Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 03 30, 18:13)
Gavau laišką iš organizacijos "Nedelsk", rašė, kad ruošia visoms mokykloms padėkos raštus už gervelių lankstymą ir sakė, kad po Velykų padėkos raštai tikrai pasieks mokyklas smile.gif

Man tai nepatinka, kai padėkos raštą atsiunčia mokyklai, o ji nė vienu piršteliu neprisidėjus prie šios akcijos, pasikabina padėkos raštą ir reklamuojasi. Gal gali parašyt man į až, kokiu el.adresu rašei, paprašysiu, kad asmenintų padėką cool.gif Taip jau padariau ir su "Drugeliais" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 03 30, 13:33)
Papildyta:
Mergaitės, o kaip su ataskaitomis? Ar darote? O pieno produktus pačios dalinate? aš šį mėnesį esu atsakinga, tai kažkoks košmaras  doh.gif Tampausi su tais jogurtais, darau užsakymus... O jau mėnesio galas, tai sėsiu prie ataskaitos. O ten-  tamsus miškas...
Argi mums tai priklauso? Juk pedagoginis to nemokė g.gif

UŽUOJAUTA 4u.gif MUMS TAIP NERAIKIA rolleyes.gif

QUOTE(linastri @ 2012 03 30, 14:51)
Pas mus situos reikalus tvarko valgykla ir socialine. O produktus mano ketvirtokai patys parsinesa is valgyklos.
O siaip tai jau buna atveju,kai su apelsinais futbola koridoriuje zaidzia. Ispindejo visai.

drinks_cheers.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 30, 14:52)
O jogurtų mes nematom  g.gif . Reikės išsiaiškinti, kur jie dingsta  g.gif  g.gif  g.gif .

NEIMK Į GALVĄ TŲ JOGURTŲ cool.gif RŪGŠTŪS, NESKANŪS

QUOTE(b.s @ 2012 03 30, 16:14)
Mes tai gaunam tris kartus per savaitę. Kriaušių nėra buvę. Vaisius išdalinu vaikams, o nusiplauna patys. Tikrai mokytojos neplauna.

VISKĄ PLAUNA VALGYKLA. POPIERIZMAS - SOCIALINĖS. BET TIK DĖL TO JI DIRBA, KAD PATI APSIĖMĖ. O KAS IŠ TIKRŲJŲ TAI TURI DARYT, TAI TIK PONAI VIRŠUJE ŽINO

Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 30, 17:21)
Man tai nepatinka, kai padėkos raštą atsiunčia mokyklai, o ji nė vienu piršteliu neprisidėjus prie šios akcijos, pasikabina padėkos raštą ir reklamuojasi. Gal gali parašyt man į až, kokiu el.adresu rašei, paprašysiu, kad asmenintų padėką cool.gif Taip jau padariau ir su "Drugeliais" rolleyes.gif

OT ŠAUNUOLĖ...

BEJE, MES IRGI TOKIUS PAT DĖKLIUKUS DARĖM. VIENĄ PAMOKĄ - DĖKLIUKUS, KITĄ - PAGAL PAŠTE BUVUSĮ TRAFARETĄ, KUR KETURI KIŠKIUKAI SUSISTATO IR GAUNASI DĖKLIUKAS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 30 kovo 2012 - 16:27
QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 30, 17:24)
NEIMK Į GALVĄ TŲ JOGURTŲ  cool.gif RŪGŠTŪS, NESKANŪS

lotuliukas.gif Aš ir neimu, tik keista, kodėl kitur yra, o pas mus nė kvapo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 30, 18:24)
OT ŠAUNUOLĖ...

Nes valdžia buvo pasakius, jei ateis mokyklos vardu padėka, įsirėmins ir pakabins ant sienos, o jei mano vardu- atiteks man. Kadangi ir "Drugelių" akcijoje niekas nė pirštelio nepakrutino, pasidariau taip kaip reikia. Labai jau nusivylė valdžia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 30, 14:19)
O aš neužduodu namie piešt ar kokį darbelį daryt, nes labai dažnai prie vaikų piešinių rankas prikiša tėvai doh.gif

lai nors čia prisideda. Bet neaktyvūs man tėvai. Va buvau paskelbus piešt apie patyčias... draugystę... tai tik penki atnešė. Beje, gal pabalsuotumėt... balsų skaičių padidintumėt,... Ir nešališkai būtų.

Balsuokit

QUOTE(elimak7 @ 2012 03 30, 14:27)
Tai jus uzsiregistravote? Nes as irgi galvojau uzsiregistruoti, nes pas mus velykles p atostogu kai mokiniai sugrizta.Nes kai cia paskaiciau tai lygtais ta diena ir turi buti, tik paskui fotoreikia isiusti. Ar as ka netaip supratau?

Renginiams registruotis reikia. mes tik piešiame gandrus.

QUOTE(agė-melagė @ 2012 03 30, 16:24)
NEIMK Į GALVĄ TŲ JOGURTŲ  cool.gif RŪGŠTŪS, NESKANŪS

Man jie visai skanūs. Kai kurie nešasi namo ir valgo su uogom. Ir tėvai patenkinti.
Atsakyti
Jos ejo ejo ir pagaliau atejo biggrin.gif ATOSTOGOS
su kuo visas ir sveikinu. Siulau atsikimst vynelio ar issaut sampuna, pades greiciau atsipalaiduot. O serganciom ikalt vaistu, nes pati pradejau gydytis arbatelem ir sirgau dvi savaites, po to vistiek antibijotikais baigiau.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 30, 18:41)
lai nors čia prisideda. Bet neaktyvūs man tėvai. Va buvau paskelbus piešt apie patyčias... draugystę... tai tik penki atnešė. Beje, gal pabalsuotumėt... balsų skaičių padidintumėt,... Ir nešališkai būtų.

Jau balsavau. Už Rūtos mirksiukas.gif Bet ir matosi skirtumas piešinių- kur tėvai padėjo, o kur ne g.gif Todėl nieko ir neduodu namie daryt kas susiję su darbeliais ir daile. Kaip jaustis vaikui, kai jis mato skirtumą tarp savo piešinio ir to, kur piešė tėvai unsure.gif
Kitas reikalas, jei darbas buvo užduotas tėvams...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 30 kovo 2012 - 16:47
QUOTE(Aurute @ 2012 03 30, 17:41)

Balsuokit
Renginiams registruotis reikia. mes tik piešiame gandrus.
Man jie visai skanūs. Kai kurie nešasi namo ir valgo su uogom. Ir tėvai patenkinti.

Prabalsuota mirksiukas.gif .
Atsakyti
Štai ką radau smile.gif

http://vertinimas.pe...irankiai-testai
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 30, 17:41)
Beje, gal pabalsuotumėt... balsų skaičių padidintumėt,... Ir nešališkai būtų.

pabalsuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 03 30, 18:54)

Labai ačiū 4u.gif Per atostogas atsispausdinsiu ir duosiu saviškiams gegužės mėnesį. Pasitikrinsime kiek mokame rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 30, 16:46)
Jau balsavau. Už Rūtos mirksiukas.gif Bet ir matosi skirtumas piešinių- kur tėvai padėjo, o kur ne g.gif Todėl nieko ir neduodu namie daryt kas susiję su darbeliais ir daile. Kaip jaustis vaikui, kai jis mato skirtumą tarp savo piešinio ir to, kur piešė tėvai unsure.gif
Kitas reikalas, jei darbas buvo užduotas tėvams...

Aš paprastai ir balsuoju, kur matau, kad vaikas pats dirbo. O dabar, kai tik tiek piešinių teatnešė...
Atsakyti