Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo takų infekcijos, VUR

Ką rodo šlapime urobilinogeno pliusas vienas? - tai būna, tai ne
g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta, bet neišsemta, mamytės, renkamės čia aptarti visų bėdelių ir, svarbiausia, pasidžiaugti, kai jų nėra 4u.gif
Atsakyti
Suradau Jus smile.gif
Atsakyti
radom ir mes thumbup.gif sakykit mamukai,kas vartojat profilaktine doze vaistuku,kokiais budais stiprinat vaiku imuniteta? ir kokie probiotikai geriausi?
Atsakyti
QUOTE(Jolanta86 @ 2012 03 19, 15:57)
radom ir mes thumbup.gif sakykit mamukai,kas vartojat profilaktine doze vaistuku,kokiais budais stiprinat vaiku imuniteta? ir kokie probiotikai geriausi?

Mes pastoviai naudojome spanguoliu sultis ir mums labiausiai pasiteisino Gefilus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukės mama @ 2012 03 19, 15:08)
Mes pastoviai naudojome spanguoliu sultis ir mums labiausiai pasiteisino Gefilus thumbup.gif

Kokia spanguoliu doze? Savo 8 menesiu mergaitei duodu apie 8 isspaustas spanguoles i kose. Gal reik didesnes?
Atsakyti
QUOTE(Valduce @ 2012 03 19, 16:36)
Kokia spanguoliu doze? Savo 8 menesiu mergaitei duodu apie 8 isspaustas spanguoles i kose. Gal reik didesnes?

Mano mergyte jau 3m,o vargome su slapimo taku infekcijom nuo 10men.tad jau nebepamenu kokia spanguoliu doze buvo duodama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valduce @ 2012 03 19, 15:36)

Sunku su tom dozėm, aš 2 metų merginai duodu apie 10 spanguolių suvalgyti, bet kadangi geriam vaistus, tai ne kasdien duodu, dabar pradėjau virti spanguolių kisielių, tik nežinau, ar virtam lieka tų gerųjų medžiagų.
Papildyta:
QUOTE(žieminukės mama @ 2012 03 19, 15:39)
Mano mergyte jau 3m,o vargome su slapimo taku infekcijom nuo 10men.tad jau nebepamenu kokia spanguoliu doze buvo duodama 4u.gif

Jau didelė jūsų mergina, o kokia jūsų mažylės dabar situacija? Irgi buvo vur?
Atsakyti
QUOTE(pupinis @ 2012 03 19, 16:45)
Sunku su tom dozėm, aš 2 metų merginai duodu apie 10 spanguolių suvalgyti, bet kadangi geriam vaistus, tai ne kasdien duodu, dabar pradėjau virti spanguolių kisielių, tik nežinau, ar virtam lieka tų gerųjų medžiagų.
Papildyta:

Kai jei buvo metukai,buvo nustatytas refliukas II laipsnio,gerem ilgai furadonina...Bet jau seniai siu vaistu nebevartojame ir jau nesergame jokiomis slapimo taku infekcijomis smile.gif Kiekviena menese darome slapimo tyrima kontrolei-geras.Dabar balandzio 18d vaziuosime pas Jankauskiene i Santariskes ( mes nuo ligos pradzios pas ja gydomes ),na ir kalbesime apie dabartine situacija,ji rekomenduoja pakartoti cistograma,kad isitikinti ar isaugome refliuksa unsure.gif as to lb bijau,bijau del mazes,nes ji jau gydytoju ne is tolo nebeprisileidzia,rekia,klykia,o sis tyrimas tai ne is maloniuju... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pupinis @ 2012 03 19, 15:45)
Papildyta:

Daktare liepe man grynas spanguoles valgyt, o virt matyt ner gerai...nors kaip maziukei suduot...

