Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo takų infekcijos, VUR

QUOTE(MichGirl @ 2013 01 30, 18:39)
del narkozes as labai nepergyvenciau, manau is dvieju blogybiu kur kas didesnius padarinius turi besikartojantys inkstu uzdegimai ar daugeli metu vartojami antibiotikai.

Sutinku, bet as kaip mama i viska ziuriu.
Atsakyti
Mamytes, o kaip Jums sekasi savo vaikucius i darzeli leisti su slapimo taku bedelemis?
Mano merginai siais metais du sueis, dar po tekanciu vandeniu po kakio ir ryte/nakti apsiplaunam. Ir dar ant puodo dar mokomes sedet. Neramina, kad sloguojant eritrocitai vis islenda, jau keli menesiai slapime eritrocitai laikosi....

Todel idomu kaip Jums sekasi darzeliai, kokiu prevenciju imates? 4u.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Valduce @ 2013 02 06, 22:14)
Todel idomu kaip Jums sekasi darzeliai, kokiu prevenciju imates? 4u.gif  smile.gif

Jokiu.
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 02 26, 16:35)

verysad.gif bet taip noretusi kad koks nors stebuklingas profilaktikos budas butu...
mums sis saltasis sezonas kosmaras is didziosios raides doh.gif db isaugo pseudomona doh.gif vieninteliai vaistai gentaminicinas doh.gif gerai kad bent jau liga neisisiubavo, bet antibu vartojimas vos ne kas 10 dienu ir taip visa laika nuo ziemos pradzios doh.gif
gerem pries tai vos ne nuolat spanguoliu sirupus, gal dar kokiu sirupeliu"ta tema" yra?
Atsakyti
AS daviau urosept, kai nutraukem profilaktika. 11 dienu istempeir infekcija. JEi jau yra patalogija, didelis sansas, kad naturalus produktai mazai pades.Arba kaip MitchGirl suneliui tiesiog stebuklas smile.gif
Pseudomona turejo ir manoji.
O del darzelio, tai jei eina nuo 2, pasakyti aukletojom beda- gal nupraust, nuvalyt jei nemoka.Mano nuo 3 eina po 4 valandas, moka pati nusisluostyti kaip priklauso,aprengiu, kad butu kojos siltos, nugara, tinkama apranga laukui ir viskas.Nelabai manau kad kazkokiu priemnoniu ir yra kokiu galetum imtis.
Ketvirtadieni einam pas urologe, pagaliau sulaukem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 03 12, 16:59)
AS daviau urosept, kai nutraukem profilaktika. 11 dienu istempeir infekcija. JEi jau yra patalogija, didelis sansas, kad naturalus produktai mazai pades.Arba kaip MitchGirl suneliui tiesiog stebuklas  smile.gif
Pseudomona turejo ir manoji.
O del darzelio, tai jei eina nuo 2, pasakyti aukletojom beda- gal nupraust, nuvalyt jei nemoka.Mano nuo 3 eina po 4 valandas, moka pati nusisluostyti kaip priklauso,aprengiu, kad butu kojos siltos, nugara, tinkama apranga laukui ir viskas.Nelabai manau kad kazkokiu priemnoniu ir yra kokiu galetum imtis.
Ketvirtadieni einam pas urologe, pagaliau sulaukem  smile.gif

maniske vos ne 5, nelaibai jai dar iseina, bet auklyte padeda... pamasciau cia bevazinedama i ligonine susilasint, praita "sezona" subiniuka valiau po didelio tik slapiom servetelem (darze irgi) (aisku po to ir o kranu kisdavau) ir.... ne kart nebuvo didelio uzdegimo (bent jau tokio nuo kurio tenka i ligonine gultis), bet kadangi vis parausdavo - metem biggrin.gif db nors ir pasiplaunam po didelio, bet darze gi nieks nenuplaus blush2.gif gal rimtai tos slapios serveteles tiek chemijos prigrustos, kad ju visos bacilos bijo bigsmile.gif siaip ar taip parausta ten ir be tu serveteliu
pabandysiu ta urosept'a, mes jau antri metai "ant profilaktikos" - neber ka prarast doh.gif
Atsakyti
O kas yra Pseudomona?
Mes gerdamos profilaktika susirgome ... 4 men. isbuvome nesirge, vaziuojame pas urologa gal siulys kazkoki kitoki gydymo buda.
Atsakyti
QUOTE(Kregzdute30 @ 2013 03 12, 18:44)
O kas yra Pseudomona?
Mes gerdamos profilaktika susirgome ... 4 men. isbuvome nesirge, vaziuojame pas urologa gal siulys kazkoki kitoki gydymo buda.

bakterija https://www.google.l... ...me&ie=UTF-8
bjauri, nes gyvibinga, atspari daugeliui antibiotiku ir vaistai tik leidziami/lasinami, bent jau vaikams doh.gif
Atsakyti
Mano lygiai 2 ant profilaktikos. ai su vaistais uzdegimai buna?
Servetelems grieztas ne is mano puses smile.gif Paraudimu buna jei nenaudoju medetku aliejaus, tai tepu kiekviena diena..
Bakterija pseudomona
Atsakyti
Nezinau ar cia sutapimas buvo ar ne, bet viena vakara nesudaviau profilaktikos, o kita buvom palike auklei ir uzmigde nenuprasus dubces. po 2 dienu atsidureme ligonineje.
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 03 12, 18:50)
Mano lygiai 2 ant profilaktikos. ai su vaistais uzdegimai buna?
Servetelems grieztas ne is mano puses  smile.gif  Paraudimu buna jei nenaudoju medetku aliejaus, tai tepu kiekviena diena..
Bakterija pseudomona

pas mus tepk netepes doh.gif ko tik nesu isbandziusi doh.gif db ieskausi kas parvestu is rusyno ektericida (ar kazkaip panasiai skamba). sedetis zuvies riebalai ir peroksisdas (nors imk ir pats pasidaryk biggrin.gif ) - raso kad "zudo" visas bakterijas net ir tas atsparias antibams... oi kaip tiktu ax.gif
jei su profilaktiniais - tai buna dar ir kaip doh.gif o po antibu rami 2 savaites esu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 12 kovo 2013 - 18:59
o koks laipsnis, kada diagnozuota? Jei tiek daug infekciju ir geriant profilaktika nekalba apie deflux'a? g.gif Inkstu kaip veikla?
Kokia doze profilaktikos paskirta?
Atsakyti