Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo takų infekcijos, VUR

QUOTE(Terapankė @ 2012 10 05, 12:49)
wbc white blood cells na leukocitai.O mano mergyte su 39ir antibiotikais.Slapimas smirda toks su rugsties kvapu,kartais druzlinas..Lauksim paselio..Visiskas liudesys,ir dar ta tempa nenusimusa jau buvau pamirsus koks visas sitas reikalas slykstus sad.gif

kaip gaila mazes, laikykites abi.. o kiek dienu jau tempa nekrenta? bent ant mano vaiko, tai jei per 24 val nekrisdavo tai reiskia antibai ne tie... aisku paselio paprastai 48val reikdavo laukt, kartais truputi trumpiau.

QUOTE(Terapankė @ 2012 10 08, 05:42)
Būtinai klausiu nefrologės Kaune, jau esu užregistravus.Aišku, mieliau viską daryčiau čia, kur mes gyvename, tik jaučiu jau atsakymą gausiu ne, nes ji dar mažytė..
Na, as jau perėjau šoko būseną..Ir iš kitos pusės žiurint džiaugiuosi, žinanti realią situaciją, nei kad geri ir galvoji kad viskas gerai.

mazyte kam defliuksui? pas mus tai daro ir visai maziukam, netgi kudikeliams jei reikia.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 10 08, 16:11)
mazyte kam defliuksui? pas mus tai daro ir visai maziukam, netgi kudikeliams jei reikia.

Idomu kaip cia ( LT tai kai mokesiu koks jiems skirtumas tikriausiai smile.gif )..Nes naujas gp paklauses ar tesiu toliau profilaktika,atsakiau taip, neklauses israse repeat prescription tai realiai 8 men vaistu..Vietoj to, kad kazka siulytu ar bendrai paklaustu ko noretum..TUri vaistus 8 menesiams ir rami buk.neik daugiau mazdaug. Norėėėėėtų biggrin.gif
Tempa nukrito sakykim po geros paros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2012 10 08, 12:59)
Idomu kaip cia ( LT tai kai mokesiu koks jiems skirtumas tikriausiai  smile.gif )..Nes naujas gp paklauses ar tesiu toliau profilaktika,atsakiau taip, neklauses israse repeat prescription tai realiai 8 men vaistu..Vietoj to, kad kazka siulytu ar bendrai paklaustu ko noretum..TUri vaistus 8 menesiams ir rami buk.neik daugiau mazdaug. Norėėėėėtų  biggrin.gif 
Tempa nukrito sakykim po geros paros  4u.gif

tai tada turbut veikia vaistukai, reik tiketis.. ner blogiau kai tas 48 val girdai, tikiesi pagerejimo, o pareina rezultatai, kad ne tie antibai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2012 10 08, 19:59)
Idomu kaip cia ( LT tai kai mokesiu koks jiems skirtumas tikriausiai  smile.gif )..Nes naujas gp paklauses ar tesiu toliau profilaktika,atsakiau taip, neklauses israse repeat prescription tai realiai 8 men vaistu..Vietoj to, kad kazka siulytu ar bendrai paklaustu ko noretum..TUri vaistus 8 menesiams ir rami buk.neik daugiau mazdaug. Norėėėėėtų  biggrin.gif 
Tempa nukrito sakykim po geros paros  4u.gif

Dziaugiuos, kad tempa nukrito. Mes jokiu defliuksu nedare, nei cistogramu, nieko. Tik furagina gere ir slapima daznai kontroliuojame. Dabar 2 men be vaistu ir ok.

Laikykites, mergaites. Parasykite kaip Jums paselio rez. Ir vistiek augsit ir isaugsit. Ir Tavo vaikas sveikas, kaip ir musu visu! Cia as taip sau kartoju smile.gif
Atsakyti
Buvo augimas e.coli doh.gif Antibtiotikus tinkamus gere. Sudas doh.gif Ir sake buna, kad nereikia nei refliuksu, higiena buna gera ( na pas mano mergaite tikrai gera) ir vistiek buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2012 10 15, 09:57)
Buvo augimas e.coli  doh.gif  Antibtiotikus tinkamus gere. Sudas  doh.gif  Ir sake buna, kad nereikia nei refliuksu, higiena buna gera ( na pas mano mergaite tikrai gera) ir vistiek buna  doh.gif

