Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
[quote=staben,2012 03 18, 18:40]
smilga1972 Manęs laukia ne tik mokinių žinių patikrinimas, išleistuvės, susitikimai su būsimais pirmokais ir jų tėveliais, bet ir auditas doh.gif . Pradedu nervintis ir bijoti visko, kad nespėsiu, nesusitvarkysiu, nesugebėsiu, žodžiu PANIKA LAIVE blush2.gif doh.gif ...
Suprantu nerimą ir baimę, bet smilgute, nepamiršk savęs, po visų auditų, po visų švenčių dar reiks pačiai gyventi, pasaugok save ir į viską reaguok kiek įmanoma šalčiau, auditas atvažiuos ir vėl išvažiuos... Patikėk, viskas bus gerai.
[/quote]

Man rodos šiemet nebus dar to visuotinio patikrinimo. Atsirinko keletą mokyklų ir jos žino, kad papuolė į visuotinį žinių patikrinimą.

[quote=zuzanele,2012 03 18, 18:45]
Nieko dar neturiu. Tik ieškau šokių rolleyes.gif Gal po Velykų atostogų jau kažką kursiu unsure.gif

[quote=elimak7,2012 03 18, 20:44]
mano keletas teveliu su vaikais buvo , tai nusivyle, o ypac vaikai, nes sake kilimeliai buvo klijuojami ir sokolado popiereliais, nors kai as skambinau ir klausiau tai sake grieztai negalima ir siaip sake chaosas buvo g.gif tai kaip ten is tikro????
[/quote]

[quote=22peliukas22,2012 03 18, 20:52]
Vienu žodžiu: BARDAKAS

Gana nepagarbiai su tais kilimais ten elgėsi, matuotojai kelis matuodami suplėšė. Renginys mano manymu buvo skirtas labai mažiukams vaikams, nes didesniems nelabai buvo ką veikti. Darbų buvo visokių: ir labai tvarkingai suklijuotų, ir tokių kur matėsi daug tuščios vietos. Aš nemačiau, kad darbai būtų šokoladų popierėliais apklijuoti. Tai gal nebuvo tokių daug, gal vienas kitas.

Kažkurios įstaigos kilimo saldainių popierėliai buvo ir išlyginti, kelių mokytojų suklijuoti. Darbas tvarkingas labai, bet aš suprantu, kad dirbti turėjo vaikai. Ar aš klystu?
Papildyta:
Tikrai gaila tų mokytojų, kurios su vaikais ten buvo nuvykusios.
[/quote]

[quote=Aurute,2012 03 18, 21:28]
Nerodo. Jakilaitis, matyt, svarbesnis. g.gif
Kaip pažinsim viena kitą? ax.gif
Aš būsiu su pilka megzta skraiste.
Iš mūsų mokyklos mes kelios būsim.
Matyt. Čia buvo grįžtamasis. Rudenį buvo, dabar sugrįžo patikrint, ar sureaguota į pastabas.
[/quote]

[quote=*Perla*,2012 03 18, 22:05]
Labas vakarelis.Ateinu pasiguosti ir as...Dalyvavom kilimu matavime...Nesitikejau tokio "ispudingo" renginio.Nevertejo visiskai vaziuoti...Geriau buciau saulute kieme pasidziaugusi.Visiskas bardakas,nepagarba kilimams ir jokio renginio verysad.gif Ten puse kilimu iskart buvo galima atmesti.Popiereliai skraide,plyso,su tarpais didziausiais klijuota,maciau sokoladu popiereliu,tokiu kaip karuna.Vadinasi nesilaikoma taisykliu...Organizatoriai pasimete,nes nesitikejo tiek daug kilimu ir ilgiu.Per silpnai buvo sumastyta pati organizacine dalis.Buciau skyrusi prizines vietas uz ilgiausia kilima,uz kokybiskiausia,uz tvirciausiai atsilaikiusi...
Peliuk,ten musu kilimo kiekvienas popierelis buvo islygintas... blush2.gif Švenčionių pradinė mokykla ax.gif Patikekit manim,idejom tikrai daug darbo.vaikai rusiavo,deliojo,mes lygintuvu lyginom, gavosi visiskas snypstas... verysad.gif
[/quote]

[quote=*Perla*,2012 03 18, 22:15]
Kaip smagu bigsmile.gif Bent viena gera zinia siandien...Is to nusyvilimo Danijoj batelius nusipirkau lotuliukas.gif
[/quote]

[quote=22peliukas22,2012 03 18, 22:19]
Aš MONTON aplankiau ir tuščiom neišėjau lotuliukas.gif .

