Įkraunama...
Įkraunama...

ღღღ Birželinukai 2006 ღღღღ 103-oji tema

Sveikutės,

Sveikinam visus birželinukus/es sulaukus sesučių ir broliukų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na, lendam ir mes iš pogrindžio smile.gif Birželinukas Mantas rugsėjo 10d. sulaukė broliuko ax.gif

Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Na, koks šimtas metų, jei ne daugiau, čia nebuvau biggrin.gif Bet iš to, kiek su plepesiais pasistūmėta, supratau, kad ne aš viena čia toks "dažnas" svečias lotuliukas.gif

Na, visų pirma tai visiems šviežiems birželinukų broliukams ir sesutėms 4u.gif
Smagus reikalas tie leliukai wub.gif biggrin.gif

O šiaip tai gyvenam mes po senovei smile.gif Urtė dienomis eina į daržą, vakarais pliekiasi arba myluojasi su sesėm, žodžiu, gyvenam standartišką rutinišką gyvenimą biggrin.gif
Va, tik rudens su jauduliu laukiam, kai jau reiks pradėti Urtei į mokyklą kulniuoti smile.gif Tarsi ir nori ji ten, bet tuo pačiu ir lyg kažko prisibijo ax.gif Žodžiu, bus matyt kaip ten bus tam naujam gyvenimo etape biggrin.gif
Atsakyti
labutis

ir mes sveikinam visus birzelinuku brolius ir sesutes clap_1.gif kuo daugiau tuo smagiau biggrin.gif

Nereali-kiek girdejau labai gera data gimimui metu paskutine diena mirksiukas.gif

mes dabar sprendziam mokyklinius reikalus ir niekaip neapsisprendziam ar eiti i giriama mokykla bet be prailgintos. ar i maza mokykla ,su prailginta cool.gif
Atsakyti
user posted image
o mano chebra kaip shiandien smagiai leidosi thumbup.gif
Atsakyti
Gal yra kas eisi i 1klase gabijos gimnazija? ax.gif
Atsakyti
Jse, ir čia mūsų senuose namučiuose Tave ir Tavo šeimą dar kartą pasveikinsiu sulaukus dukružės wub.gif wub.gif wub.gif Dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Jasei thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai naujiems leliukams 4u.gif
Ar birželinukai moka plaukti? Aina nelabai drąsi vandeny, dar nemoka, į baseiną šįmet neleidžiu dėl ligų. Gal kitąmet eis į baiseiną ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Naujiesiems pasaulio gyventojams 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jase, kaip gražu - porytė wub.gif

QUOTE(Aiva. @ 2013 02 18, 19:25)
Sveikinimai naujiems leliukams 4u.gif
Ar birželinukai moka plaukti? Aina nelabai drąsi vandeny, dar nemoka, į baseiną šįmet neleidžiu dėl ligų. Gal kitąmet eis į baiseiną ax.gif

Oi, Simonas mano vandens visai nebijo doh.gif Gali lįsti ir ten, kur kojomis dugno nesiekia doh.gif Būtinai leisim į baseiną, gal net pavasarį wink.gif

Atsakyti
labutis

mano su vandeniu nelabai chebra. shiaip megsta maudytis jeigu nereikia plaukti, o plaukti dar turi baime. baseina del to ir metem , nes plaukti dar nenori mokytis.

pas mus zemishkesni dabar uzsiemimai -karate kuris atrodo tiko manishkiui /dabar ishsiprashe pirshtiniu nes jau noretu artimesnes kovos box.gif tai ir dantu apsauga nupirkau cool.gif nes kaip ir treneris sako dantys ne valdiški cool.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2013 03 05, 10:56)
labutis

mano su vandeniu nelabai chebra. shiaip megsta maudytis jeigu nereikia plaukti, o plaukti dar turi baime. baseina del to ir metem , nes plaukti dar nenori mokytis.

pas mus zemishkesni dabar uzsiemimai -karate kuris atrodo tiko manishkiui /dabar ishsiprashe pirshtiniu nes jau noretu artimesnes kovos  box.gif  tai ir dantu apsauga nupirkau  cool.gif nes kaip ir treneris sako dantys ne valdiški  cool.gif

as gal kai poryte auginu tai va to musimosi visai nesuprantu blush2.gif atrodo tikrai nenoreciau kad vaikas mano eitu mustis rolleyes.gif
Atsakyti
labutis

du berniukus auginant mazu skirtumu mushtyniu ir namie buna nemazai /kolkas dar skirti nereikejo, uztenka ispejimo. bet tikrai buna susikabina retkarciais ishsiaishkinti nors aishkinus n kartu kad galima viska ramiai ishsiaishkinti/
as kad mushtusi irgi nenoreciau, bet ishmokti apsigynti butinai. jis ish tu kur jau kaip labai ikyri duoda atgal, o taip kaip ir rashiau ish mano vaiku tikriausiai bus pats meiliausias wub.gif
Atsakyti