Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 30, 17:54)

Tai jūs man kaip adaptuotai paaiškinkite, kodėl įkelti testai viešai, jeigu tai patikrinimas g.gif ? Tai aš galiu klasėje su vaikais taip išstudijuoti tas užduotis, kad visi gaus nemažiau kaip pagrindinį lygį g.gif ...Ar aš čia vėl ko nors nesuprantu blush2.gif ?
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif

Citavau citavau, kol galva susisuko doh.gif Tokios gausybės sveikinumų dar nebuvau sulaukusi wub.gif AČIŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 03 30, 11:13)
Mes irgi ir pieno produktus ir vaisius gaunam. Pieną ir varškę dar valgo. o jpgurtai neskanu jiems. Tai net nebeimam iš valgyklos. doh.gif

Sveikutės, o jūsų vaikai vaisius kaip gauna - po vieną kiekvienas? Nes mums liepia dalint vieną vaisių per pusę dviem vaikam g.gif

Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2012 03 30, 20:46)
Sveikutės, o jūsų vaikai vaisius kaip gauna - po vieną kiekvienas? Nes mums liepia dalint vieną vaisių per pusę dviem vaikam  g.gif

Mandarinų po 2, apelsinų, obuolių po 1, kriaušių (priklausomai nuo dydžio) po 1-2, o bananų dažniausiai po pusę, nors kartą ar du davė po visą ax.gif . Kitokių vaisių nematom mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vak
are-tyla @ 2012 03 28, 20:27)
Tikrai taip ir parašyta: už 30 kg durpių sumokėjo 24 Lt, o už 4 kg. žolės sėklų - 48 Lt. Negaliu neturiu galimybės nuskenuoti.
Šeimyna išprendė taip:
30:24=1,25 Lt
48:4=12 Lt
1200-125=10,75 Lt

Mano vyras iš karto sakė, kad šiame uždavinyje kažkas yra negerai, bet aiškinosi ir sprendė. Ką patartumėte daryti?

pirmas veiksmas turėjo būti 24:30
antrą veiksmą vyras atliko teisingai smile.gif
Atsakyti

QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 30, 21:50)
Mandarinų po 2, apelsinų, obuolių po 1, kriaušių (priklausomai nuo dydžio) po 1-2, o bananų dažniausiai po pusę, nors kartą ar du davė po visą  ax.gif . Kitokių vaisių nematom  mirksiukas.gif .

Pas mus panašiai. Jei obuoliai ar kriaušės mažesni- tai po 2, didesni- po vieną. Mandarinų po 2. Apelsinų po 1. Bananus visada po visą. Niekad nieko nedavė po puse.
Kitoj mokykloj, girdėjau, sakė gauna priklausomą vaisių svorį ir paskui dalinasi. Būną, kad išeina ir po pusantro. Jei neklystu, kasdien vaisių priklauso po 200 gramų, pieno produktų po 85 gr. Tai jei kažkokį pieno produktą davė, kurio kiekis dvigubas, tai kitą dieną neduoda.
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2012 03 30, 19:46)

Šarkka, aš anglų kursus pradedantiesiems tik lankau ax.gif Mokykloje vokiečių kabinau, o dabar juk anglų reikia bent minimalių pagrindų ax.gif Lankau Švietimo Centre, o ar mieste tam pačiam, tai nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 30, 18:48)
Tai jūs man kaip adaptuotai paaiškinkite, kodėl įkelti testai viešai, jeigu tai patikrinimas  g.gif ? Tai aš galiu klasėje su vaikais taip išstudijuoti tas užduotis, kad visi gaus nemažiau kaip pagrindinį lygį  g.gif ...Ar aš čia vėl ko nors nesuprantu  blush2.gif ?

Manau, kad testai yra praėjusių metų.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 30, 22:05)
Pas mus panašiai. Jei obuoliai ar kriaušės mažesni- tai po 2, didesni- po vieną. Mandarinų po 2. Apelsinų po 1.  Bananus visada po visą. Niekad nieko nedavė po puse.
Kitoj mokykloj, girdėjau, sakė gauna priklausomą vaisių svorį ir paskui dalinasi. Būną, kad išeina ir po pusantro. Jei neklystu, kasdien vaisių priklauso po 200 gramų, pieno produktų po 85 gr. Tai jei kažkokį pieno produktą davė, kurio kiekis dvigubas, tai kitą dieną neduoda.

Ir mes gaunam vaisių priklausomą svorį, po vieną varškytę ir po 2 jogurtus(vieno svoris 125 g.), bet jau taip vaikams atsibodo, kad lauke sprogdint pradėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kara117: 30 kovo 2012 - 20:40
QUOTE(Aurute @ 2012 03 30, 17:41)

Balsuokit
Renginiams registruotis reikia. mes tik piešiame gandrus.

As apie kita konkursa Kur Vaiku velykeles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 03 28, 13:52)
Šnekant apie kompiuterius, priklausomybę jiems, siūlyčiau pažiūrėti filmuką. Dauguma tikriausiai matėte.

http://www.youtube.c...U...hare&mid=54

pažiūrėkit ir kas kaltas dėl vaiko priklausomybės

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
BETUK, geriau vėliau, nei niekada, su gimtadieni smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif Būk sveika ir laiminga 4u.gif
labai atsiprašau, kad pavėlavau, vis nespėju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 30 kovo 2012 - 21:12