QUOTE(Aurute @ 2012 03 28, 21:24)
Spec. poreikiai yra gėris
. Vaizdiniai - dar geriau
. Įdėjau į paštą tuos vaizdinius
Dėkui
QUOTE(vai2 @ 2012 03 29, 21:04)
Aš šiandien su 39,2 iš darbo parrėpliojau
. Nu dar ryt atbūsiu ir atostogos, galėsiu sirgt
kažkaip visai man nerūpi dabar nei testai, nei šventės...
Nesuprantu kam taip rizikuoji savo sveikata, ji už jokius pinigus nenuperkama. Kam tokios aukos? Žiūrėk savo sveikatos, tu reikalinga šeimai, savo asmeniniams vaikams. Valdiški pabus porą metų ir atia. O tau reiks gyventi toliau ir auginti savo nuosavus vaikučius, jiems reikalinga sveika ir graži mamytė.
QUOTE(Aurute @ 2012 03 29, 21:12)
Aš dabar tik iš jūsų sužinojau. Reiks duot atostogų užduotį
.
Mes irgi gaunam. Ir pieno produktus. Mums ir į klasę atneša... Tik kartais nervina išrankumas kai kurių vaikų: apelsinai per rūgštūs, jogurtas neskanus... Hrrrr... kaip supykstu. Nu nenori, lai nevalgo, bet ko čia nepasitenkinimą rodyt...
Papildyta:
Linkiu atostogų neparsirgt... Geriau jau ryt nebeik darban. Nepakeičiamų pilnos kapinės.
Dikutuojat apie vaisius ir pieną. Pas mus duoda vaisius pagal mokinių skaičių klasėje. Nesvarbu kiek tą dieną vaikų klasėje. Kai lieka, tai darau loterijas ir traukia burtus kam kas atiteks. Bananus visada duoda po vieną. Dažniausiai, tai obuolys, apelsinas, kriaušė. Bananai buvo labai jau senai. MAndarinų taip pat.
Geria vaikai pieną, kartą per svaitę valgo sūrio lazdeles.
Visą šio gėrio dokumentaciją tvarko valgykla.
Vaikai nueina patys ir parsineša.
QUOTE(linastri @ 2012 03 30, 13:51)
Pas mus situos reikalus tvarko valgykla ir socialine. O produktus mano ketvirtokai patys parsinesa is valgyklos.
O siaip tai jau buna atveju,kai su apelsinais futbola koridoriuje zaidzia. [COLOR=yellow]Ispindejo visai.
Va dėl to vaikų išsikalinėjimo, tai irgi ima nervas. TAi kriaušė ne tos spalvos, tai vėl kas nors ne taip. Ypač vieno piliečio labai daž-nas nepasitenkinimas. Vaikams atiduodu viską kas priklauso, kas nenori valgyti nešasi namo broliui, sesei, mamai, tėčiui