QUOTE(lutute1 @ 2012 03 30, 13:33)
Papildyta:
Mergaitės, o kaip su ataskaitomis? Ar darote? O pieno produktus pačios dalinate? aš šį mėnesį esu atsakinga, tai kažkoks košmaras
Tampausi su tais jogurtais, darau užsakymus... O jau mėnesio galas, tai sėsiu prie ataskaitos. O ten- tamsus miškas...
Argi mums tai priklauso? Juk pedagoginis to nemokė
UŽUOJAUTA
MUMS TAIP NERAIKIA
QUOTE(linastri @ 2012 03 30, 14:51)
Pas mus situos reikalus tvarko valgykla ir socialine. O produktus mano ketvirtokai patys parsinesa is valgyklos.
O siaip tai jau buna atveju,kai su apelsinais futbola koridoriuje zaidzia. Ispindejo visai.
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 30, 14:52)
O jogurtų mes nematom
. Reikės išsiaiškinti, kur jie dingsta
.
NEIMK Į GALVĄ TŲ JOGURTŲ
RŪGŠTŪS, NESKANŪS
QUOTE(b.s @ 2012 03 30, 16:14)
Mes tai gaunam tris kartus per savaitę. Kriaušių nėra buvę. Vaisius išdalinu vaikams, o nusiplauna patys. Tikrai mokytojos neplauna.
VISKĄ PLAUNA VALGYKLA. POPIERIZMAS - SOCIALINĖS. BET TIK DĖL TO JI DIRBA, KAD PATI APSIĖMĖ. O KAS IŠ TIKRŲJŲ TAI TURI DARYT, TAI TIK PONAI VIRŠUJE ŽINO
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 30, 17:21)
Man tai nepatinka, kai padėkos raštą atsiunčia mokyklai, o ji nė vienu piršteliu neprisidėjus prie šios akcijos, pasikabina padėkos raštą ir reklamuojasi. Gal gali parašyt man į až, kokiu el.adresu rašei, paprašysiu, kad asmenintų padėką
Taip jau padariau ir su "Drugeliais"
OT ŠAUNUOLĖ...
BEJE, MES IRGI TOKIUS PAT DĖKLIUKUS DARĖM. VIENĄ PAMOKĄ - DĖKLIUKUS, KITĄ - PAGAL PAŠTE BUVUSĮ TRAFARETĄ, KUR KETURI KIŠKIUKAI SUSISTATO IR GAUNASI DĖKLIUKAS.