Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo takų infekcijos, VUR

QUOTE(Terapankė @ 2013 03 12, 19:04)
o koks laipsnis, kada diagnozuota? Jei tiek daug infekciju ir geriant profilaktika nekalba apie deflux'a? g.gif  Inkstu kaip veikla? 
Kokia doze profilaktikos paskirta?

niu nedidelis tera II laipsnio... atrodo kad su inkstais viskas gerai...tfu tfu tfu, tik va ten imuniteto nerasta doh.gif susala lepsias - sisiojant skauda, sloga uzpuola - zie netrukus koks cistinas, viduriai uzkieteja - irgi tas pats, kas 2-3 sav auginam bakterijas - tik va taip ir nedainam iki pielonefritu doh.gif bet va tas antibiotiku kiekis per si sezona jau nenormalus, o be ju irgi negalim kai crb ir slapimo tyrimas rodo bakterini uzdegima. dar dziaugiuos kad Klaipeda palyginus mazas kaimas ir eiles gan greit sulaukiu pas nefrologe. jei tektu menesiais laukti eiles -tai doh.gif

o diagnozavo gan greit - per antra apsilankyma ligoninej... echoskopuojant nieko blogo nebemato - tai antra kart neskuba nuskausminti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 12 kovo 2013 - 19:21
QUOTE(VIVULIA @ 2013 03 12, 13:18)
niu nedidelis tera II laipsnio... atrodo kad su inkstais viskas gerai...tfu tfu tfu, tik va ten imuniteto nerasta  doh.gif  susala lepsias - sisiojant skauda, sloga uzpuola - zie netrukus koks cistinas,  viduriai uzkieteja - irgi tas pats, kas 2-3 sav auginam bakterijas - tik va taip ir nedainam iki pielonefritu  doh.gif bet va tas antibiotiku kiekis per si sezona jau nenormalus, o be ju  irgi negalim kai crb ir slapimo tyrimas rodo bakterini uzdegima. dar dziaugiuos kad Klaipeda palyginus mazas kaimas ir eiles gan greit sulaukiu pas nefrologe. jei tektu menesiais laukti eiles -tai  doh.gif

o diagnozavo gan greit - per antra apsilankyma ligoninej... echoskopuojant nieko blogo nebemato - tai antra kart neskuba nuskausminti  ax.gif

gaunasi uzburtas ratas is kurio istrukti sunku, nes antibai aisku gydo, bet kartu ir silpnina organizma, mano vaikiui taip pat buvo... Man irgi kaip Terapankei kilo klausimas, ar nesneka apie patologijos gydyma jums? nes kai tiek infekciju tai nzn ar apsimoka laukti isaugimo?
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2013 03 13, 07:49)
gaunasi uzburtas ratas is kurio istrukti sunku, nes antibai aisku gydo, bet kartu ir silpnina organizma, mano vaikiui taip pat buvo... Man irgi kaip Terapankei kilo klausimas, ar nesneka apie patologijos gydyma jums? nes kai tiek infekciju tai nzn ar apsimoka laukti isaugimo?

o kas tai yra?
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2013 03 13, 06:35)
o kas tai yra?

Deflux'as tokio laipsnio refliuksa panaikintu tikrai, kiek metu geria vaistus? Niekada nefrologas nekalbejo apie tai?
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 03 13, 09:47)
Deflux'as tokio laipsnio refliuksa panaikintu tikrai, kiek metu geria vaistus? Niekada nefrologas nekalbejo apie tai?

sake kad netikslinga kai refliuksas nedidelis g.gif pagyvensim pamatysim...

o jus daret? kokio laisnio buvo/yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 13 kovo 2013 - 10:18
QUOTE(VIVULIA @ 2013 03 13, 08:17)

Man atrodo nebelogiska laukti, kai vaikui 5, ir tiek uzdegimu g.gif jei ji geria ilgai profilaktika, gal jau tiesiog igavo atsparuma bakerijos..
mes darysim, panasu. buvo 3, dabar atrodo isauge 4-5..Bet tik ryt eisim pas urologe po paskutiniu tyrimu, suzinosiu viska normaliai. Jeigu man leistu rinktis- as buviau uz normalia operacija.Atsinervuotume visi vienu metu ir gal butu viskas baigta pagaliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terapankė: 13 kovo 2013 - 10:28
QUOTE(VIVULIA @ 2013 03 13, 02:35)
o kas tai yra?

kalbu apie problemos gydyma, o ne laukima kol isaugs, nes panasu, kad tikrai jam refliuksas daug problemu sukelia.

