kaip nuobodu butu ta pacia tarkuoti,fe.
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2012 03 19, 15:45)
Kaip nuobodu butu ta pacia tarkuoti

Perskaičiusi pagalvojau, kaip smagu, kad aš jau išaugau iš to amžiaus, kai sexas siejosi tik su žodžiu "tarkuoti"...
Atsakyti
man tai cia viskas normalu, as irgi turiu tik viena partneri, nors nuotykiu esu turejus daugiau, bet aisku iki galo nebuvau nuejus, kazkaip vis nedrasu buvo, bet jei kada butu kokia proga tai nezinau, gal ir susigundyciau, ir saviskiui liepiau, jei tik bus proga pasinaudok, juk gyveni tik viena karta, nebutinai reikia myletis jei nenori, bet ir iki to yra daug malonumu.
Atsakyti
visdelto kad ja dazniasiai myliu.

suauk.
Atsakyti
MK matau labai negatyviai nusiteikusi,

Nori pasakyta tau nebuna taip, kad atsali ir turi santikiuse doube. Ar viskas matai tik dviem spalvom: taip arba ne ir tap ju ne zodio...?

O dabar as is vis pasimetes regis atrodo tas noras gime manyje "palakstyti" ir tiek. O su esama tikrai nera reikalo skirtis ir vien tik delto viska nutraukti. Gal ir galima tai pavadinti nesubrendimu kai kuriais atvejeis, bet esamoje situacijose esu tikras, kad esme ne tame, nes tai, kaip minejo given444, nutinka, netgi labai subrendusiems 30-40-50m iki... ir rimtiems zmonem. Tiesiog tokia ta zmogiska prigimtis smalsumas, nenugalimas noras zengti ten kur dar nebuvai.

Bet kaip buti su ja teisingu, tiesiog paprasyti jos leidimo eiti pas kitas (isivaizduoju paskui:"na brangusis kaip siandien ar pasikirkinai su kuo, kaip ji tau, ar gera buvo...? biggrin.gif ) ar daryti tai paslapcia (gal tame ir yra visas sio poreikio esme), o gal isvis tai bandyti daryti drauge-eiti pas panas (kaip ir iki siol vis kita darome biggrin.gif). Tai aisku siek tiek nerealu bet butu irgi amazing!
Atsakyti
O kodel autorius toks tikras, kad tai neissilakstymo pozymis? g.gif Juk pats neneigi, kad noras pasimyleti su kita gali kilti ir 40, ir 50 metu vyrui. O tai jau tiesiog patiniski inkstinktai. Ir ka..? Tarkim pasimylesi su dar viena mergina, po to kils klausimas: o kaip butu su dar kita ir dar kita, ir dar kita..? Kuom tada zmogus skiriasi nuo gyvuno? Gal pvz tuo, jog valdo savo instinktus? As supasciau, jei tavo mergaite taves netenkintu kuriuo nors aspektu (as ne tik apie lova), tai tada galima ieskoti ir tobulesnes, bet kaip supratau viskas tarp jusu labai gerai, tik va tamsta jautiesi neissigastroliaves..Ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 19, 09:08)
O sviskes tokio polelgio jokiais budais nepateisinciau it tai nulemtu musu santykiu pabaiga, nes kaip ir jei esu sakes ji yra sventove, kuri yra svari niekieno nesutepta. Ir tom ji labai diziuojasi yra tik mano katyte.

Ji manau del to tikrai nepaliktu manes, aisku butu  labai iskaudinta, pazeminta. Ir aisku tai paliktu randa musu santykiu istorijoje.

Sakyk, Frediu, o kodėl manaisi esąs geresnis už ją, kad tau patenkinti savo poreikius arba "susitepti" galima, o jai - ne? Kodėl tau ją įskaudinti ir pažeminti galima, o jai tavęs - ne?
Esu tikra, kad toks poelgis jūsų santykiams būtų arba pražūtingas arba labai kenksmingas, tačiau jei nepaisant to vis vien nori taip elgtis, manau nesi vertas būti su ja. Žinau, kad skamba skausmingai, bet tu, kaip vyras, turi ją apsaugoti nuo skausmo, o ne jį suteikti. Mano durna galva, manau jums verčiau pasukti skirtingais keliais, tau - išsilakstyti, jai - nebūti mulkinamai ir savo gyvenimus kurti atskirai. Kaip jau kažkas gerai pasakė, tokie potraukiai nesibaigs nei 30 nei 40-ies, nes kartą paslydus vėliau paslysti bus tik lengviau.
Atsakyti