Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo takų infekcijos, VUR

QUOTE(patricija.g @ 2006 09 17, 19:33)
norejau paklaust gal,kas zino kodel mazutes slapime atsirado tokiu mazuciu kaip baltos zelatinos gabaliuku,kazin ar tai rimta

mum irgi kartais būna ant užpakaliuko kai nuimu sauskelnes, net nežinau, gal nieko tokio g.gif
Atsakyti
bet jug ar imanoma kad del to kaltos sauskelnes,turbut reikes slapima tirt
Atsakyti
QUOTE(patricija.g @ 2006 09 17, 21:54)
bet jug ar imanoma kad del to kaltos sauskelnes,turbut reikes slapima tirt

matai po antibų kurso mum šlapimas geras o tų žėliukų visteik kartais būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(patricija.g @ 2006 09 17, 19:33)
norejau paklaust gal,kas zino kodel mazutes slapime atsirado tokiu mazuciu kaip baltos zelatinos gabaliuku,kazin ar tai rimta

Sauskelnės nekokybiškos. Paimkit sauskelnę, pripilkit vandens, praardykit ir rasit tuos žele gabalėlius.
Atsakyti
nu tai gerai, bet sauskelnes tiek istikrintos,rinkausi libero,nes jos pacios geriausos
Atsakyti
Manau, kad nieko blogo tuose želė gabaliukuose nėra. Prisiminkit higieninių paketų reklamą: "...skystis paverčiamas želė ir saugiai užrakinamas viduje..." smile.gif
Na, gal ne visai pažodžiui, bet esmė ta pati: kad žpakaliukas būtų sausas.
Mano abi panos užaugo su "Libero". Aš jom buvau visai patenkinta. Aišku, jei jum neramu, galit pamėginti kitas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patricija.g @ 2006 09 19, 20:16)
nu tai gerai, bet sauskelnes tiek istikrintos,rinkausi libero,nes jos pacios geriausos

O kaip jos ištikrintos?
Pačiame šlapime nesiformuoja JOKIE žele gabaliukai. Geari Surfinija sako, moteriškuose įklotuose irgi tokia pati technologija. Sauskelnėse irgi taip pat. O jei tie gabaliukai preina per viršutinį sluoksnį, tai ir reikškia sluoksnis nekokybiškas.
Atsakyti
gali būti kad nuo sauskelnių. Mes tai naudojam Huggies ax.gif
Atsakyti
istikrintos tai as rinkausi visokias bandziau vaikui netiko,tiko tik libero ir niekada nieko nebuvo,vis del to 11men.naudojau ir staiga jos tapo nekokybiskos.nu nezinau nebent kokios padielkinos sauskelnes butu,nezinau
Atsakyti
Pas mano mergyte slapime atsirado ketonu. visi kiti rodikliai geri. Nuo ko tie ketonai atsiranda ir ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2006 10 13, 10:47)
Pas mano mergyte slapime atsirado ketonu. visi kiti rodikliai geri. Nuo ko tie ketonai atsiranda ir ka daryti?

O dėl kokios priežasties darytas šlapimo tyrimas: sirgot, ar tiesiog profilaktiškai g.gif Ketonai (acetonas ir kai kurios kitos medžiagos) yra tarpiniai riebalų apykaitos produktai, šlapime atsirasti gali dėl keleto priežasčių. Dažniausios- skysčių trūkumas viduriuojant, vemiant, karščiuojant.Rečiau pasitaiko tam tikras mažiems vaikams būdingas riebalų apykaitos sutrikimas acetonemija, išprovokuojamas riebaus maisto. T.p acetonas šlapime pasirodo sergant cukriniu diabetu, kai nepakankama ligos kontrolė.
Jei ketonai šlapime tiesiog atsitiktinis radinys, dažniau pasiūlyk dukrytei gerti- greičiausiai pakartojus šlapimo tyrimą po kelių dienų ketonų neberasit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2006 10 13, 21:10)
O dėl kokios priežasties darytas šlapimo tyrimas: sirgot, ar tiesiog profilaktiškai  g.gif Ketonai (acetonas ir kai kurios kitos medžiagos) yra tarpiniai riebalų apykaitos produktai, šlapime atsirasti gali dėl keleto priežasčių. Dažniausios- skysčių trūkumas viduriuojant, vemiant, karščiuojant.Rečiau pasitaiko tam tikras mažiems vaikams būdingas riebalų apykaitos sutrikimas acetonemija, išprovokuojamas riebaus maisto. T.p acetonas šlapime pasirodo sergant cukriniu diabetu, kai nepakankama ligos kontrolė.
Jei ketonai šlapime tiesiog atsitiktinis radinys, dažniau pasiūlyk dukrytei gerti- greičiausiai pakartojus šlapimo tyrimą po kelių dienų ketonų neberasit mirksiukas.gif

dėkui už atsakymą 4u.gif
sirgom inkstų uždegimu, tai dabar kiekvieno karščiavimo metu pirmiausiai daro šlapimo tyrimą. Užvakar smargiai sukarščiavo, tai iškart pasidarėm tyrimą ax.gif ir tie ketonai mane išgąsdino. Nefrologas irgi sakė, kad tik skysčių trūksta, bet kad ji išvis labai mažai geria unsure.gif
Atsakyti