Mes nedareme dar jokiu tyrimu, tik exoskopiskai matesi desinys prasipletes slapimtakis.
O dabar sedime namie ant furagino ir kas savaitinio slapimo tyrimo. Beto slogas gydomes ir maziukei viduriai suskystejo, tai baisu ka ryt slapimo tyrimas parodys.

Papildyta:
QUOTE(žieminukės mama @ 2012 03 19, 15:56)
Kai jei buvo metukai,buvo nustatytas refliukas II laipsnio,gerem ilgai furadonina...Bet jau seniai siu vaistu nebevartojame ir jau nesergame jokiomis slapimo taku infekcijomis smile.gif Kiekviena menese darome slapimo tyrima kontrolei-geras.Dabar balandzio 18d vaziuosime pas Jankauskiene i Santariskes ( mes nuo ligos pradzios pas ja gydomes ),na ir kalbesime apie dabartine situacija,ji rekomenduoja pakartoti cistograma,kad isitikinti ar isaugome refliuksa unsure.gif as to lb bijau,bijau del mazes,nes ji jau gydytoju ne is tolo nebeprisileidzia,rekia,klykia,o sis tyrimas tai ne is maloniuju... verysad.gif

Tai kam daryt jei viskas gerai, nesuprantu....
Papildyta:
QUOTE(Valduce @ 2012 03 19, 15:58)
Daktare liepe man grynas spanguoles valgyt, o virt matyt ner gerai...nors kaip maziukei suduot...

Mes nedareme dar jokiu tyrimu, tik exoskopiskai matesi desinys prasipletes slapimtakis.
O dabar sedime namie ant furagino ir kas savaitinio slapimo tyrimo. Beto slogas gydomes ir maziukei viduriai suskystejo, tai baisu ka ryt slapimo tyrimas parodys.
Papildyta:

Tai kam daryt jei viskas gerai, nesuprantu....

O tai kaip jums cistograma sekes? Mano dukrele labai jautri...
Atsakyti
Mumns testas pavyko puikiai thumbup.gif Dar karta isitikinau, jof mano mergyte yra auksas wub.gif buvo asaryciu kol kateteri dure, teko i abi rankytes, bet pleistriukai su jos megstamu filmuko herojumi asarytes greti panaikino.Per pati testa kur reikejo guleti visiskai nejudant 30minuciu ir isgulejo, po 15 uzmigo ziuredama per mini dvd filmukus thumbup.gif ziuriet refliuksui ir sauniai istustino pusle ant puoduko!
Dabar laukimas rezultatu, uzsisakiau kopija i namus, atsius kt savaite.
tiesa, daviau vaikisko valerijono tabletyte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terapankė: 19 kovo 2012 - 14:59
Tai vat ir man idomu kam ta vaika kankinti,jei infekcijos jau seniai nesikartoja,slapimas geras,o echoskopuotojas vel jokiu nukrypimu nuo normos nemato g.gif Kaip aiskina Jankauskiene reikia isitikinti ir isbraukti ja is iskaitos vaiku,kurie serga refliuksais.
mano mergyte taip pat lb jautri,daug esame susidure su gydytojais,ligomis,todel ji paniskai ju bijo,tai kaip ji veliau i juos reaguotu po cistogramos? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(žieminukės mama @ 2012 03 19, 17:03)
Tai vat ir man idomu kam ta vaika kankinti,jei infekcijos jau seniai nesikartoja,slapimas geras,o echoskopuotojas vel jokiu nukrypimu nuo normos nemato g.gif Kaip aiskina Jankauskiene reikia isitikinti ir isbraukti ja is iskaitos vaiku,kurie serga refliuksais.
mano mergyte taip pat lb jautri,daug esame susidure su gydytojais,ligomis,todel ji paniskai ju bijo,tai kaip ji veliau i juos reaguotu po cistogramos?  verysad.gif

Cistograma dare,kai mazei buvo 1m,laikem ir kojas ir rankytes,klyke vaikas verysad.gif
Atsakyti