Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo takų infekcijos, VUR

QUOTE(Terapankė @ 2013 03 15, 11:26)
Kiek zinau dar nedare cia nei vienai Defliukso. kAda jum darys, papasakosi gal man po visko.

Mums darys kovo 29. 28 pasiguldys, 29 padarys, 30 jei nekils temperatura namo.
Atsakyti
Mus paleis ta pacia diena, jei viskas gerai.LT guldo kitaip,del kateterio ivedimo diena pries smile.gif
Sekmes jums, tikiuosi pasidalinsi patirtimi su manim, nes "aplenkt" nespesiu 4u.gif
Atsakyti
o kam ji vesti diena pries? pas mus viska iveda kai vaikas jau uzmiega su narkoze? kuo ilgiau kateterius laikai tuo infekciju gresme didesne, kam ju reikia is vakaro niekaip nesuprantu? Pas mus namo paleidzia irgi ta pacia diena, kai praeina stebejimas po narkozes kazkiek laiko.
Atsakyti
Lietuvoje ir scinigrafijai guldo diena pries ir iveda kateteri..Bet mus su juo paleido namo gydytoja mano veida istysusi pamacius smile.gif
Atsakyti
oho... idomu kam? pas mus kaip tik stengiasi kuo trumpiau ji laikyti bet kokiu proceduru metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2013 03 16, 18:28)
oho... idomu kam? pas mus kaip tik stengiasi kuo trumpiau ji laikyti bet kokiu proceduru metu  g.gif

Nezinau, matyt, tokia sistema ir tiek..Ir kai kada vietu/lesu svaistymas, manau smile.gif O kur dar rizika rota pasigauti, man baisu ligonines, tai kai pasake kad jei viskaas gerai ir nebus pasaliniu pozymiu vaziuosit namo nudziugau.Namie ir ta vaika labiau uzimti gali, kazkuo sudominti..nes skaiciau skauda po visko...O mazyte ji dar unsure.gif
Cia ir vykstu kiekvienai procedurai ta pacia diena- pirma uzdeda kremo apsaldyti ant visu venu, paskui jau guldo ant stalo, surisa ir suleidzia ta medziaga.Ir paskui vaikas TV ziuri..Nemigdo ( LT dave migdomuju ), bet mano mergyte saunuole, ji viska daro ka prasoma, niekada nesispardo ar pan, wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 03 17, 03:59)
Nezinau, matyt, tokia sistema ir tiek..Ir kai kada vietu/lesu svaistymas, manau  smile.gif O kur dar rizika rota pasigauti, man baisu ligonines, tai kai pasake kad jei viskaas gerai ir nebus pasaliniu pozymiu  vaziuosit namo nudziugau.Namie ir ta vaika labiau uzimti gali, kazkuo sudominti..nes skaiciau skauda po visko...O mazyte ji dar  unsure.gif
Cia ir vykstu kiekvienai procedurai ta pacia diena- pirma uzdeda kremo apsaldyti ant visu venu, paskui jau guldo ant stalo, surisa ir suleidzia ta medziaga.Ir paskui vaikas TV ziuri..Nemigdo ( LT dave migdomuju ), bet mano mergyte saunuole, ji viska daro ka prasoma, niekada nesispardo ar pan,  wub.gif

hmm tikrai idomiai, nes nuolat girdziu, kad vietu ligoninese nera, o cia kaip ir be priezasties guldo diena pries... g.gif

Saunuole mergite tavo... mano kol mazesnis lelius buvo tai normaliai truputi tik paverkdavo, bet nedaug, ne viena ultragarsa aplamai yra pramiegojes tiesiog visa. Bet va kai 2 metai buvo ir dare vcug, tai vaje vaje kas daresi... dave jam juoko dujas pakvepuoti, as maniau viskas bus OK, nes dickei taise dantis su jom, tai vaikas atsiputus, nepapriestaravo ne kiek niekam, o cia... nieko jam tos dujos neveike, praklyke baisiausiai visa laika, taip gaila buvo verysad.gif dabar bus 3 metai tik sueje kai darys, tai nzn kaip cia bus, gal jau kazkiek eisis susitarti...
Atsakyti
na zinai vcug kai dare mano 1,5 tai ir buvo rekimo daug, abi buvom slapios.. O MAG 3 neskauda, nieko nekisa, sysiu padaro i puoduka.Nors ir laipsnio kaip tik suzinojau nerodo, bet tikrai maziau streso.Kazin ar eitu susitarti ir su maniske graziai, manau tas kisimas nors ir neskaudus, bet nemalonus, ypac berniukams gal..
Siaip pries viena tyrima, man mama atsiunte vaikisko valerijono.Buvo rami rami..Jei turi galimybiu gauti, pabandyk. Galiu ir as atsiusti, gal ten 50 tableciu turiu doh.gif , o naudojau tik ta viena vienintele pries testa.
Ieva per echo juokias, jai kutena visa laik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2013 03 12, 17:14)
verysad.gif  bet taip noretusi kad koks nors stebuklingas profilaktikos budas butu...
mums sis saltasis sezonas kosmaras is didziosios raides  doh.gif  db isaugo pseudomona  doh.gif  vieninteliai vaistai gentaminicinas  doh.gif gerai kad bent jau liga neisisiubavo, bet antibu vartojimas vos ne kas 10 dienu ir taip visa laika nuo ziemos pradzios  doh.gif
gerem pries tai vos ne nuolat spanguoliu sirupus, gal dar kokiu sirupeliu"ta tema" yra?

atsiprasau, jei durnai paklausiu, o tik gentamicinas ta pseudomona zudo? O furagino gydomoji doze jau nebe?
Atsakyti
QUOTE(Valduce @ 2013 03 30, 23:31)
atsiprasau, jei durnai paklausiu, o tik gentamicinas ta pseudomona zudo? O furagino gydomoji doze jau nebe?

tik ir ami...tinas (su pavadinimas man prastai) bent jau vaikams, ofuraganinas ir kiti antibai - schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2013 03 31, 14:48)
tik ir ami...tinas (su pavadinimas man prastai) bent jau vaikams, ofuraganinas ir kiti antibai  -  schmoll.gif

ex, laikykites! Gal tikrai pas koki homeopata nueikite.
Atsakyti
Sveikos,
Mes jau po defliuxo. O buvo taip: diena atsiguleme, kita ryta padare, niekas nestate kateterio diena pries, pastate jau operacineje. Ta pacia diena ir paleido, nu gal issipraseme reiketu sakyti smile.gif
Viskas greitai, su isvezimu, parvezimu, gal pusvalandukas. Mum nerkoze nelabai patiko, vememe po to, bet laselines padejo ir po pietu jau klause, kur kiti vaikai biggrin.gif
Ko nezinojau pries ta operacija, tai kad svarbu nesusirgti ta pirma para po intervencijos, nes padideja rizika.
Sekantis vizitas po menesio, ziures ar pavyko ir bandysime nutraukti profilaktika jei viskas gerai.
Atsakyti