Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

QUOTE(elimak7 @ 2012 04 01, 17:32)

Kas ryt Vilniuj Europa Sity busit???? gal ir as atvaziuosiu jei netingesiu, nes jau taip nesinori  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  norisi tik poilsio  vacation4.gif  vacation4.gif

biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Gal yra buvusių seminare apie kompiuterines programas : Mocartą, Užburtasis miškas .... Ar buvo naudos? Ar tik supažindino su šiomis priemonėmis. Gal net neverta vykti? Parašykit.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Užlaužiau ne tik mūsų paštą, bet ir savo doh.gif

Likusių dalių teks palaukti smile.gif
Atsakyti
O kas ryt bus per seminaras Europa City? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2012 04 01, 21:23)

Interaktyvi lenta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2012 04 01, 09:26)
As jau du metai pildau atsakaitas viena is visos mokyklos. Bet kai jau zinau kaip kur ir ka rasyt tai greit, per valanda viska supildau. Dar ir uzsakymus as priimineju, o esu eiline pradinuke. smile.gif

INEX, pagaliau! Po mergaičių pasisakymo jau nesitikėjau, kad Lietuvoje yra daugiau negu viena mokykla, kurioje mokytojos apkraunamos papildomais neapmokestinamais darbais. O Tave už kokius "nuopelnus" taip įdarbino? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(INEXS @ 2012 04 01, 21:23)

Ir dar vienas ten pat vyks: "Naujos IKT priemonės pradiniam ugdymui".
Buvau užsirašiusi. Gal kas norite vietoj manęs? Tikrai nevažiuosiu. Yra 1 laisva vieta.
Atsakyti
Sveikutės. Aš jau nebespėju su jumis, tiek to darbo su ketvirtokais ax.gif Gal kas būsite rytoj seminare Vilniuje apie pirmos klasės Pupą? Kitais metais turėsiu pirmokus, tai nueisiu į seminarą, gal ką nors naujo išgirsiu, nes jau baigiu išsisemti, nieko naujo nebesugalvoju blush2.gif O dabar suku galvą dėl ketvirtokų išleistuvių, ką su jomis daryti. Taip ir negali ramiai dirbti g.gif
Atsakyti
O gal kuri rytoj bus kino dirbtuvėse?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(ninkute @ 2012 04 01, 20:09)
Gal yra buvusių  seminare apie kompiuterines programas : Mocartą, Užburtasis miškas .... Ar buvo naudos? Ar tik supažindino su šiomis priemonėmis. Gal net neverta vykti? Parašykit.

Ir man būtų įdomu sužinot. Aš užsiregistravau, tik negavau patvirtinimo. Labai tikiuosi... ax.gif

QUOTE(elimak7 @ 2012 04 01, 20:40)
Interaktyvi lenta ax.gif

Papaskosi kas ten? g.gif
Atsakyti

Labas rytas, mergaitės biggrin.gif

Kaip gražu, pas mus vėl žiema grįžo 4u.gif
Atsakyti
[quote=lutute1,2012 04 01, 21:50]
INEX, pagaliau! Po mergaičių pasisakymo jau nesitikėjau, kad Lietuvoje yra daugiau negu viena mokykla, kurioje mokytojos apkraunamos papildomais neapmokestinamais darbais. O Tave už kokius "nuopelnus" taip įdarbino? doh.gif
Papildyta:

Tiesiog niekas daugiau neapsieme, o as esu metodinio pirmininke tai turbut maziausiai darbo turiu lotuliukas.gif , tiesiog as jau ivaziavus i ta sistema tai man nesunku, likuciu pas mane niekada nelieka, viska taip darau,kad butu lengviau skaiciuot 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas turit ką nors apie geometrinius kūnus, jų išklotines, kitų šalių namus. Ruošiuos atvirai matematikos pamokai „Namai namučiai. Geometriniai kūnai“ ax.gif
Aš užsiregitravus į lentas birželio mėnesiui. Bus įdomu išgirsti ar vertas seminaras dėmesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 02 balandžio 2012 - 11:23