QUOTE(VIVULIA @ 2013 03 13, 04:17)

pas mus tai ziuri tiesiog ar tas refliuksas kelia problemas ar ne, ir gydo pagal tai. Mano vaika operavo, bet pas ji buvo 5-o laipsnio ir infekcijos viena po kitos ejo beveik non stop. Tiesiog, kaip Terapanke minejo, issivysto atsparumas antibams ir nieko jie nebepadeda, o tik toliau silpnina organizma.... as jauciausi kaip uzburtam rate, nes vaistu nustoti duoti negali, o vaikas vistiek serga nuolat. Ta operacija daug nervu kainavo, bet nusviete gyvenima mums visiems kitom spalvom. Dabar pas ji vis dar rodo nemaza refliuksa, BET... jokiu infekciju visiskai nera tai negauna ir antibu ir niekaip nereikia jo gydyti, tik grizti metu gale pasiziureti koks refliuksas ir tiek, bet siaip daryti nieko nereikia.

Mazam refliuksui - tokiam kaip 2 laipsnio - esant ir nuolat kartojantis infekcijom, manau pas mus ilgai nelauke detu Defliux'a, tai neinvazine procedura ir daug kam padeda, ypac kai nedidelis refliuksas. Gal pakalbekit su daktaru apie tai, nes vistiek jau vaikas nemazas akivaizdu kad neisauges dar problemeles.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2013 03 14, 18:41)
kalbu apie problemos gydyma, o ne laukima kol isaugs, nes panasu, kad tikrai jam refliuksas daug problemu sukelia.
pas mus tai ziuri tiesiog ar tas refliuksas kelia problemas ar ne, ir gydo pagal tai. Mano vaika operavo, bet pas ji buvo 5-o laipsnio ir infekcijos viena po kitos ejo beveik non stop. Tiesiog, kaip Terapanke minejo, issivysto atsparumas antibams ir nieko jie nebepadeda, o tik toliau silpnina organizma.... as jauciausi kaip uzburtam rate, nes vaistu nustoti duoti negali, o vaikas vistiek serga nuolat. Ta operacija daug nervu kainavo, bet nusviete gyvenima mums visiems kitom spalvom. Dabar pas ji vis dar rodo nemaza refliuksa, BET... jokiu infekciju visiskai nera tai negauna ir antibu ir niekaip nereikia jo gydyti, tik grizti metu gale pasiziureti koks refliuksas ir tiek, bet siaip daryti nieko nereikia.

Mazam refliuksui - tokiam kaip 2 laipsnio - esant ir nuolat kartojantis infekcijom, manau pas mus ilgai nelauke detu Defliux'a, tai neinvazine procedura ir daug kam padeda, ypac kai nedidelis refliuksas. Gal pakalbekit su daktaru apie tai, nes vistiek jau vaikas nemazas akivaizdu kad neisauges dar problemeles.

4u.gif pakalbejau, tai sako kad po kiek laiko pakankins mano vaika su tuo tyrimu (pamirsau pavadinima blush2.gif ). Jos manymu jis turetu arba sedet vietoj arba but sumazejes. kraujo tyrimas (del inkstu... niu man tie pavadinimai virs kosmoso, vis pamirstu) net su infekcija gan gerus parodymus rodo. iki inkstu neleidziam daeiti, o del cistitu operaciju nedaro. Nuo tada kai prasidejo TA karusele sirgom 4-5 kartus pielonefritu per 2 metus (ar tai daug ar mazia irgi neisivaizduoju). ir itariu, kad iki papuolimo i ligonine prasirgom dar maziausiai 1 karta, gal net 2, BET kadangi niekas neskubejo daryt tyrimu ir viska nurase gerklej, tai ir nuo to galejo pazeisti slapimtaki. nes vaikas iki tol tik sloga buvo sirges, nors nuo 9 men jura, ezerai....ir nieko schmoll.gif g.gif o db biski kas ir antibai doh.gif
ai mes dar pas homeopata einam. sakiau duosiu metus, jei nepades - reikes pas zolininkes kokias eit blush2.gif
Atsakyti
Ir mes is gydytoju. pasirodo, MAG 3 tokio kaip laipsnio nepasako, tik parodo, kad grizta i inksta rentgeno nuotraukose ir tiek.BEndrosios praktikos matyt nezinojo sito.Laipsni tik cistograma pasakys, bet MAG 3 siek tiek malonesnis vaikui nera visu kaisiojimu.
Lauksim laisko su paskirta data defliuksui.Greiciausiai balandzio menesi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terapankė: 14 kovo 2013 - 19:29
Sveikos,
mes jau zinome Defliuxó darymo data, gal yra jau per tai perejusiu? Galetumete papasakoti kaip visa tai daroma...
Atsakyti
[quote=Kregzdute30,2013 03 14, 20:52]
Sveikos,
mes jau zinome Defliuxó darymo data, gal yra jau per tai perejusiu? Galetumete papasakoti kaip visa tai daroma...
Defliuxas pasiteisna apie 70proc. ir labai maza rizika komplikaciju. Operacija efektyvesne, bet daugiau rizikos. Mums siule rinktis, bet labiau defliuxa pradziai rekomendavo.
Atsakyti
Kiek zinau dar nedare cia nei vienai Defliukso. kAda jum darys, papasakosi gal man po visko.
Atsakyti