Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo takų infekcijos, VUR

QUOTE(pupinis @ 2013 01 07, 14:30)
Mūsų echoskopija gera, kaip gyd. sako, kol kas vur nekenkia inkstukams, o rytoj važiuojam cistografijos daryti, o tada jau žiūrėsim  g.gif

Sekmes Jums ir kuo geriausio tyrimo! Musu echoskopijos irgi geros, o cistografijos nesam dare. Lauksim Jusu ispudziu.
Atsakyti
QUOTE(Valduce @ 2013 01 07, 16:44)
Sekmes Jums ir kuo geriausio tyrimo! Musu echoskopijos irgi geros, o cistografijos nesam dare. Lauksim Jusu ispudziu.

Pasidarėm šian cistografiją, nejuda mūsų refliuksas niekur, kaip buvo 3 laipsnio, taip ir liko. Gersim toliau vaistus pusmetį, o paskui žiūrės unsure.gif
Atsakyti
pupinis gaila..o kiek metuku mergytei.pamirsau?
Mes penktadieni..Tik nezinau kada suzinosiu atsakymus.
Atsakyti
[quote=Terapankė,2013 01 09, 02:09]
pupinis gaila..o kiek metuku mergytei.pamirsau?
Mes penktadieni..Tik nezinau kada suzinosiu atsakymus.

Gaila,tik džiaugiuosi,kad kitoj pusėj kaip dingo, tai taip ir neatsirado biggrin.gif Kvailai, aišku, skamba, bet kiek suprantu, visko būna su tuo vur. Dukrytei vasario pabaigoje bus 3 metai.
Terapanke, linkiu, kad jūsų mag 3 rezultatai būtų kuo geresni, pasipasakokit, kai jau
žinosit atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(pupinis @ 2013 01 08, 22:20)
Pasidarėm šian cistografiją, nejuda mūsų refliuksas niekur, kaip buvo 3 laipsnio, taip ir liko. Gersim toliau vaistus pusmetį, o paskui žiūrės  unsure.gif

pranyks ir sioje puseje, juk kitoje nebeliko smile.gif lauksim naujienu po pusmecio:)
Atsakyti
Kaip gerai, kad radau sia temele. Mums 2.2 taip pat nustate pielonefrita turim 3-4laipsnio refluksa. Geriame furadonina. Noriu paklausti kaip Jusu vaikai ji toleruoja, kaip sugirdote? Mes tik 3as menuo geriame, bet pradejome isvemti..ja tiesiog supykina geriant juos...
dar ziuriu visos darotes slapimo tyrimus vos suslogavus ir pan. o tai cia seimos gydytoja siuncia ar kaip? nes mum niekas nieko nesake...
santariskese buvome pirma karta pries 3 men. tai israse furadonina ir po 3 men vel pasirodyti...idomu ka pasakys..
Atsakyti
QUOTE(Kregzdute30 @ 2013 01 10, 12:10)
Kaip gerai, kad radau sia temele. Mums 2.2 taip pat nustate pielonefrita turim 3-4laipsnio refluksa. Geriame furadonina. Noriu paklausti kaip Jusu vaikai ji toleruoja, kaip sugirdote? Mes tik 3as menuo geriame, bet pradejome isvemti..ja tiesiog supykina geriant juos...
dar ziuriu visos darotes slapimo tyrimus vos suslogavus ir pan. o tai cia seimos gydytoja siuncia ar kaip? nes mum niekas nieko nesake...
santariskese buvome pirma karta pries 3 men. tai israse furadonina ir po 3 men vel pasirodyti...idomu ka pasakys..

Furadonino mano dukra negalėjo gerti, vemdavo nuo jo, todėl pradėjom vartoti Furaginą, jis Lietuvoje neregistruotas, mes iš pradžių atsiveždavome iš Baltarusijos, bet galima ir Lietuvoje gauti, tik pediatras (ne nefrologas) rašo deklaraciją ir vaistinėje galima nusipirkti, vaikai jį gerai toleruoja, nuo jo nepykina. Tik Furaginas jau bus nekompensuojamas.
Dėl šlapimo tyrimo, tai nefrologas ar urologas (žiūrint kas jusu vaikeli gydo) išraše rašo rekomendacija, kas kiek laiko daryti šlapimo tyrima, jei geria vaistus, tai greiciausiai kas menesį jums patare, o siuntimus šlapimo tyrimui išraso pediatras. Mes darome kas savaite, pediatre musu supratinga, tai taip leidzia mums.

O jusu vaikuciui tik tokiame amziuje nustate refliuksa?
Jei kils klausimu, visada mielai atsakysime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupinis @ 2013 01 10, 13:55)
Furadonino mano dukra negalėjo gerti, vemdavo nuo jo, todėl pradėjom vartoti Furaginą, jis Lietuvoje neregistruotas, mes iš pradžių atsiveždavome iš Baltarusijos, bet galima ir Lietuvoje gauti, tik pediatras (ne nefrologas) rašo deklaraciją ir vaistinėje galima nusipirkti, vaikai jį gerai toleruoja, nuo jo nepykina. Tik Furaginas jau bus nekompensuojamas.
Dėl šlapimo tyrimo, tai nefrologas ar urologas (žiūrint kas jusu vaikeli gydo) išraše rašo rekomendacija, kas kiek laiko daryti šlapimo tyrima, jei geria vaistus, tai greiciausiai kas menesį jums patare, o siuntimus šlapimo tyrimui išraso pediatras. Mes darome kas savaite, pediatre musu supratinga, tai taip leidzia mums.

