Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo takų infekcijos, VUR

Super, tai kaip suprantu ne taip baisu..O skaudejo po visko? Nebijojo slapintis?
Linkiu kad butu pasiseke viskas smile.gif O paskui echo daro lyg ane?
Atsakyti
Slapinosi normaliai, nesiskunde, kad skauda. taip gal tokia piktesne po tos narkozes buvo. kaip supratau is gydytojo turetu po visko daryti cistograma, bet jis sake"neapsimoka vaiko svitinti is sportinio intereso, nes jie jau atkale ranka defliukso suleidimui". Siaip sake susileido tas vaistas neblogai, gal kartais buna, kad prasciau pavyksta... g.gif
dabar vizitas po menesio, itariu darys ekoskopa ir ziures kaip ten atrodo viskas
Atsakyti
Mano mergaitei defliuksas pirmadieni..
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 04 15, 11:41)

Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 04 15, 11:41)

Sėkmės jums, lauksime ziniu.
Atsakyti
nezinau ar i tema paklausiu, mano mergaitei gyd paskyre tyrima urodinamini tai itariu kad darys cistometrija, nes sake ves kateterius i slapimo pusle ir iseinama anga... norejau paklaust ar nera sis tyrimas skausmingas man taip baisiai nuskambejo viskas, nors gyd. sake kad nera skausminga, bet gal del to kad mergaite buvo salia, o ji jau nebe maza.
Atsakyti
Aciu budim prie miegancios grazuoles:-) viskas pavyko,dar tuo pat metu ir cistokopija padare.
3dienas paskyre augmentin antibiotikus. Po mazdaug 6 sav echo.
Saunuole mano mergyte! Buvau operacinei kol uzmigo. Tai be asaru viskas. Pabudo suvalge banana ir vel giliai miega. Jau slapinos beveik isvezus is operacines. Tai arba apsnudus arba neskaudwj
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 04 22, 19:38)
Aciu budim prie miegancios grazuoles:-) viskas pavyko,dar tuo pat metu ir cistokopija padare.
3dienas paskyre augmentin antibiotikus. Po mazdaug 6 sav echo.
Saunuole mano mergyte! Buvau operacinei kol uzmigo. Tai be asaru viskas. Pabudo suvalge banana ir vel giliai miega. Jau slapinos beveik isvezus is operacines. Tai arba apsnudus arba neskaudwj

Smagu, kad viskas pavyko.
O jums profilaktika tebereikia gerti tas 6 sav.?
Atsakyti
Taip gersim. Mes jau namie smile.gif Slapinos dar pora kartu ir atrodo neskausmingai. Nors po operacijos gavo paracetamolio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terapankė: 22 balandžio 2013 - 22:05
Smagu girdeti, kad viskas sklandziai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Na as manau, kad sklandziai ir visada vyksta su defliuksu.Nezinau kaip Lietuvoje, bet rankytes uzsalde kateteriams, tai kol operacinei jai leido, sesele pute muilo burbulus, paskui paciai leido pasirinkti kokio kvapo "baliona" pusti nori ( miegancios dujos) braskiu ar vaniles smile.gif Issirinko braske, papute ta baliona..akytes klapt klapt ir jau sake pabuciuot jei noriu ir iseit, tada siek tiek sirdi suspaude, bet sau ne mazesni medali duodu nei dukrai- neblioviau biggrin.gif Ir vel tik pradejus budintis mane pasauke, nes galima tik vienam is tevu, bet mergina sumaisti sukele, i tualeta,tai veze ir jau tetis nunese ir kartu buvom keleta valandu ir namo, nes valge, gere ir ejo graziai. Tai viskas per viena diena. Dziaugiuosi, kad Lietuvoje nesidariau kaip planavau, vien del to gulejimo ligonineje. O rezultatu reikes palaukti, bet kaip lemta taip bus.Reikes- kartosim. dabar jau drasiau del to jauciuosi .

Kregzdute, pasakyk ka po echo pasakys. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terapankė: 24 balandžio 2013 - 10:25
Terapanke, dziugu, kad procedura taip sklandziai praejo.. laikau kumscius, kad viskas ir toliau OK eitusi!
Atsakyti