Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na, pas mus tai nėra skirtumo, kokio dydžio vaisius, duoda tik po vieną dviem, o kad po 2 gautų tai nėra taip buvę schmoll.gif

Jogurtuko ir varškytės po indelį gauna, varškės, pieno, kefyro, poką klasei (pas mane 8 vaikai )
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2012 03 30, 21:15)
Šarkka, aš anglų kursus pradedantiesiems tik lankau  ax.gif  Mokykloje vokiečių kabinau, o dabar juk anglų reikia bent minimalių pagrindų  ax.gif  Lankau Švietimo Centre, o ar mieste tam pačiam, tai nežinau  biggrin.gif

Aš Vilniuje, bet šie kursai skirti gaut pažymėjimą, kad galėsiu dėstyt anglų pradinėse smile.gif Persikvalifikavimo studijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 30, 14:33)
Papildyta:

Mergaitės, o kaip su ataskaitomis? Ar darote? O pieno produktus pačios dalinate? aš šį mėnesį esu atsakinga, tai kažkoks košmaras  doh.gif Tampausi su tais jogurtais, darau užsakymus... O jau mėnesio galas, tai sėsiu prie ataskaitos. O ten-  tamsus miškas...
Argi mums tai priklauso? Juk pedagoginis to nemokė g.gif

Mes ką darom, tai turim ateit į valgyklą ir dar turim valgyt lotuliukas.gif Visas ataskaitas daro socialinė ped. ir buchalterija. Mes pasakom tik vaikų skaičių.
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2012 03 30, 20:39)
Ir mes gaunam vaisių priklausomą svorį, po vieną varškytę ir po 2 jogurtus(vieno svoris 125 g.), bet jau taip vaikams atsibodo, kad lauke sprogdint pradėjo

Mes irgo gaunam arba po vieną varškytę, arba varškės sūrelį, arba po du jogurtus.
Vaisiai priklausomai nuo dydžio. Būna, kad po dvi kriausšes, pusantro obuolio... bet mums jau iš valgyklos atneša supjaustytus.

Mėtyt ir sprogdint neleidžiu. Kai atneša į klasę, vaisiai ir pieno produktai stovi iki ketvirtos pamokos. Po keturių pamokų (po trijų mes valgom pietus), valgom pieno produktus, vaisius (mes su paralelinės klasės mokytoja geriam kavą) ir žiūrim filmukus. Dažniausiai ką nors iš senosios animacijos.
Niekada visko iš karto nesuvalgo. Yra kas nemėgsta. Tie ir lieka gulėt iki pamokų galo. Po pamokų išdalinu likusius vaisius ir varškes ar jogurtus. Reikalauju, kad turėtų pusryčių dėžutes, nes tarp knygų labai sutrina kuprinėse.

Beje, niekas nedalyvaujat seminare Klaipėdoje 4-5 dienomis? Šiandien gavau jau paštu dokumentus. Atsirado dar dvi laisvos vietos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 31 kovo 2012 - 05:02
QUOTE(Šarkka @ 2012 03 30, 22:18)
Aš Vilniuje, bet šie kursai skirti gaut pažymėjimą, kad galėsiu dėstyt anglų pradinėse smile.gif Persikvalifikavimo studijos  smile.gif

Įkišiu savo trigrašį ax.gif Manau Betukas aukštaitė, nes aukštaitijos trijuose miestuose organizuojami anglų kalbos mokymosi kursai pasiekti B2 lygiui. Žinau, nes ir pati ten turiu dalyvaut. Tik laukiu, kad kitos truputį pasimokytų tada ir aš pradėsiu važinėt į Rokiškį. Užsirašiau, laikiau testuką lygiui nustatyt, o dabar, kai artėja laikas pradėt mokytis visai nenoriu. Mano kolegė, kuri jau dabar važinėja, nėra labai patenkinta. Sako daugiau aptarinėja savus reikalus, nei mokosi. Žinot, vietinės atėję po darbo nori atsipalaiduot, tai gali leist sau plepsėt, o mums keliauninkėms nėra kada schmoll.gif Važinėjimas atima daug laiko, o kai namie dar mažius laukia išsiilgęs... Ech, tas moterų mokytojų gyvenimas mirksiukas.gif
Jei Betuk, suklydau, atleisk. Bet nors išsišnekėjau...
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 28, 21:24)
Spec. poreikiai yra gėris thumbup.gif . Vaizdiniai - dar geriau drinks_cheers.gif . Įdėjau į paštą tuos vaizdinius  bigsmile.gif

Dėkui

QUOTE(vai2 @ 2012 03 29, 21:04)
Aš šiandien su 39,2 iš darbo parrėpliojau blink.gif . Nu dar ryt atbūsiu ir atostogos, galėsiu sirgt doh.gif
kažkaip visai man nerūpi dabar nei testai, nei šventės...

