Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo takų infekcijos, VUR

apie defliuksa jau kalbejo ir pries mag 3.Nes vienas testas refliukso nefiksavo, bandem negerti profilaktikos, po 2 sav infekcija, kuri visgi patvritino kad kazkas negerai.Tai va vel kartojom, rezultatai yra, kovo 16 pas urologus ir paaiskes ar reikes kazko paildomo ar iskart defliuksa ar pan..
Atsakyti
Terapanke kaip nesmagu, kad padidejusi rodo verysad.gif tikiuosi gausit atsakymus i visus klausimus, sekancio vizito metu.
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 01 28, 14:47)
Refliuksas 4-5 laipsnio t.y. PADIDEJES.inksto veikla 35%  nors sveikasis kompensuoja ir sudaro ta 100% bendrai.Visi kiti kaip kraujo tekejimas,pusles istustinimas ir pan geri.pas urolohus tik kovo 16 doh.gif dar cistokopija bus.

Nesmagu kaip, kad padidejes, reikia tiketis, kad Defluxas isspres sia priblema, mums irgi jau nefrologe prakalbo apie Defluxa.
Atsakyti
Kas man idomu aukstesnio laipsnio refliuksui Defliuksas padeda??Nelabai daug laiko.siandiena turejau su google padraugauti.Siandiena vienas is sakiniu istrigo-kad kitas vaikas seimoje turi 1 is 3 sansu tureti sita nesamone.Kas lemia ta refliuksa kad tokie teiginiai ir toks nemazas sansas kitam vaikeliui?Kodel jis dideja ir arba atsiranda jau ji panaikinus?Nu sudina liga ne kitaip.Dar tas inkstukas..o visas gyvenimas pries akis..
O sita dar man siandiena klausimas iskilo ar organizmas negali atmesti.Defliukso kaip svetimkunio?Is ko jis.pagamintas? neradu situ atsakymu, neturiu laiko daug kompui o taip.idomu..pupinis imesk info del narkoziu turesiu.laiko
pasianalizuoti.
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 01 28, 19:44)
Kas man idomu aukstesnio laipsnio refliuksui Defliuksas padeda??Nelabai daug laiko.siandiena turejau su google padraugauti.Siandiena  vienas is sakiniu istrigo-kad kitas vaikas seimoje turi 1 is 3 sansu tureti sita nesamone.Kas lemia ta refliuksa kad tokie teiginiai ir toks nemazas sansas kitam vaikeliui?Kodel jis dideja ir arba atsiranda jau ji panaikinus?Nu sudina liga ne kitaip.Dar tas inkstukas..o visas gyvenimas pries akis..
O sita dar man siandiena klausimas iskilo ar organizmas negali atmesti.Defliukso kaip svetimkunio?Is ko jis.pagamintas? neradu situ atsakymu, neturiu laiko daug kompui o taip.idomu..pupinis imesk info del narkoziu turesiu.laiko
pasianalizuoti.

Terapanke, pas mus kai auksto laipsnio refliuksas buvo tai is karto visi urologai pasake, kad defliuksas net nesvarstytinas konkreciai musu atveju.

Nukopijuoju tau tiksliai ka man parase Dr. Gricius dirbantis urologu cia JAV (jo tetis yra LT urologas ne viena is jusu cia konsultaves), jis mano brolio kursiokas ir geras draugas ir labai daug mus papildomai konsultavo "Jei refliuksas yra 5 laipsnio- dažniausiai daroma Koheno operacija- labai sėkminga, seniai isdirbta metodika. Ko nepatarciau, kas Europoje populiaru tai deflux procedūra- greita , pigi, bet ne ilgalaikė." As pati asmeniskai 4-5 laipsnio refliuksa rinkciausi chirurgiskai taisyt.

Del sekancio vaiko, tai tikrai taip - 1 is 3 sansas, kad tures ta pacia beda. Mes savo mergaites patikrinom ir karto kai tik suzinojom sunaus diagnoze.
Atsakyti
Tai ka vargu ar as turiu pasirinkima tas ar tas.Nei cia nei Lat apie operacija ne ksryo neuzsimines.Manau Europoje ji tik po to jei Defliuksas nepavyksta..
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 01 29, 14:02)
Tai ka vargu ar as turiu pasirinkima tas ar tas.Nei cia nei Lat apie operacija ne ksryo neuzsimines.Manau Europoje ji tik po to jei Defliuksas nepavyksta..

