Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo takų infekcijos, VUR

QUOTE(MichGirl @ 2012 09 13, 14:53)
Tai taip iseina, kad jei kada parodys 0 ir 0 abiejose pusese vistiek garantiju nera, kad po pusmecio ar metu neatsiras pakitimu?  g.gif

niu g.gif Pvz Ievai neuzfiksavo refliukso, tai ka vel gali jis veliau buti g.gif Kazkaip man neminejo niekad sito.O gal kad pas tavo maziuka ne naturaliai tas isaugimas, o operacijos budu? cia tik mastau, nesamoningai man skamba.Lauksiu naujienu is jusu po gyd
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2012 09 13, 12:08)
niu  g.gif  Pvz Ievai neuzfiksavo refliukso, tai ka vel gali jis veliau buti  g.gif Kazkaip man neminejo niekad sito.O gal kad pas tavo maziuka ne naturaliai tas isaugimas, o operacijos budu? cia tik mastau, nesamoningai man skamba.Lauksiu naujienu is jusu po gyd

as irgi to nezinojau. uztai man tiek daug klausimu ir kyla paciai - kada viso sito reikalo pabaiga tada buna? kada gali ramiai atsikvept?... ir praeitais metais per vcug puikiai maciau kaip vienoj pusej ne laselio tu dazu nepateko i slapimtaki ar inksta, o dabar abiejose pusese issipletojo ne tik i slapimtakius bet ir i inkstus nuejo... tai nera vilciu, kad cia klaida kazkokia... sad.gif
Atsakyti
Na sveikos dar karteli, ateinu apsiraminus ir su truputi geresnem naujienom...

zodziu, taip, problema yra, bet ji vaikui netrukdo. sake, gali but kad toki dideli refliuksa parode todel, kad testo metu prisipildo pusle iki maximum kazkokio skyscio ten su dazais ir tas slapimas smarkiau kyla i virsu, negu siaip vaikui sysiojant. Sake, tas faktas kad visai nesirgo visus metus, turbut patvirtina tai, kad realiai - normaliom salygom - jo refliuksas nera didelis.

Jei viskas toliau gerai eisis po metu kartos testus ir ziures ka tada daryt, ar ir toliau laukti ar ka. Jei visgi bus infekcijos, reiks vel sesti ant antibu ir operuotis (bet si karta operacija butu laparaskopine, o ne atviras pjuvis kaip praeita karta).

Kodel problema yra po operacijos, tai daugoka pasakot ir daugumos jusu turbut tai nelies. Bet pas ji buvo dviguba kolekcine sistema, t.y. abu inkstukai dvigubi ir po du slapimtakius kiekvienoj pusej. Refliuksas buvo apatiniuose, ju voztuvai blogi buvo. Operacijos metu juos nukirpo ir isvede i sveikus slapimtakius, zodziu re-implantacija padare. Tai dabar jo slapimtakiai atrodo abu kaip Y raides, jei aiskiai as cia pasakoju. Sveikieji voztuvai iki tol atlaike gerai, dabar gauna didesni kruvi ir todel refliuksuoja, bet kaip ir sakiau auksciau, tas refliuksas turbut nera toks didelis kaip testas rodo, nes naturaliom salygom tokia pilna pusle nebuna.

Nu ziuresim zodziu.. lauksim ir eilini karta tikesimes geriausio. Antibiotiku beje nereikes gerti, nebent vel infekcijos prasidetu, ir inkstai auga gerai pagal amziu.
Atsakyti
Pasiskaičiau aš čia, žiūriu, kad tas refliuksas kažkokia jau msitika darosi, mums irgi sakė urologas nesidžiaugti, kad vienoj pusėj neberodo refliukso, jo tiesiog gali neužfiksuoti, tai nesuprantu, kam tie tyrimai, o nefrologe sakė, kad nesąmonė, jei vienoj pusėj rodo, tai ir kitoj turėtų matytis.... Bet dabar tai jau nebežinau, ką ir galvoti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
MichGirl, o kokią jums operaciją darė, ar leido Defluxą?
Atsakyti
QUOTE(pupinis @ 2012 09 14, 05:55)
Pasiskaičiau aš čia, žiūriu, kad tas refliuksas kažkokia jau msitika darosi,  mums irgi sakė urologas nesidžiaugti, kad vienoj pusėj neberodo refliukso, jo tiesiog gali neužfiksuoti, tai nesuprantu, kam tie tyrimai, o nefrologe sakė, kad nesąmonė, jei vienoj pusėj rodo, tai ir kitoj turėtų matytis.... Bet dabar tai jau nebežinau, ką ir galvoti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
MichGirl, o kokią jums operaciją darė, ar leido Defluxą?

Ne, ne Defliuksa, pas ji per didelis refliuksas tam buvo. Jam pjove per pilva ir dare slapimtakiu reimplantacija, 5 valandas truko, jau truputi parasius buvau vienu postu auksciau wink.gif Tada kol ten viskas gijo buvo stentai ideti, ir po 8 savaiciu juos iseme vel su narkoze pilna.
Atsakyti
Viskas.Siandiena isgerta paskutine doze Furadonino..Ar siandien,ar spalio 1 nieko nepakeis vidtiek psichologiskai tam pasiruosus nebusiu..Musu baime ir nerima tikriausiai tik jus ir galit suprast sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2012 09 22, 15:14)
Viskas.Siandiena isgerta paskutine doze Furadonino..Ar siandien,ar spalio 1 nieko nepakeis vidtiek psichologiskai tam pasiruosus nebusiu..Musu baime ir nerima tikriausiai tik jus ir galit suprast sad.gif

laikom kumscius, kad tik viskas gerai butu...
Atsakyti
Nusipirkau siandiena Urosept pradzioje duosiu..
Atsakyti
o kas tai yra?
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 09 24, 05:27)
o kas tai yra?

Urosept Mano Ievai gydytoja leido puse tabletes, dar laukiu iš trijų pediatrių nuomonės Lietuvoje kiek ilgai galiu duoti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2012 09 24, 03:11)
Urosept  Mano Ievai gydytoja leido puse tabletes, dar laukiu iš trijų pediatrių nuomonės Lietuvoje  kiek ilgai galiu duoti ir t.t.

a aisku, nu kad tik padetu mazei tavo.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 09 24, 21:17)
a aisku, nu kad tik padetu mazei tavo.

Aciu..Galvoju po poros savaiciu jei viskas gerai daryti slapima..Musu National Heath Service nefinansuoja tokiu tyrimu siaip patikrai,jei neturi itarimu...Daryciau dazniau turbut..O dabar privaciai reikes nesti..
Atsakyti