kadangi man trecia mergyte tai jau kaip ir neimu i galva bele gavosi ishsvajota dukryte
nuria-oi isivaizduoju smagu kad pagrandukas (jeigu teisybe rashau) ramiakas reik tikwetis jis tikrai ramus o ne vyksta stebejimas broliu ir sese o veliau parodys savo charakteri
siandien as buvau parduotuvej -tai mazaja ant ranku, o berniukai aciu dievui jau savarankishki beveik- jeigu ko pritrukstu nubega atnesha. bet maze su savo rekimais -tai to tai ano nori ir nesupranta kodel negalima imti tai pastoviai reik raminti (uztai dazniausiai stengiuosi be jos eiti apsipirkti. vyras toks apie 50m ejo pro sali ir uzklause ar susitvarkau su trim (nes tuo tarpu abu bernai stengesi ant vezimo shono uzshokti kad pavezciau tai va tep ir mes gyvenam
Pasiskaičiau apie daugiaaikes mamytės ale šaunuolės jūs man gražu didelė šeima kažkada ir aš labai norėjau bet dabar matau kad ne mano nervams daug vaikų, esu isterikė tai man ir dviejų per akis. O kad jūs tokios šaunuolės ir su trim keturiais susitvarkot tai jau tikrai galit vadintis super mamomis
ir as isterike. sakiau vaziuosiu nervus stiprinanciu pirkti, nes tai rekiu tai atrodo negaliu sneketi nes tuoj asharos pabirs zodziu reikia ka nors pastiprinincio mano nervams
del mokyklos greiciausiai atkrenta variantas shiemet, nes viai nerodo noro ten eiti ir nenori kolkas nieko mokytis ka duodu. mokosi tik ka brolis daro ir kas jam idomu
be to taip kartais ishsidirbineja kad net kuri karta akropoli kol apsipirkinejau sugebejo ant zemes atsigulti zodziu dar jis pas mane link kudikio daugiau negu link pirmoko
del mokyklos greiciausiai atkrenta variantas shiemet, nes viai nerodo noro ten eiti ir nenori kolkas nieko mokytis ka duodu. mokosi tik ka brolis daro ir kas jam idomu
be to taip kartais ishsidirbineja kad net kuri karta akropoli kol apsipirkinejau sugebejo ant zemes atsigulti zodziu dar jis pas mane link kudikio daugiau negu link pirmoko
Kaip karsta
oras tikrai geras, net karshciau nesinori
------------------------------
Birzelinukus su pirmais tortadieniais sveikinam
------------------------------
Birzelinukus su pirmais tortadieniais sveikinam
Su 6-aisiais gimtadieniais
Sveikina ir SMiltė visus birželinukus
Mes smagiai atšventėm jau ir pamiršt spėjom
Mes smagiai atšventėm jau ir pamiršt spėjom
Labas mamytems,
Na, uzsukau ir as cia jus aplankyti, dabar dazniau cia pabuvosiu, nes jau dirbu, tai ir laiko daugiau darbe nete sedeti, nei kol namie buvau
Geliuk - sveikinimai - ramaus vaikiuko
Nuria - nu tu saunuole, nerealiai, su keturiais susitvarkai, super
visom, kas - sveikinimai ir lengvo nesiojimo jums.
Mykolas mano raso savo varda visur, kur netingi, raidziu diduma pavasari jau zinojo, o dabar primirso, nes ne tas galvoje. Skaiciuoja iki 10 ir gal iki 20, bet si ta praleisdamas. Pavasari jau sujungdavo zodzius, bet velgi dabar aptingo, nes vasara... o siaip, gyvena ant dviracio, eina i darzeli ir isdykauja.
Maziu Jona dar vis naktim maitinu, ir toki lepuneli - zirziliuka auginu.
Dukra istojo i gimnazija, turejome nerimo su egzaminais, bet viskas puikiai pavyko.
Linkejimai visom, mus prisimenanciom
Na, uzsukau ir as cia jus aplankyti, dabar dazniau cia pabuvosiu, nes jau dirbu, tai ir laiko daugiau darbe nete sedeti, nei kol namie buvau
Geliuk - sveikinimai - ramaus vaikiuko
Nuria - nu tu saunuole, nerealiai, su keturiais susitvarkai, super
visom, kas - sveikinimai ir lengvo nesiojimo jums.
Mykolas mano raso savo varda visur, kur netingi, raidziu diduma pavasari jau zinojo, o dabar primirso, nes ne tas galvoje. Skaiciuoja iki 10 ir gal iki 20, bet si ta praleisdamas. Pavasari jau sujungdavo zodzius, bet velgi dabar aptingo, nes vasara... o siaip, gyvena ant dviracio, eina i darzeli ir isdykauja.
Maziu Jona dar vis naktim maitinu, ir toki lepuneli - zirziliuka auginu.
Dukra istojo i gimnazija, turejome nerimo su egzaminais, bet viskas puikiai pavyko.
Linkejimai visom, mus prisimenanciom
labutis
kadangi jau visi atshvente prashom pasirodyti kaip 6 metu atrodot
labai jau cia shtilis
jauciu su palapinem nelabai susiorganizuos kas nors o mes tai labai laukiam
kadangi jau visi atshvente prashom pasirodyti kaip 6 metu atrodot
labai jau cia shtilis
jauciu su palapinem nelabai susiorganizuos kas nors o mes tai labai laukiam
nieks nepasirodo tai mes pasirodysim 6 metu proga paskutiniu metu kazkaip ispriekio nesigauna pagauti
Sveikos,
Visus su 6-tuoju!!!! Tai bent dideli tie mūsų vaikai.
Mes sau mėgaujamės vasarą. Buvom išvarę iki Kroatijos. Ech, kaip smagu keliaut... Dar noriu
Vaikai visi auga. Aš ir toliau šaukiu, burbu, ale jie daro savo. Taip kad aš esu tokia pati isterikė tik su didesniu vaiku bagažu
O tai kaip dėl meetuko???
Visus su 6-tuoju!!!! Tai bent dideli tie mūsų vaikai.
Mes sau mėgaujamės vasarą. Buvom išvarę iki Kroatijos. Ech, kaip smagu keliaut... Dar noriu
Vaikai visi auga. Aš ir toliau šaukiu, burbu, ale jie daro savo. Taip kad aš esu tokia pati isterikė tik su didesniu vaiku bagažu
O tai kaip dėl meetuko???