Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo takų infekcijos, VUR

QUOTE(Terapankė @ 2013 01 11, 18:09)
as naudoju weledos, ar koki kita organiska, kiekviena diena.
O del tyrimu,matyt kiekvieno situacija individuali. Kadangi tuoj 2 metai kai su profilaktika as matyt labiau ir atsipalaidavus.pirmaji pusmeti buvo kitaip.Niekada geriant nebuvo infekcijos, nei karto.

mes kartojome tyrimus daznai nes ant profilaktines furagino dozes istisai nesedejom. Beeto, kaip minejau, karteli bakterijos buvo ne slapimtakiuose, o ant lyt lupu, ir furaginas nepadejo...reikejo spec tepaliuko.
Kregzdute, pabandykit su kokia nefrologe susidraugaut, gal su dovanom ar panasiai, kad daznai konsultuotu.
Terapanke, laukiame geru tyrimu rez su Jumis, sauni dukrele, atlaiko tyrimus.
Atsakyti

Kregzdute, pabandykit su kokia nefrologe susidraugaut, gal su dovanom ar panasiai, kad daznai konsultuotu.

Mes is Siauliu ir turime viena vienintele nefrologe 4u.gif visame regione, tai jau tenka draugauti patinka nepatinka. Bet ji mus pasiunte i santariskes ir kaip suprantu dabar musu ligos gydytojas jau santariskese g.gif
O ziurekite, Jums taip nebuvo, kad vaikas prasosi ant puoduko ir nieko nepadaro??? as skaitau, kad cia lyg pielonefrito pozymiai.
Syryt ir ryte sudaviau furodanina, kol kas nebesipraso be reikalo, gal viskas bus gerai.
Atsakyti
gali.kai cia bandem nutraukt profilaktika..prases ir dar po lasiuka visai..ko nprmaliai nebuna
Atsakyti
Teparanke, dar paklausti norejau, ar tik infekcijos nebuvo ar isvis nesirgote?
Mes praeita karta susirgome po slogos, bet tada dar be furodanino gyvenome...
Papildyta:
QUOTE(Terapankė @ 2013 01 12, 15:09)
gali.kai cia bandem nutraukt profilaktika..prases ir dar po lasiuka visai..ko nprmaliai nebuna

thumbup.gif oi kaip optimistiskai nuteikia...nes siaip visa guvi linksma, tikiuos viskas bus gerai !
Atsakyti
Nenuteikineju as niekaip. Paklausei atsakiau kad buvo ir tikimybe yra. tegul padaro i puoduka,isplauta,isipilk i stikline ar idek ja i puoduka ir apziurek slapima,pauostyk. smirda infekcinis.
na jei ne sita durna liga mano mergaite pirmus antibus butu isgerus lapkriti t.y. 3 metu.o man sloga ne liga jei vandenelis pabega gyvenam kaip gyvene.Pas gyd einu kiek inoma maziau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kregzdute30 @ 2013 01 12, 15:34)
Teparanke, dar paklausti norejau, ar tik infekcijos nebuvo ar isvis nesirgote?
Mes praeita karta susirgome po slogos, bet tada dar be furodanino gyvenome...
Papildyta:

thumbup.gif oi kaip optimistiskai nuteikia...nes siaip visa guvi linksma, tikiuos viskas bus gerai !

furadonina keiskit i furagina. Vaikui ne taip slykstu.
O mes irgi pasloguojame ir islenda eritrocitai, ir dar pries kelias dienas kokius 4 k ejo ant puoduko ir nieko nepadare, bet daugiau nesikartojo toks daznas noras. Tikiuosi nesusirgsime, o tai jau baugu :/
Atsakyti
o pas ju nera sirupuko? nors mano mergina ta ketvertuk furadonino puikiausiai suvalgydavo smile.gif Dabar sirupuka geria.
Atsakyti
Pas mus tik tabletes. Rytoj pirmadienis, butinai nuvesiu slapima tirti ir bus viskas aisku.
Atsakyti
QUOTE(Kregzdute30 @ 2013 01 13, 11:48)
Pas mus tik tabletes. Rytoj pirmadienis, butinai nuvesiu slapima tirti ir bus viskas aisku.

O tų gaminamų nedandėt ar nėra Šiauliuose? Pradžioje aš tuos miltelius pirkdavau.su gliukoze man jie atrodo.
O tirtis žinoma kad reikia, turint bet kokiu įtarimų mirksiukas.gif Nes gėrimas vaistų nereiškia, kad nebus infekcijų. Aš namie visada turiu šlapimo juostelių, buvo laikas kasdien darydavau smile.gif Gal todėl, dėl jų, as taip daznai nenešu to šlapimo tirti, jos manęs nėra apgavę.Visai verta turėti namuose su tokiomis bėdomis, kad ir savęs nuraminimui.
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi prie jusu su keliais klausimais.
skaitinejuos po truputi, bet nekantrauju uzklaust.
mes sergam nuo menesiuko. dabar jau 1,2m. geriam vaistus(dabar jau kas antra diena), kas men tikrinam slapima, kas du einam pas nefrol.
kaip gyd sako cistogramos kartot neskuba, jei echo rodo "gerai", infekcijos nesikartoja tai nera ko be reikalo kankinti.
tai vat galvoju ar geriau tempti at galima greiciau sulaukt geru rezultatu pakartojus cisto.
ir gal jums ka minejo keik metu gali reikti gerti vaistus? nes kaip sako, kad gali isaugti tik paauglystej, tai nejau ir vaistus gali tekti gerti 5-10 metu?
baisoka biski. pradzioj tai atrode kaip didziausia tragedija, dabar, praejus metams, kazkaip susigyveni su viskuom ir rutiniskai viska darai.
bet vis laukiam stebuklo thumbup.gif
Atsakyti
Man sake 4 metus laisvai galima gerti.Mano mergina kiek susprantu cia vyriausia, ketvirtadieni suzinosiu tyrimu atsakymus, bet planas jau Defliux'as.
Atsakyti
QUOTE(jurci @ 2013 01 19, 14:38)
Sveikos,
jungiuosi prie jusu su keliais klausimais.
skaitinejuos po truputi, bet nekantrauju uzklaust.
mes sergam nuo menesiuko. dabar jau 1,2m. geriam vaistus(dabar jau kas antra diena), kas men tikrinam slapima, kas du einam pas nefrol.
kaip gyd sako cistogramos kartot neskuba, jei echo rodo "gerai", infekcijos nesikartoja tai nera ko be reikalo kankinti.
tai vat galvoju ar geriau tempti at galima greiciau sulaukt geru rezultatu pakartojus cisto.
ir gal jums ka minejo keik metu gali reikti gerti vaistus? nes kaip sako, kad gali isaugti tik paauglystej, tai nejau ir vaistus gali tekti gerti 5-10 metu?
baisoka biski. pradzioj tai atrode kaip didziausia tragedija, dabar, praejus metams, kazkaip susigyveni su viskuom ir rutiniskai viska darai.
bet vis laukiam stebuklo  thumbup.gif

o kada paskutini karta dare cistograma ir ka ji parode? Jei dare vos gimus, tai as po metu prasyciausi dar karta paziuret, kad ir nesikartoja infekcijos, bet gal galima butu nuo vaistu nulipti.
Atsakyti