Nesuprantu kam taip rizikuoji savo sveikata, ji už jokius pinigus nenuperkama. Kam tokios aukos? Žiūrėk savo sveikatos, tu reikalinga šeimai, savo asmeniniams vaikams. Valdiški pabus porą metų ir atia. O tau reiks gyventi toliau ir auginti savo nuosavus vaikučius, jiems reikalinga sveika ir graži mamytė. tongue.gif

QUOTE(Aurute @ 2012 03 29, 21:12)
Aš dabar tik iš jūsų sužinojau. Reiks duot atostogų užduotį user posted image
Mes irgi gaunam. Ir pieno produktus. Mums ir į klasę atneša... Tik kartais nervina išrankumas kai kurių vaikų: apelsinai per rūgštūs, jogurtas neskanus... Hrrrr... kaip supykstu. Nu nenori, lai nevalgo, bet ko čia nepasitenkinimą rodyt...
Papildyta:

Linkiu atostogų neparsirgt... Geriau jau ryt nebeik darban. Nepakeičiamų pilnos kapinės.

Dikutuojat apie vaisius ir pieną. Pas mus duoda vaisius pagal mokinių skaičių klasėje. Nesvarbu kiek tą dieną vaikų klasėje. Kai lieka, tai darau loterijas ir traukia burtus kam kas atiteks. Bananus visada duoda po vieną. Dažniausiai, tai obuolys, apelsinas, kriaušė. Bananai buvo labai jau senai. MAndarinų taip pat.
Geria vaikai pieną, kartą per svaitę valgo sūrio lazdeles.
Visą šio gėrio dokumentaciją tvarko valgykla.

Vaikai nueina patys ir parsineša.

QUOTE(linastri @ 2012 03 30, 13:51)
Pas mus situos reikalus tvarko valgykla ir socialine. O produktus mano ketvirtokai patys parsinesa is valgyklos.
O siaip tai jau buna atveju,kai su apelsinais futbola koridoriuje zaidzia. [COLOR=yellow]Ispindejo visai.

Va dėl to vaikų išsikalinėjimo, tai irgi ima nervas. TAi kriaušė ne tos spalvos, tai vėl kas nors ne taip. Ypač vieno piliečio labai daž-nas nepasitenkinimas. Vaikams atiduodu viską kas priklauso, kas nenori valgyti nešasi namo broliui, sesei, mamai, tėčiui lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 31 kovo 2012 - 11:23
QUOTE(Mergelė @ 2012 03 31, 11:16)
Vaikams atiduodu viską kas priklauso, kas nenori valgyti nešasi namo broliui, sesei, mamai, tėčiui lotuliukas.gif

Gerai, jeigu nešasi. Bet kai mėto į sieną ir džiaugiasi, kad gražiai jogurtas ištiško, tai negaliu žiūrėt. Aš varge augęs vaikas ir negaliu matyt tokios nepagarbos maistui. Todėl ir mokau, kad nenori - geriau neimk, o ne mėtyk.
Atsakyti
Gerai, jeigu nešasi. Bet kai mėto į sieną ir džiaugiasi, kad gražiai jogurtas ištiško, tai negaliu žiūrėt. Aš varge augęs vaikas ir negaliu matyt tokios nepagarbos maistui. Todėl ir mokau, kad nenori - geriau neimk, o ne mėtyk.

