Labas.Turim naujienu.Atliksime echoskopa,mag3 ir darys Defliuksa.Tiksliu datu nezinau kaip eiles bus bet labai dziaugiuosi pagaliau ir cia suradusi puikia gydytoja! Jos nuomone jei ir neuzfiksuos refliukso defliuksa vistiek darys,nes taip kartais neuzfiksuoja,o vaistu niyraukimasbir infekcija irode kad visgi jis yra.
QUOTE(Terapankė @ 2012 12 14, 00:14)
Labas.Turim naujienu.Atliksime echoskopa,mag3 ir darys Defliuksa.Tiksliu datu nezinau kaip eiles bus bet labai dziaugiuosi pagaliau ir cia suradusi puikia gydytoja! Jos nuomone jei ir neuzfiksuos refliukso defliuksa vistiek darys,nes taip kartais neuzfiksuoja,o vaistu niyraukimasbir infekcija irode kad visgi jis yra.
Džiugu, geros naujienos
QUOTE(pupinis @ 2012 12 14, 12:00)
Džiugu, geros naujienos
Geros..Bet baimiu yra.. Kaip pasiseks, ar nebus komplikaciju, infekciju, ar pades is pirmo karto, galu gale kaip narkoze paveiks.. .Milijonai klausimu.Ji musu mazyte ir jau tiek prisikentejus kad nenoriu net pagalvot apie blogus dalykus
QUOTE(Terapankė @ 2012 12 14, 17:29)
Geros..Bet baimiu yra.. Kaip pasiseks, ar nebus komplikaciju, infekciju, ar pades is pirmo karto, galu gale kaip narkoze paveiks.. .Milijonai klausimu.Ji musu mazyte ir jau tiek prisikentejus kad nenoriu net pagalvot apie blogus dalykus
Natūralu, kad kyla visokių baimių, aš kartais kai pradedu galvoti apie savo mazosios rentgeno nuotrauju skaiciu, tai uzmigti nakti negaliu, bet reikia salin vyti blogas mintis. Paskui parasysiu apie narkozes poveiki maziems vaikas, esu isknisus visa informacija, manau, nuraminsiu
Labas,pupinis ar jau dare cistograma? Ievai sausio 3 echoskopas,sausio 11 mag3, kovo vidury pas nefrologus ir data manau Defliuksui paskirs.
Kitais metais visoms linkiu cia apsilankyti TIK su geromis naujienomis!
QUOTE(Terapankė @ 2012 12 29, 13:23)
Labas,pupinis ar jau dare cistograma? Ievai sausio 3 echoskopas,sausio 11 mag3, kovo vidury pas nefrologus ir data manau Defliuksui paskirs.
NEEE, nuvažiavom, nuėjom iki kabineto ir pranešė, kad rentgenas sugedęs, o kada pataisys, neaišku, po naujų skambinsiu sužinoti, kada bus pataisytas
Defluxa ne Lietuvoje darysite?
Aš irgi visoms mamytėms ir mažiukams linkiu kitus metus pasitikti be ligų ir sulaukti tik gerų naujienų
Terapanke, dėl narkozės neišgyvenk, tavo mergina jau nėra mažiukė, todėl ir poveikio neigiamo neturėtų būti.
QUOTE(pupinis @ 2012 12 30, 09:22)
Defluxa ne Lietuvoje darysite?
na, kadangi, pagaliau apie tai prakalbo cia, man butu geriau, nes esu pakeitusi ligonine, panasu, kad nefrologe galiu taip pat pasitiketi, pirma karta isejau su tokiu jausmu .Mes jau cia daug metu, o Lietuvoje viskas kaip ir privaciai,kaip ir susitarus nezinau kaip ivardinti, tai kainuoja nemazai pinigeliu.ir su darbais, sunku butu ilgai pasiimti atostogas, nes juk reikia po visko patikrinti, po 6 savaiciu ir t.t.
Didele Ieva, zinau, bet vistiek net nuo minties pilva raizo..
Labas mamytes,
mes va nebegeriam vaistuku su savo princese jau 4 men, taciau vos tik susloguojam ir islenda eritrocitai.
Turim eiti pas nefrologus, nezinau ko :(echoskopiskai nieko mums nenustate, o kitu tyrimu nesinori daryti. Beto nesusidraugavau su Vilniaus nefrologais, reiks gal is naujo bandyt su ta pacia Cierkauskiene.
mes va nebegeriam vaistuku su savo princese jau 4 men, taciau vos tik susloguojam ir islenda eritrocitai.
Turim eiti pas nefrologus, nezinau ko :(echoskopiskai nieko mums nenustate, o kitu tyrimu nesinori daryti. Beto nesusidraugavau su Vilniaus nefrologais, reiks gal is naujo bandyt su ta pacia Cierkauskiene.
valduce, juk viska su datomis rasiau, dar tik echoskopa pasidarem, penktadieni eisim mag 3. Be balandzio/geguzes atitinkamai kokia eile nebus defliukso.tiksliau kovo 14 zinosiu, kai susitiksim su nefrologe
Mano merginai dare echoskopa ketvirtadieni, jis visiskai normalus, na insktukas mazesnis kur refliuksas 1 cm, bet ir cia tikriausiai patalogijos buta visa laik tiek pat mazesnis jis, toliau abu auga tolygiai.O siaip viskas gerai, mane stebina kad su tokia istroja taip sako tiek cia tiek LT. Taip kad tiksliai viska mato tik tam skirti tyrimai valduce
Mano merginai dare echoskopa ketvirtadieni, jis visiskai normalus, na insktukas mazesnis kur refliuksas 1 cm, bet ir cia tikriausiai patalogijos buta visa laik tiek pat mazesnis jis, toliau abu auga tolygiai.O siaip viskas gerai, mane stebina kad su tokia istroja taip sako tiek cia tiek LT. Taip kad tiksliai viska mato tik tam skirti tyrimai valduce
QUOTE(Terapankė @ 2013 01 06, 12:32)
valduce, juk viska su datomis rasiau, dar tik echoskopa pasidarem, penktadieni eisim mag 3. Be balandzio/geguzes atitinkamai kokia eile nebus defliukso.tiksliau kovo 14 zinosiu, kai susitiksim su nefrologe
oi,neatidziai skaiciau aciu, kad pakartojai . Laikykites.
Papasakosit kaip po deflikiso, tikiuos, kad issispres bedeles.
Bet nesupratau skaitydama apie tai kas stebina
QUOTE(Valduce @ 2013 01 05, 22:27)
Terapanke kaip sekas dukrelei, kaip su defliuksais reikalai?
Pupini, kaip Jusu tyrimai?
Kitos mamytes parasykite kokios naujienos pas Jus?
Pupini, kaip Jusu tyrimai?
Kitos mamytes parasykite kokios naujienos pas Jus?
Mūsų echoskopija gera, kaip gyd. sako, kol kas vur nekenkia inkstukams, o rytoj važiuojam cistografijos daryti, o tada jau žiūrėsim