QUOTE(Terapankė @ 2013 03 17, 03:59)
Nezinau, matyt, tokia sistema ir tiek..Ir kai kada vietu/lesu svaistymas, manau
O kur dar rizika rota pasigauti, man baisu ligonines, tai kai pasake kad jei viskaas gerai ir nebus pasaliniu pozymiu vaziuosit namo nudziugau.Namie ir ta vaika labiau uzimti gali, kazkuo sudominti..nes skaiciau skauda po visko...O mazyte ji dar
Cia ir vykstu kiekvienai procedurai ta pacia diena- pirma uzdeda kremo apsaldyti ant visu venu, paskui jau guldo ant stalo, surisa ir suleidzia ta medziaga.Ir paskui vaikas TV ziuri..Nemigdo ( LT dave migdomuju ), bet mano mergyte saunuole, ji viska daro ka prasoma, niekada nesispardo ar pan,
hmm tikrai idomiai, nes nuolat girdziu, kad vietu ligoninese nera, o cia kaip ir be priezasties guldo diena pries...
Saunuole mergite tavo... mano kol mazesnis lelius buvo tai normaliai truputi tik paverkdavo, bet nedaug, ne viena ultragarsa aplamai yra pramiegojes tiesiog visa. Bet va kai 2 metai buvo ir dare vcug, tai vaje vaje kas daresi... dave jam juoko dujas pakvepuoti, as maniau viskas bus OK, nes dickei taise dantis su jom, tai vaikas atsiputus, nepapriestaravo ne kiek niekam, o cia... nieko jam tos dujos neveike, praklyke baisiausiai visa laika, taip gaila buvo
dabar bus 3 metai tik sueje kai darys, tai nzn kaip cia bus, gal jau kazkiek eisis susitarti...