O jusu vaikuciui tik tokiame amziuje nustate refliuksa?
Jei kils klausimu, visada mielai atsakysime  mirksiukas.gif

Mes pirmakarta sirgome 1.3, paskui 1.8, paskui 1.9, vat tada nutare jau refliukso ieskoti...dabar trys menesiai tphu tphu tphu...tik sloga prasidejo , vel bijoti pradedu...
Tai kaip suprantu mus gydo urologe santariskese, nes po 3 men vel liepe atvaziuoti. o rekomendacijos ir buvo gerti vaistus, o po 3 men. vel pasirodyti konsultacijai...nepatiko ji man, tai dabar uzsirasius pas kita, kazin kaip ziures i mus, kad pakeitem gydytoja. Ir isvis mums niekas nei apie spanguoles, higiena, imuniteto stiprinima ir pan. nei zodzio, kiek va forume prisikaiciau tiek ir laikomes
Reikes ir mums Furagino prasyti, nes nebeimanoma...
o kiek kartu jus sirgote?
kaip suprantu geriame visos vaistus ir tikimes, kad issaugs?
Atsakyti
QUOTE(Kregzdute30 @ 2013 01 10, 14:27)

Ir isvis mums niekas nei apie spanguoles, higiena, imuniteto stiprinima ir pan. nei zodzio, kiek va forume prisikaiciau tiek ir laikomes
Reikes ir mums Furagino prasyti, nes nebeimanoma...
o kiek kartu jus sirgote?
kaip suprantu geriame visos vaistus ir tikimes, kad issaugs?

Apie higiena, imunitetą, spanguoles mums irgi nieko niekas nesakė, vienintelis patarimas - gerti vaistus, o visa kita tenka mums, mamoms, pacioms susizinoti.
Realybe tokia - geriam vaistus ir tikimes, kad isaugs, tik nezinau, cia taip gerai ar ne.
Mano dukra sirgo 3 kartus, pirmi du kartai buvo 3 men.
Del keitimo gydytoju tai nesukit sau galvos, turit teise, tai ir keiskit, labai svarbu pasitiketi gydytoju, tai jau geriau toki ir susirasti thumbup.gif O pas koki dabar uzsirasete?
O Furagino tai prasykit butinai, kam vaika kankinti, o ir isvemti vaistai apsaugos neduoda.
Atsakyti
QUOTE(pupinis @ 2013 01 10, 14:37)
Apie higiena, imunitetą, spanguoles mums irgi nieko niekas nesakė, vienintelis patarimas - gerti vaistus, o visa kita tenka mums, mamoms, pacioms susizinoti.
Realybe tokia - geriam vaistus ir tikimes, kad isaugs, tik nezinau, cia taip gerai ar ne.
Mano dukra sirgo 3 kartus, pirmi du kartai buvo 3 men.
Del keitimo gydytoju tai nesukit sau galvos, turit teise, tai ir keiskit, labai svarbu pasitiketi gydytoju, tai jau geriau toki ir susirasti  thumbup.gif  O pas koki dabar uzsirasete?
O Furagino tai prasykit butinai, kam vaika kankinti, o ir isvemti vaistai apsaugos neduoda.

As dar buvau uzklausus gal geriau daryti operacija, negu tuos vaistus gerti, bet man atsake, kad ir su didesnio laipsnio abieju pusiu refliuksais iki 3 metu nerekomenduojama...
o dabar uzsirasiau pas Verkauska...ka manote?
o pas ka Jus?
P.S. kad nebesergate nuteikia mane ziauriai optimistiskai. Tikiuosi issaugoti ir as savo panele.
Atsakyti
QUOTE(Kregzdute30 @ 2013 01 10, 15:12)
As dar buvau uzklausus gal geriau daryti operacija, negu tuos vaistus gerti, bet man atsake, kad ir su didesnio laipsnio abieju pusiu refliuksais iki 3 metu nerekomenduojama...
o dabar uzsirasiau pas Verkauska...ka manote?
o pas ka Jus?
P.S. kad nebesergate nuteikia mane ziauriai optimistiskai. Tikiuosi issaugoti ir as savo panele.

Su gyd. Verkausku teko tik karta susidurti, konsultavo jis mus, malonus gydytojas, matyti, kad ismano savo sriti, mes gydomes pas nefrologe R. Čerkauskienę.

Vaistukus geria, rupinkites higiena ir issaugosite sveika thumbup.gif O i darzeli eina jusu mergyte?
Atsakyti
QUOTE(pupinis @ 2013 01 10, 15:29)
Su gyd. Verkausku teko tik karta susidurti, konsultavo jis mus, malonus gydytojas, matyti, kad ismano savo sriti, mes gydomes pas nefrologe R. Čerkauskienę.

Vaistukus geria, rupinkites higiena ir issaugosite sveika  thumbup.gif  O i darzeli eina jusu mergyte?

Neiname, kol kas per baisu.
Atsakyti