Na taip, kaip dabar madinga sakyti, vaikai auga kitokiais laikais, visko apteke, isragave, visko turi, pasidare isrankus ir jau net patys nezino ko nori, gal tik vaikuciai is kaimo mokykleliu viska su mielu noru suvalgo. Mes uzaugome kitokiais laikais, kai bananas ir apelsinas buvo delikatesas, prisimenu, kai pries Kaledas ateidavo ,,Kaledu senelis" ir zieminiuose batuose palikdavo po apelsina, iki dabar islikes tas vaizdinys ir jausmas. biggrin.gif Bet ir vel, kartais pasiziuriu i savo pazistamus, kaip irgi negerbia maisto,- duona i siuksliu deze ir pan. Iskart kyla priestaravimas - tai nepirkite tiek daug, kad po to glebiais reiketu ismetyti. Ir apskritai, norim ar nenorim mes to pripazinti, viska vaikai ,,atsinesa" is savo seimu. smile.gif Kad net kartais graudu darosi g.gif smile.gif

Tad vykime liudnas mintis i sali, nusiteikime poilsiui ir atostogoms, daugiau laiko skirkime savo seimoms, nes tikra artimieji lieka nuskriausti demesio stoka rolleyes.gif ir su ,,svieziomis" mintimis grizkime i darba smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 31, 13:05)

doh.gif Čia, tai tikrai baisu doh.gif Dzūkeliai dar tokio lygio nepasiekė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2012 03 30, 21:09)
BETUK, geriau vėliau, nei niekada, su gimtadieni smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif Būk sveika ir laiminga 4u.gif
labai atsiprašau, kad pavėlavau, vis nespėju  blush2.gif

Ačiūūūūūūū mirksiukas.gif
QUOTE(Šarkka @ 2012 03 30, 21:18)

Aš Vilniuje, bet šie kursai skirti gaut pažymėjimą, kad galėsiu dėstyt anglų pradinėse smile.gif Persikvalifikavimo studijos  smile.gif

Aaa, tavo reikaliukai rimtesni, aš dėl savęs, anglų pradmenys blush2.gif Ir aš kitam Lietuvos pakrašty mirksiukas.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 31, 08:22)
Įkišiu savo trigrašį ax.gif Manau Betukas aukštaitė, nes aukštaitijos trijuose miestuose organizuojami anglų kalbos mokymosi kursai pasiekti B2 lygiui. Žinau, nes ir pati ten turiu dalyvaut. Tik laukiu, kad kitos truputį pasimokytų tada ir aš pradėsiu važinėt į Rokiškį. Užsirašiau, laikiau testuką lygiui nustatyt, o dabar, kai artėja laikas pradėt mokytis visai nenoriu. Mano kolegė, kuri jau dabar važinėja, nėra labai patenkinta. Sako daugiau aptarinėja savus reikalus, nei mokosi. Žinot, vietinės atėję po darbo nori atsipalaiduot, tai gali leist sau plepsėt, o mums keliauninkėms nėra kada  schmoll.gif Važinėjimas atima daug laiko, o kai namie dar mažius laukia išsiilgęs... Ech, tas moterų mokytojų gyvenimas mirksiukas.gif
Jei Betuk, suklydau, atleisk. Bet nors išsišnekėjau...

Aiškumėlis, bet pas mus, Žemaitijoj, tas negresia biggrin.gif Sulekiam pora kartų per savaitę ir laaabai rimtai dirbam - kalbame, rašome, mokomės žodžiu rolleyes.gif

Sveikutės 4u.gif
Kolektyvas padovanojo čekį iš Pegaso, tai iškeičiau šiandien į knygą "Papuošalai iš modelino" wub.gif Mmmmm laukiu jau vasarao, kada galėsiu rimčiau užsiimti, uch, relaksas rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Nuotaikų nerasta verysad.gif . Taip pavargau šią savaitę, kad dar neatsigavau doh.gif . Nors jau šeštadienio vakaras. Ir kaip gerai, kad mokykloj atostogos. blush2.gif

Paskaitykit, neblogas straipsnis Delfyje.

Atsakyti
Mano irgi nuotaika nekokia- užkimau vėl. Antrą kartą šiais metais doh.gif Draugė paskambino, tai manė, kad su vyru kalbasi. Klausė kur aš? biggrin.gif
Atsakyti
I pasta imeciau dar keleta nuorodeliu, gal pravers bigsmile.gif smile.gif

O tu, zuzanele, laikykis - arbata, medus ir visa kita smile.gif
Atsakyti