mano vaikas e.coli turejo apie 80% visu infekciju, ir su juo per pora valandu tempa iki 40.5 pasokdavo. Budavo, kad nueina 8vakare miegot is paziureos sveikutelis, o 10-11 pabunda pienuko ir visas dega taip kad net issigastu prisilietus paimt is lovytes. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 10 17, 05:52)
mano vaikas e.coli turejo apie 80% visu infekciju, ir su juo per pora valandu tempa iki 40.5 pasokdavo. Budavo, kad nueina 8vakare miegot is paziureos sveikutelis, o 10-11 pabunda pienuko ir visas dega taip kad net issigastu prisilietus paimt is lovytes.  doh.gif

taip taip cia pati dazniausia bakterija..dar pseudomona turejo,,Bet gi jos kk gyvena...nesuprantu as nieko..
Atsakyti
Sveikos, mamytės, kaip sekasi, kaip jūsų mažiukų sveikatytė? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mano mergin geria vaistus slapimas idealus.Rugpjuti planuoju cistograma i jei bus refliuksas Defliuksa.Jei LT tai KMUK.Aisku man butu geriau cia kur gyvenu..Eisiu pas gyd cia neuzilgo sakysiu savo planus norus..Noriu uzbaigti sita reikala kuo greiciau.As visgi manau kad testas kai nerode refliukso tiesiog jo neuzfiksavo.
O kaip jus pupinis?
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2012 12 01, 01:12)
Sveikos,

Mano mergin geria vaistus slapimas idealus.Rugpjuti planuoju cistograma i jei bus refliuksas Defliuksa.Jei LT tai KMUK.Aisku man butu geriau cia kur gyvenu..Eisiu pas gyd cia neuzilgo sakysiu savo planus norus..Noriu uzbaigti sita reikala kuo greiciau.As visgi manau kad testas kai nerode refliukso tiesiog jo neuzfiksavo.
O kaip jus pupinis?

Kaip suprantu sita nora viska kuo greiciau uzbaigti, mes lyg ir nieko, tik vel pradejo truputis eritrocitu rastis, ziuresim , kas cia bus, mes geriam vis dar vaistus, o gruodi-sausi darysim cistografija, bijau... labiau bijau ne ka parodys desinej pusej, ten sumazejo ar ne, bet bijau, kad neparodytu kitoj pusej refliukso, kurioj jau buvo isnykes. Kaip suprantu, visko galima tiketis su tuo vur doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,vis paskaitineju jusu temuke,bet nepasisakau.Mes metus pragyvenom gan ramiai,SOI nepasigavo mazius nei karto bigsmile.gif Gulem neseniai tyrimams,cistograma,urograma dare.. Buvo 3-4laipsnio abipusiai refluksai,dabar desineje lyg neliko,tik kaireje puseje.. Sakau lyg, nes matau is jusu pasisakymu,kad buna ir neparodo tyrimai. Beto gydytojo pasakymas keistai nuskambejo,sako-desineje nesimato jau.. Taciau kai paklausiau ar tikrai nera ar tiesiog nesimato,tai atsake,jei nesimato,tai reiskia nera smile.gif ,kazkaip dviprasmiskai nuskambejo g.gif ,tad isr nezinau ar ne per anksti dziaugtis.. Gavome ir prastu naujienu,urograma parode,kad desiniajame inkstuke kontrastas matomas ir po 1,5valandos,reiskia ,kad slapimas prastai nubega,kai is kairiojo kontrastas nuteka,desinysis inkstukas pasidaro trigubas ar net keturgubas blink.gif verysad.gif ,tad laukiam(nors turbut visai nelaukiam) sausio pabaigos,teks operuot ir naikint priezasti,kuri kaip sake gali but viena is penkiu ir paaiskes tik operacijos metu.. Zinoma reik dziaugtis kad gydo,bet kazkodel visai nelaukiu,bijau siaubingai juk dar tik metukai vaikui verysad.gif
Beje,gal pasakysit ka parodo cistoskopija? Nes pries operacija sake dar ja kartu vienu primigdymu padarys..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanta86: 02 gruodžio 2012 - 13:04
QUOTE(Jolanta86 @ 2012 12 02, 14:02)

Beje,gal pasakysit ka parodo cistoskopija? Nes pries operacija sake dar ja kartu vienu primigdymu padarys..

Cistoskopijos metu pasiziuri slapimtakius is vidaus, pasiziuri angas ir mums sake gyd. Gricius, kad galima spręsti, ar yra galimybė išaugti refliuksa.
O per kiek laiko isnyko jūsu vaikelio vienoj pusėj refliuksas?
Atsakyti