Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo takų infekcijos, VUR

QUOTE(Terapankė @ 2013 01 19, 23:39)
Man sake 4 metus laisvai galima gerti.Mano mergina kiek susprantu cia vyriausia, ketvirtadieni suzinosiu tyrimu atsakymus, bet planas jau Defliux'as.

Terapanke, o kodėl 4metus galima drasiai gerti vaistus? Jie per toki laika nesukeltu jokio pasalinio poveikio? Cia nefrologe taip sake?
Atsakyti
QUOTE(pupinis @ 2013 01 20, 11:10)
Terapanke, o kodėl 4metus galima drasiai gerti vaistus? Jie per toki laika nesukeltu jokio pasalinio poveikio? Cia nefrologe taip sake?

Taip, man taip sake.Vienintelis kas gali nutikti, bakterijos gali tapti atsparios vaistui. O jums sako kitaip? Nes taip man sako Lietuovje KMUK docente
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 01 20, 14:41)
Taip, man taip sake.Vienintelis kas gali nutikti, bakterijos gali tapti atsparios vaistui. O jums sako kitaip? Nes taip man sako Lietuovje KMUK docente

Nieko mums kaip ir nesake, tik as visada galvoju, kiek gi galima tuos vaistus gerti kiekviena diena, nes salutiniai pozymiai, ypac ilgo vartojimo, tai gasdina truputi. Bet gal tada saugu toki laika gerti, visgi ramiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2013 01 20, 08:20)
o kada paskutini karta dare cistograma ir ka ji parode? Jei dare vos gimus, tai as po metu prasyciausi dar karta paziuret, kad ir nesikartoja infekcijos, bet gal galima butu nuo vaistu nulipti.

dare kai buvo 2men su trupuciu. dabar jau tuoj metai bus praeje.
nustate- vezikorenalinis refliuksas 3laipsnis.

tai vat ir nezinau, jei tik paziuret idomumo delei tai tikrai neverta, nes ji vien per echo klykia, rekia belekaip. apsisioja viska ir visus doh.gif
gyd. sako tempia kiek gali ilgiau, visvien gyd. taip greit neuzsibaigs, tai...

musu gyd,. tokia geriete, visad gerai, optimistiskai nuteikia. ta liga neatrodo tokia baisi.
bet kazkaip po metu sumasciau vel pasiskaityt nete ir vel kazkokia paranoja atsirado.

del tu vaistuku tai hmmm. labai jau jie man nepatinka, na bet tikiuosi tikrai nepakenks kitiems organams. arba bent jau atnes 100 kart daugiau naudos, nei padarys zalos.

stiprybes mums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurci @ 2013 01 20, 19:39)

tai vat ir nezinau, jei tik paziuret idomumo delei tai tikrai neverta, nes ji vien per echo klykia, rekia belekaip. apsisioja viska ir visus   doh.gif

musu gyd,. tokia geriete, visad gerai, optimistiskai nuteikia. ta liga neatrodo tokia baisi.
bet kazkaip po metu sumasciau vel pasiskaityt nete ir vel kazkokia paranoja atsirado.
del tu vaistuku tai hmmm. labai jau jie man nepatinka, na bet tikiuosi tikrai nepakenks kitiems organams. arba bent jau atnes 100 kart daugiau naudos, nei padarys zalos.

stiprybes mums visoms  4u.gif

as visgi manau kad jei infekcijos nesikartoja, tai pasitarus su nefroologe, bandyti nulipti nuo vaistu. Bet, aisku, nulipus reikia daznai, t.y. ne reciau nei kas savaite, kartoti slapima ir paziureti ar neatsiranda leukocitu ar nitritu ar bakteriju.

Klausimas-sakot refliuksus tik paauglysteje isauga??? As galvojau kad iki 3 metu daktarai laukia ir po to sprendzia ar reikia imtis kokiu veiksmu.
O kaip vaikai cistogramas atkencia? Mes nedare ir man baisus tyrimas sad.gif, intervencija,o jei dar kokia infekcija pasigautu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valduce: 20 sausio 2013 - 23:12
Gal galite pakonsultuoti del Furagino. Ar pavadinimas siu vaistu butent Furaginas? Ir is kur perkate? Tik per vaistine su deklaracija? Nes vakar pas Latvius vaistineje klausiau, tai jie tokio neturi, o pas mociute prekiaujancia rusiskais vaistais nusipirkau furodanina tik rusiska...tai nebesuprantu g.gif
Atsakyti
as pirkdavau furadonina vaistinese tabletemis. O pagrindine veiklioji medziaga - nitrofurantoinas. Jei teisingai supratau klausima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 01 25, 16:59)
as pirkdavau furadonina vaistinese tabletemis. O pagrindine veiklioji medziaga - nitrofurantoinas. Jei teisingai supratau klausima  smile.gif

Mes geriame furadonina, bet nuo jo vemiame, kaip supratau kitos mamos duoda furagina...tai klausimas ar tiksliai taip sis vaistas vadinasi ir is kur perka, nes musu vaistinese yra tik furodaninas
Atsakyti
QUOTE(jurci @ 2013 01 20, 12:39)

tai vat ir nezinau, jei tik paziuret idomumo delei tai tikrai neverta, nes ji vien per echo klykia, rekia belekaip. apsisioja viska ir visus  doh.gif

stiprybes mums visoms  4u.gif

QUOTE(Valduce @ 2013 01 20, 17:11)
as visgi manau kad jei infekcijos nesikartoja, tai pasitarus su nefroologe, bandyti nulipti nuo vaistu. Bet, aisku, nulipus reikia daznai, t.y. ne reciau nei kas savaite, kartoti slapima ir paziureti ar neatsiranda leukocitu ar nitritu ar bakteriju.

As pritariu Valducei - reiktu pabandyt nulipti nuo vaistu.. nes jei metus juos geriat ir net nezinot kiek dar to refliukso yra tai gal ju net nereikia, nes infekciju ir taip nebutu. Mano vaiko refliuksas po korekcines operacijos yra panasus kaip pas jusu (pries operacija buvo 5 laipsnio), bet as nusprendziau neduoti jam profilaktiskai antimu, nes ir taip beveik metus juos gere iki tol... ir ka.. nebuvo ne vienos infekcijos jau va 1.5 metu.
Atsakyti
Mitchgirl man jusu atvejis nerealus.Baltai pavydziu smile.gif
O as laukiu pirmadienio..Ketvirtadieni gydytoja susirgo reikejo persiregistruot.Bet faktas kad viskas vietoj
Atsakyti
Refliuksas 4-5 laipsnio t.y. PADIDEJES.inksto veikla 35% nors sveikasis kompensuoja ir sudaro ta 100% bendrai.Visi kiti kaip kraujo tekejimas,pusles istustinimas ir pan geri.pas urolohus tik kovo 16 doh.gif dar cistokopija bus.
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2013 01 28, 14:47)
Refliuksas 4-5 laipsnio t.y. PADIDEJES.inksto veikla 35%  nors sveikasis kompensuoja ir sudaro ta 100% bendrai.Visi kiti kaip kraujo tekejimas,pusles istustinimas ir pan geri.pas urolohus tik kovo 16 doh.gif dar cistokopija bus.

Oi kaip gaila, kad tokios naujienos. Laikykites. Ka siulo daryti daktarai?
Atsakyti