Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo takų infekcijos, VUR

QUOTE(Terapankė @ 2012 08 06, 03:44)
drinks_cheers.gif as manau, cia kiekvienam susidurusiam su tuo sita baime yra ir liks..Lygiai tas pats ir mums..nors be pozymiu kaip buna su inkstais nekarsciavo senai...
Geru rezultatu  4u.gif

dekui! Gera zinoti, kad ne viena tokia paranojike del temperaturos esu smile.gif Pries kelias savaites pasoko staiga temperatura, be jokiu lyg pozymiu, tai nutempiau pas gydytoja is karto, pasirodo gerkle visa raudona buvo tai nuo to ir tempa, slapima patikrino - viskas normaliai. Gerai, kad pediatras supratingas ir visada priima ta pacia diena ir padaro tyrimus visus kokiu prasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valduce @ 2012 08 06, 13:04)
Tai va , vel musu slapimo paselis be bakteriju ir grybu. Nors slapimo paprastame tyrime leukocitai ir kelios bakterijos, bei nitritine reakcija...Gal zinote apie slapimo uzdegima nebakterini?

Tai gal tie leukocitai nuo lyties orgnau, gal ten paraude? O kiek leukocitu mikroskopuojant? Mums ligos pradzioje taip budavo, lenda ir lenda leukocitai nuo 15 iki 25, vienakart buvo tris dienas po 100 leukocitu, bet doziu niekas nedidino, paseli tik padare, o paskui kazkaip savaime dingo. Tik dabar daznai lenda bakterijos, anksciau dar darydavo paseli, o dabar jau nebedaro, nes nebuna nei leukocitu, nei eritrocitu, o po savaites nebebuna ir nitritu, o paskui vel kartojasi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupinis @ 2012 08 07, 06:52)
Tai gal tie leukocitai nuo lyties orgnau, gal ten paraude?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu visoms uz palaikyma smile.gif

Slapimo paselis nieko nedave, o ginekologinis tepinelis irgi geras, laukiam dar ginekologinio paselio. Dabar isvis nutrauksime furagina, nes sedejome labai ilgai, kokius 9 men tai su gydoma tai su profilaktine doze. O kai nutrauksim, ziuresim kas bus. Kolkas slapimas ir su nitritais ir su leukocitais truputi ir su keliom bakterijom, dar druskos lenda. Baisu kad nebutu kokia letine inkstu liga...Na bet ziuresim kas be vaistu kita savaite darysis...

Atsakyti
kokie skaiciai tu leukocitu?
Mano mergaite geria nuo pernai kovo pabaigos, bus isgerti 2 meteliai..Bet dar negert per didele rizika ir taip smarkiai surandejusiam inkstui.Nors refiukso nematyt, bet slapimo "uzsilikimas" dar siek tiek matosi.Nuomones tokios pacios buvo 2 gydytoju.
Atsakyti
aiskumas, nu bet maniske ziauriai prakaituoja nuo to furagino ir apetitas mazas...svorio nepriauginejam.
O leukocitu tiksliai nezinau skaiciaus, todel ir neatsakau...iki pirmadienio bandysime be vaistu 5 dienas pabuti ir ziuresime kas su slapimu daros, kas su paseliu, Vistiek kas savaite slapima tiriame.
O vaistus nuimti siule ir urologas, ir seimos gydytoja. Aisku jei savaitgali kils tempa tai duosiu furagino gydoma doze...
Zodziu kita savaite tikiuos neatkrisime...
aciu dar karta uz palaikyma, labai padeda suzinot kad ne mums vieniems tokie tyrimai...
Atsakyti
Manoji toleruoja, atrodo.apetito niekada neturejo,tai sito negaliu nurasyti vaistams.
O siaip laukiu/nelaukiu vaistu nustojimo..Bijau beprotiskai tos aukstos infekcines temperaturos..iskarto visi metai pragaro prisiminimai sukyla..bet, aisku, si karta butu kitaip- priezastis zinoma.Bet reik gyevnti optimistiskai.
Va pvz kovo men rezultatai- leuko 0-2, epiteliniu lasteliu- kelios ( gali laisvai buti nuo pazeisto inksto),mikroorganizmai - keli.Visa kita neigiama.
Atsakyti
aš patariu visom isigyti Šlapimo juosteles, aš jas naudoju karts nuokarto tikrint savo damutes sysiu, vadinas URINE STRIPS 10 parametres svarbus bakteriju rodiklis ketonas;)
nuoroda kur jas perku

http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2649
Atsakyti
As jas naudojau ilgai..Saves nuraminimui.Paskui baiges galiojimas-atidarius tik metus galima naudoti.o
Atsakyti
aš kur perku žiūriu kad būtų du metai galiojimas.
Atsakyti
QUOTE(Pusele_ @ 2012 08 12, 20:19)
aš kur perku žiūriu kad būtų du metai galiojimas.

na, ebay pirkadam nelabai paziuresi kiek galioja.turejau tokias pacias, ir 100% info lapelyje parasyta buvo sunaudoti per metus nuo atidarymo datos wink.gif Pamenu dar siuliau merginoms grizdama i LT.
Atsakyti
Valduce,
labai prakaituoja nuo Furagino??? Cia toks salutinis pozymis?
Atsakyti