QUOTE(MichGirl @ 2013 03 14, 18:41)
kalbu apie problemos gydyma, o ne laukima kol isaugs, nes panasu, kad tikrai jam refliuksas daug problemu sukelia.
pas mus tai ziuri tiesiog ar tas refliuksas kelia problemas ar ne, ir gydo pagal tai. Mano vaika operavo, bet pas ji buvo 5-o laipsnio ir infekcijos viena po kitos ejo beveik non stop. Tiesiog, kaip Terapanke minejo, issivysto atsparumas antibams ir nieko jie nebepadeda, o tik toliau silpnina organizma.... as jauciausi kaip uzburtam rate, nes vaistu nustoti duoti negali, o vaikas vistiek serga nuolat. Ta operacija daug nervu kainavo, bet nusviete gyvenima mums visiems kitom spalvom. Dabar pas ji vis dar rodo nemaza refliuksa, BET... jokiu infekciju visiskai nera tai negauna ir antibu ir niekaip nereikia jo gydyti, tik grizti metu gale pasiziureti koks refliuksas ir tiek, bet siaip daryti nieko nereikia.
Mazam refliuksui - tokiam kaip 2 laipsnio - esant ir nuolat kartojantis infekcijom, manau pas mus ilgai nelauke detu Defliux'a, tai neinvazine procedura ir daug kam padeda, ypac kai nedidelis refliuksas. Gal pakalbekit su daktaru apie tai, nes vistiek jau vaikas nemazas akivaizdu kad neisauges dar problemeles.
pakalbejau, tai sako kad po kiek laiko pakankins mano vaika su tuo tyrimu (pamirsau pavadinima
). Jos manymu jis turetu arba sedet vietoj arba but sumazejes. kraujo tyrimas (del inkstu... niu man tie pavadinimai virs kosmoso, vis pamirstu) net su infekcija gan gerus parodymus rodo. iki inkstu neleidziam daeiti, o del cistitu operaciju nedaro. Nuo tada kai prasidejo TA karusele sirgom 4-5 kartus pielonefritu per 2 metus (ar tai daug ar mazia irgi neisivaizduoju). ir itariu, kad iki papuolimo i ligonine prasirgom dar maziausiai 1 karta, gal net 2, BET kadangi niekas neskubejo daryt tyrimu ir viska nurase gerklej, tai ir nuo to galejo pazeisti slapimtaki. nes vaikas iki tol tik sloga buvo sirges, nors nuo 9 men jura, ezerai....ir nieko
o db biski kas ir antibai
ai mes dar pas homeopata einam. sakiau duosiu metus, jei nepades - reikes pas zolininkes kokias eit
Aš moteris tyli ir kukli. Įžeisi tyliai palaidosiu, kukliai atšvęsiu.