bet kaip suprantu pas jus rode zemesnio laipsnio refliuksa tuo metu? cia irgi 3laipsnio ir pat neskuba taisyt chirurgishkai - siulo defliuksa, nors jis ir maziau populiarus nei europoj, laukia kol isaugs ir t.t. Bet jei dabar pas jus parode 4-5 laipsnio, negalit nulipt nuo antibu ir t.t. gal pasikeis ir rekomendacijos gydytoju. Arba pati aptark su jais operacijos galimybe ir visus uz ar pries. O kaip pas ja slapimtakiai nuotraukose atrodo? pas mano vaika nuo auksto refliukso jie buvo labai issiplete negraziai, tai siaurino juos ir t.t.
Atsakyti
aha kai buvo pusantru 3 laipsnio,pernai balandi nefiksavo,dabar va.nemaciau as.nuotrauku pati.cia dar viena sistemos kvailyste rezultatai slepiamo po devyniaia uzraktais ir ju pacientui neduoda viskas kompuose.Tai as tik radiologijos skyriaus reception paprasiau k ad isvada nufaksuotu mano GP.tai su ja ir aptarem.Sarvuojuos kantrybe ir laukiu kovo kiek cia beliko.
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 01 29, 19:06)
aha kai buvo pusantru 3 laipsnio,pernai balandi nefiksavo,dabar va.nemaciau as.nuotrauku pati.cia dar viena sistemos kvailyste rezultatai slepiamo po devyniaia uzraktais ir ju pacientui neduoda viskas kompuose.Tai as tik radiologijos skyriaus reception paprasiau k ad isvada nufaksuotu mano GP.tai su ja ir aptarem.Sarvuojuos kantrybe ir laukiu kovo kiek cia beliko.

neduoda net jei ir prasai? kaip jie taip gali, o jei tu antra ar trecia nuomone nori gauti? tai negi vaikui vel testus daryt kitose ligoninese? pas mus patys irgi nesiulo nieko, tiesiog aptari su urologu per vizita. Bet jei specialiai paprasai tai yra medical records department ir jie iraso i diska viska ir kita diena gali pasiimti, as net ir savo nestumu echo turiu visus irasytus. Siaip sau - prisiminimui pasiemiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2013 01 30, 05:46)
neduoda net jei ir prasai? kaip jie taip gali, o jei tu antra ar trecia nuomone nori gauti? tai negi vaikui vel testus daryt kitose ligoninese? pas mus patys irgi nesiulo nieko, tiesiog aptari su urologu per vizita. Bet jei specialiai paprasai tai yra medical records department ir jie iraso i diska viska ir kita diena gali pasiimti, as net ir savo nestumu echo turiu visus irasytus. Siaip sau - prisiminimui pasiemiau smile.gif

Pirkti galiu cd formatu.Praeito mag 3 pirkau, reikes ir sio bet dar neuzsisakiau..Man taip juokinga, saugoti viska, nuo paciu pacientu,kai pats gydymas nemokamas, o uz bet koki rezultatu kopijos davima cd jau moki.Ne karve, 15 svaru uz si, bet kokiu tikslu man nesuprantama vistiek smile.gif kai kita karta busiu ligoninej uzsisakysiu. Reiktu pabandyt susirasti urologa kuris pakomentuotu man jas nusiuntus foto emailu, gal kuri susidraugavus labiau? ax.gif Nes i Lietuva siuo metu niekaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terapankė: 30 sausio 2013 - 10:04
Terapanke, dėl narkozės padarinių kažkada rinkau info, kai mums siūlė Defluxą. Buvau radusi straipsnį, kad narkozė ankstyvame amžiuje sąlygoja vėliau mokymosi sunkumus,vystymosi ir elgesio sutrikimus. Bet paskaičiau daugiau straipsnių užsienio kalba ir atkapsčiau, kad taip gali būti, jei vaikas turėjo daugiau nei 2 operacijas ir iki 2 metų amžiaus. Viena operacija apskritai neturi įtakos vaikų mokymuisi, elgesiui ir pan vėlesniame amžiuje. O be to, leidžiant Defluxą taikoma švelnesnė narkozė nei darant operaciją.
Atsakyti
QUOTE(pupinis @ 2013 01 30, 07:40)
Terapanke, dėl narkozės padarinių kažkada rinkau info, kai mums siūlė Defluxą. Buvau radusi straipsnį, kad narkozė ankstyvame amžiuje sąlygoja vėliau mokymosi sunkumus,vystymosi ir elgesio sutrikimus. Bet paskaičiau daugiau straipsnių užsienio kalba ir atkapsčiau, kad taip gali būti, jei vaikas turėjo daugiau nei 2 operacijas ir iki 2 metų amžiaus. Viena operacija apskritai neturi įtakos vaikų mokymuisi, elgesiui ir pan vėlesniame amžiuje. O be to, leidžiant Defluxą taikoma švelnesnė narkozė nei darant operaciją.

del narkozes as labai nepergyvenciau, manau is dvieju blogybiu kur kas didesnius padarinius turi besikartojantys inkstu uzdegimai ar daugeli metu vartojami antibiotikai.
Atsakyti