Sveikutės,
Sakykite ar tos programos iš seminaro apie Mocatą galima diegti į kompą? Labai jau ten gąsdina, kad neleistina.
kam atostogos , kam ne man su busimais pirmokais.. aisku, tik keleta valandeliu.. ale vistiek galvok kad patikt, kad itikt gal kam ir laukia tas dziaugsmas? o straipsniukas geras. taip ir yra "Naujojoje mokykloje mokytojui beliko dvi frazės privalai ir neturi teisės",
QUOTE(ninkute @ 2012 03 31, 21:10)
Sveikutės,
Sakykite ar tos programos iš seminaro apie Mocatą galima diegti į kompą? Labai jau ten gąsdina, kad neleistina.
aš įsidiegus, labai fainas žaidimėlis, patinka mano mažiui
Mergaitės, o kaip su ataskaitomis? Ar darote? O pieno produktus pačios dalinate? aš šį mėnesį esu atsakinga, tai kažkoks košmaras Tampausi su tais jogurtais, darau užsakymus... O jau mėnesio galas, tai sėsiu prie ataskaitos. O ten- tamsus miškas...
Argi mums tai priklauso? Juk pedagoginis to nemokė
[/quote]
As jau du metai pildau atsakaitas viena is visos mokyklos. Bet kai jau zinau kaip kur ir ka rasyt tai greit, per valanda viska supildau. Dar ir uzsakymus as priimineju, o esu eiline pradinuke.
Kas čia sugalvojo sirgti per atostogas? Prašau arbatukės, arbatukės ir kilt iš lovų.
elimak7 esi į paštą atsiuntusi standartizuotus testus ketvirtokams. Su lietuvių suprantu. Nesuprantu matematikos. Ten tik atsakymai, o pačio testo nėra?
elimak7 esi į paštą atsiuntusi standartizuotus testus ketvirtokams. Su lietuvių suprantu. Nesuprantu matematikos. Ten tik atsakymai, o pačio testo nėra?
QUOTE(Betukas @ 2012 03 31, 17:44)
pas mus, Žemaitijoj, tas negresia
nu va, apsižioplinau
QUOTE(Aurute @ 2012 03 31, 20:18)
Pritariu kiekvienai minčiai
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 01, 13:37)
Kas čia sugalvojo sirgti per atostogas? Prašau arbatukės, arbatukės ir kilt iš lovų.
Nezinau mieloji as tik trumpai juos perzvelgiau. Tai man atrode kad juos reikia karpyti norint vaikams duoti , nes jie is karto su atsakymais buvo. Mano kompas ju neatidaro tai negaliu dabar paziureti
Papildyta:
Kas ryt Vilniuj Europa Sity busit???? gal ir as atvaziuosiu jei netingesiu, nes jau taip nesinori norisi tik poilsio
QUOTE(elimak7 @ 2012 04 01, 18:32)
Ačiū už kompiuterines programas
Mergaitės, radau laisvą minutėlę, tad tvarkau "Dovanoju dainelę knygelę". Valandos bėgyje ji bus pašte
QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 01, 18:41)
Ner uz ka I sveikata
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 01, 19:10)
Mergaitės, radau laisvą minutėlę, tad tvarkau "Dovanoju dainelę knygelę". Valandos bėgyje ji bus pašte
Ačiū už labai gražias daineles
QUOTE(smilga1972 @ 2012 04 01, 20:48)
Ačiū už labai gražias daineles
Prašom, jos jau seniai pažadėtos, o už jūsų kantrybę, dar viena knygelė ir dainelės netrukus pasieks paštą.