Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Apklausa: Ar dalyvausite šauniųjų pradinukių susitikime Klaipėdoje? (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Atostogos!!! thumbup.gif

Mes kasdien gaunam vaisius ir pieno produktus. Iš vaisių tai būna apelsinai, bananai, mandarinai ir kriaušės. Valgo noriai, nė kruopelės nepalieka biggrin.gif
O iš pieno produktų, tai būna MIAU varškytės ir MIAU jogurtai, bei oranžinam įpakavime saldi varškė. Jogurtus retai gaunam. Bet dauguma vaikų nei į vienus pieno produktus žiūrėt nebenori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 30, 13:52)
O jogurtų mes nematom  g.gif . Reikės išsiaiškinti, kur jie dingsta  g.gif  g.gif  g.gif .

Jūs geriat pieną valgykloje. Mums leido pasirinkt: ar ateisim gert pieno, ar imsim jogurtus ir varškę.

QUOTE(elimak7 @ 2012 03 30, 13:52)
Sveikutes. O matete sita konkursa, tik gaila , kad pas mus dar bus atostogos verysad.gif http://www.naisiuvas...AIKu-VELYKeLeS/

Paskelbiau vaikam ir liepiau per atostogas pripiešt. Po atostogų išsiųsim.

Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 30, 16:12)

O aš neužduodu namie piešt ar kokį darbelį daryt, nes labai dažnai prie vaikų piešinių rankas prikiša tėvai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 30, 15:12)
Jūs geriat pieną valgykloje. Mums leido pasirinkt: ar ateisim gert pieno, ar imsim jogurtus ir varškę.

Tai jus uzsiregistravote? Nes as irgi galvojau uzsiregistruoti, nes pas mus velykles p atostogu kai mokiniai sugrizta.Nes kai cia paskaiciau tai lygtais ta diena ir turi buti, tik paskui fotoreikia isiusti. Ar as ka netaip supratau?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 30, 14:52)
Kas čia per nesąmonė  blink.gif ??? Mums to daryti nereikia  schmoll.gif .

Ir aš taip manau, kad čia nesiskaitymas su mokytojais. Džiaugiamės, kad vaisių neturime. Būtų tekę pačioms juos plauti, dalinti ir atsakaitas pildyti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 03 30, 15:12)

O mūsų niekas net neklausė, ko mes norime ax.gif , pasakė, kad bus va taip ir viskas doh.gif . Manau, kad jogurtų vaikai būtų labiau norėję, negu pieno g.gif .
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 03 30, 14:09)
Atostogos!!! thumbup.gif

Mes kasdien gaunam vaisius ir pieno produktus. Iš vaisių tai būna apelsinai, bananai, mandarinai ir kriaušės. Valgo noriai, nė kruopelės nepalieka biggrin.gif
O iš pieno produktų, tai būna MIAU varškytės ir MIAU jogurtai, bei oranžinam įpakavime saldi varškė. Jogurtus retai gaunam. Bet dauguma vaikų nei į vienus pieno produktus žiūrėt nebenori schmoll.gif

Mes tai gaunam tris kartus per savaitę. Kriaušių nėra buvę. Vaisius išdalinu vaikams, o nusiplauna patys. Tikrai mokytojos neplauna.
Atsakyti
Labukas, savaitgalis ir atostogos clap.gif clap.gif clap.gif
Užjaučiu sergančias, nes ir pati maniau nepritrauksiu iki pamokų galo. Jau kelintą dieną kosulys, sloga ir t.t., bet tempos vakarais tik 37,2, labai bjauri savijauta, bet ryte tempos nebūna tai ir nedarbingumo nieks neduoda. schmoll.gif Tai tokios laukia ir atostogos. Visa laimė, kad nereik ruoštis pamokom.
Dariau su vaikais viščiukus iš bumbulų, kažkuri atsiuntėt paštan, padarėm pakabinamus, išėjo super, labai ačiū už idėją, bet pamiršau nufotkint doh.gif , vaikai išsinešė namo, juk grįš po Velykų. Dar šį vakarą privalau dalyvauti renginy norisi gun_bandana.gif
Diskutavot apie nd, tai su sūnėnu jau 2 metus ruošiu telefonu ir skaipu matematiką ir lietuvių k., jie dirba pagal Kiseliovus. Sakė mokytoja užduoda ir neaiškina, ir dar su mano pagalba atliktas užduotis neteisingai ištaiso doh.gif Sesė net skenerį specialiai nusipirko ir man siuntinėja. Taip pat ir taisytų nekomentuoja. Tai kam tokie nd reikalingi schmoll.gif Ir dar sūnėnas eina pas savo mokytoją mokytis papildomai už pinigus, tai kam tada aš jam pamokas padedu ruošti. Jei kas svetimas pasakotų, nepatikėčiau, kad taip yra.
Atsakyti
Labai gera lietuvių k.svetainė atsiųsta. Ačiū Virginijai. Ar dalyvaujate kas nors Panevėžyje konferencijoje balandžio 4 d?
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 03 30, 17:30)
Dariau su vaikais viščiukus iš bumbulų, kažkuri atsiuntėt paštan, padarėm pakabinamus, išėjo super, labai ačiū už idėją, bet pamiršau nufotkint doh.gif , vaikai išsinešė namo, juk grįš po Velykų.

Norėtųsi pamatyt tavąjį variantą bigsmile.gif

Į paštą nusiunčiau kiaušinių dėklus- papuošimą Velykų stalui, kurį darė šiandien maniškiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 03 30, 16:30)

Diskutavot apie nd, tai su sūnėnu jau 2 metus ruošiu telefonu ir skaipu matematiką ir lietuvių k., jie dirba pagal Kiseliovus. Sakė mokytoja užduoda ir neaiškina, ir dar su mano pagalba atliktas užduotis neteisingai ištaiso doh.gif Sesė net skenerį specialiai nusipirko ir man siuntinėja. Taip pat ir taisytų nekomentuoja. Tai kam tokie nd reikalingi schmoll.gif Ir dar sūnėnas eina pas savo mokytoją mokytis papildomai už pinigus, tai kam tada aš jam pamokas padedu ruošti. Jei kas svetimas pasakotų, nepatikėčiau, kad taip yra.

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
PA-GA-LIAUUUUU ATOSTOOOOGOOOSSSS thumbup.gif clap.gif thumbup.gif clap.gif

Pailsėkit, atsigaukit ir svarbiausia - sergančioms linkiu kuo greičiau pasveikti 4u.gif

Gavau laišką iš organizacijos "Nedelsk", rašė, kad ruošia visoms mokykloms padėkos raštus už gervelių lankstymą ir sakė, kad po Velykų padėkos raštai tikrai pasieks mokyklas smile.gif
Atsakyti