Mes stovėjom už jūsų, su dviem plonyčiais kilimėliais.
[/quote]

Stovėjau ir aš tam chaose, lakstė mano mokinukai. Chaosas, o ne renginys. Prie manęs matavo du kilimus ir mačiau šokolado popierėlių: vienam - MILKA, kitam - PRINCAS. doh.gif Popierėliai suklijuoti su tarpais, skraidė. Mano mokinukai pradėjo burbėti pamatę visus šiuos netikslumus.
Aš net neturėjau laiko pereiti per parduotuves. Ir likau nieko nepešus. cool.gif
Auditas kuris netikrina pamokų, o tik valdžios dokumentus, t.y. valstybės auditas. Ir pas mus toks buvo. Tikrasis išorės auditas min prastebi 2 pamokas. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 19 kovo 2012 - 15:47
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 19, 15:33)
VILDINGA, LINKSMO GIMTADIENIO, GEROS NUOTAIKOS IR SAULĖTŲ DIENŲ !!!user posted image

Prisidedu ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2012 03 19, 16:20)
Nu jo, ERELIAI namie šilkiniai. Ir pas mane taip pat. Mokykloje išsikrauna ant mokytojų ir kt vaikų doh.gif
Papildyta:

Pas mus direktorius po tokių dalykų, sakė: o kaip higienos reikalavimai, tėveliai...bla bla bla". Per pertrauką negali laikyti klasėj, į wc privalai išleisti per pamoką, negali raginti valgyti valgykloje, nes tėveliai skundžiasi, kad "kiša vaikui per prievartą" doh.gif ir dar visokių nesamonių.
[

Tai ir blogiausia, kad su išdykėliais reikia "kovoti" mokytojai vienai. Nei tėvai, nei valdžia nepritaria, kad vaikas per pertraukas sėdėtų suole, "pagelbėtų" mokytojai...
O kad per pertraukas siaučia koridoriuose, stumdosi - tėvai nemato, valdžia "skalpuoja" budinčius mokytojus, o problema išlieka. Taip ir guodiesi, kad budi mokykloje kartą per savaitę, stebi, kad bent per tavo budėjimą galvų nenusisuktų judriausieji.
Įsitikinau, kad nei gražūs prašymai. nei pyktis, nei bausmės ar pastabos neapramins mušeikų, hiperaktyvių vaikų. Prigimties nepakeisi, o ir tėvų auklėjimo rezultato taip pat. Belieka susitaikyti su padėtimi. Apsiginkluoti kantrybe ir tikėtis, kad vaikai išaugs...
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 19, 16:46)
Man rodos šiemet nebus dar to visuotinio patikrinimo. Atsirinko keletą mokyklų ir jos žino, kad papuolė į visuotinį žinių patikrinimą.

Nu aišku tai gera žinia būtų, jeigu tikras faktas, bet mūsų vietinė valdžia (jeigu ne šv.skyrius) būtinai tikrins ketvirtokus, nes labai jau mėgsta lyginti ir šnipinėti, kaip kas paruošia penktai klasei vaikus doh.gif .
Atsakyti
Aš nesu 100 proc. įsitikinus, bet lyg girdėjau, kad taip bus.
O jei ir bus, tai neimu į galvą.
Sveikata brangiausias turtas. Kiek išmoko tiek, neimu visiškai į galvą.
Va mano pačios trečiokas atsinešė matematiką doh.gif .
Metu visus pamokų pasiruošimus šalin ir lekiu dirbti, nes gavau pastabą, kad reik dirbti papildomai. verysad.gif Kaip sakoma „Batsiuvys be batų“. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 19, 16:56)
Nu aišku tai gera žinia būtų, jeigu tikras faktas, bet mūsų vietinė valdžia (jeigu ne šv.skyrius) būtinai tikrins ketvirtokus, nes labai jau mėgsta lyginti ir šnipinėti, kaip kas paruošia penktai klasei vaikus  doh.gif .

Pas mus pati administracija pasisiule musu net neklause doh.gif Bus ir viskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 19, 17:13)
Metu visus pamokų pasiruošimus šalin ir lekiu dirbti, nes gavau pastabą, kad reik dirbti papildomai. verysad.gif Kaip sakoma „Batsiuvys be batų“. blush2.gif

Čia taip dažniausiai būna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 19, 16:13)

Man taip pat sveikata brangiau. Kažkaip nesinervinu. Einam pagal programą ir tiek ax.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir plepat, nebespėju su Jumis... bigsmile.gif Ačiū už pavasariškus namučius. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 19, 15:33)
VILDINGA, LINKSMO GIMTADIENIO, GEROS NUOTAIKOS IR SAULĖTŲ DIENŲ !!!user posted image

Sveikinimai nuoširdžiausi!
Atsakyti
Vildinga, su Gimtadieniu 4u.gif happybday.gif Sveikatytės ir geros nuotaikos clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif .
Na va, dabar jau tikrai isitikinau, kad mudvi su Vildinga pazistamos, prisimenu, kaip studiju laikais gimtadieni svesdavom per Juozines ax.gif .
Su gimtadieniu! Linkejimai is Dublino 4u.gif Nuo Jurgitos Galcienes smile.gif .
Atsakyti
Vildinga, gėlėto, smagaus gimtadienio. Dar ir laimės palinkėsiu.
user posted image
Atsakyti